פורסם 2004 במאי 2021 שנים יש לי יציאת TV OUT ולפני איזה שנה אבא שלי הצליח איכשהו להקליט מהמחשב לוידאו אבל עכשיו לא אני ולא הוא זוכרים איך עושים זאת.. מישהו יכול להסביר לי?תודה מראש!
פורסם 2004 במאי 2021 שנים אמורה להיות לך כניסת VIDEO IN צהוב בווידאו. חבר את TV OUT אליה. (אם הכניסות והציאה לא מאותו סוג השתמש במעביר)אתה צריך גם לחבר את היציאה של הסאונד מהכרטיס קול (מה שהרמקולים מחוברים אליה) ולחבר אותה לכניסת הAUDIO בווידאו
פורסם 2004 במאי 2021 שנים מחבר אחי חיברתי את ה TV OUT וידאו IN ומה שאני מקבל זה מסך שחור! זה לא מקליט לי שום דבר :-\יש לך מושג מה עוד אפשר לנסות?
פורסם 2004 במאי 2021 שנים כיוונת את הוידאו שיקליט מהערוץ הזה?יכול להיות שיש לך יותר מכניסה אחת בוידאו ובחרת להקליט מהכניסה השניה
פורסם 2004 במאי 2021 שנים מחבר כיוונת את הוידאו שיקליט מהערוץ הזה?יכול להיות שיש לך יותר מכניסה אחת בוידאו ובחרת להקליט מהכניסה השניהיש לי בוידאו מתאם כזה עם 3 חורים.. אדום לבן וצהוב.חיברתי כבל בין ה TV OUT (הכנסתי בו קצה צהוב) לבין הוידאו שגם שם הכנסתי את הקצה הצהוב לחור הצהוב.אז מה הבעייה פה?
פורסם 2004 במאי 2021 שנים לא הבנת מה שאלתי. שאלתי אם יש לך עוד כניסה של AV בוידאו. אם כן אז אולי פשוט כיוונת את הוידאו שיקליט מהיציאה השניה ובגלל זה אתה רואה מסך שחור.המחשב מזהה את הוידאו בתור התקן?
פורסם 2004 במאי 2021 שנים בדוק עם אתה יכול לראות את המחשב על הטלוויזיה אם לא אז הבעיה לא בווידאו ...אם כן ודה שעברתה את הווידאו שינגן מהTV IN שלו ......
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.