עבור לתוכן

מיני מחשב נייד או נגן DVD נייד

Featured Replies

פורסם

שלומות,

יש לי בעוד כשבועיים יום הולדת [איזה יופי לי] אז שאלו אותי מה אני רוצה ואני אמרתי : " מה שאתם רוצים... [ובראש אמרתי " מיני מחשב נייד או משהו כזה בבקשה מתחנן" ].

אז אמרו לי טוב תחליט לבד ותומר לנו....

בקיצור, חשבתי לקנות מיני מחשב נייד או אולי את הנגן סרטי דיוידי עם המסך [מישהו פעם עשה עליו ביקורת... זה כזה נגן בגודל מיני מחשב נייד שיש לו מסך ושמים דיסק באמצע...].

התקציב הוא לא יותר מ אלף שקל.. [ובדולרים לא יותר מ 325 דולר] אני מעדיף שזה יהיה מחוץ לארץ כי שם זה יותר זול ...

תודה מראש.

ואני יודע שזה כזה מצחיק שמישהו מבקש כזה דבר בכזה תקציב נמוך אבל לא רוצה לבזבז יותר מידי... בכל מקרה אפשר לחרוג....

ד"א, אני אעדכן אתכם משום שבטוח עם כל הכסף שאקבל מהדודים והשאר המשפחה אז יהיו עוד איזה כמה מאות...

תודה מראש שוב פעם.

נ.ב.

אל תציעו לי אפילו אייפוד או משהו בסגנון כי כבר יש לי משהו שמספק אותי ממש טוב ובאיכות מדהימה.

אל תציעו משהו למחשב או רמקולים כי אני לא אקנה... זה מחשב חדש ויש לי את כל האביזרים...

בקיצור, שום דבר חומרתי למחשב או שום דבר אחר כמו מדפסות וכדומה.

עריכה :

בקשר לנגן דיוידי [אם הולכים על אחד כזה -

אני רוצה אחד שיהיה באיכות הכי טובה שאפשר בקציב שלי ושיהיה 7 או 8 אינץ' [זה הרבה? כאילו זה יספק אותי או מה?]

אם אני לא טועה, 7 אינץ' זה חצי דף לא?

טוב אז שיהיה בו גם איכות תמונה טובה ושיהיו לו רמקולים מובנים וכניסה A/V ויציאה לאוזניות.

כמו כן שיהיה דק [ראיתי כמה עבים כאלה בעובי של ארבעה מחברות וזה ממש מגעיל ובטח כבד....]

שינגן כל סרט שאני אצרוב בצורב רגיל ואם אפשר אז שיהיה עם שלט.

מיותר לציין שתיהיה לו איכות קול מספקת , נכון?

תודה מראש.

ד"א, מי שיעזור לי למצא מיני מחשב נייד אז זה יותר טוב... אז אם תצליחו למצא לי אז  שיהיה עם כונן דיוידי ושאיכות התמונה שלו תיהיה טובה ושיהיה מהיר .

בקיצור, אחד נורמאלי.

פורסם
  • מחבר

למה לעזאזל העבירו את הדיון לכללי?

הדיון הזה מתאים יותר לחומרה אחרת וציוד היקפי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים