עבור לתוכן

לכל בעלי הפלאפונים - שיטה לצאת מהשיעור לפני הזמן

Featured Replies

פורסם

לקצר שיעור עם צילצול מהפלאפון... נייס.

למרות רמת המשכל ה...מאד ירודה (הנחשים עוברים מעליה!) של הנגדים בצה"ל (מי אני שאדבר - ראיתי את התדפיסים!), זה לא יעבוד כאן.

אני כנראה צריכה להקליט את הזעקת "נחש צפע".... ::)

• תגובות 47
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא את לא.

יש את זה באינטרנט :)

שומעים בהתחלה פינק פלוייד ואז פתאום אזעקה ו"נחש צפע, נחש צפע". משהו מלחיץ ;D

פורסם
  • מחבר

נרגילה יש לך קישור לזה? אני עוד לא הספקתי לשמוע... :)

פורסם

באמת? איפה?! אני יכולה להקפיץ עם זה את הנקניקים במשרד שךי! ;D

פורסם

לא את לא.

יש את זה באינטרנט :)

שומעים בהתחלה פינק פלוייד ואז פתאום אזעקה ו"נחש צפע, נחש צפע". משהו מלחיץ ;D

ממש קורע, את חייב לתת לינק

פורסם

לא זוכר איפה שמתי את זה... או אם מחקתי או לא... אני יעדכן בהמשך

פורסם

קבלו אותו: ;D

נחש צפע

פורסם
  • מחבר

מגניב ביותר! :D

פורסם

גדול!... אבל הורדתי ווליום אחרת הנקניקים פה היו מקבלים התקף לב ואין לי כוונות רצחניות שכאלו.

פורסם

יש דבר כזה תיכונים עם מצלמות על הגדרות? :o

אצלנו יש רק את זוהר האינדיאני השמן ששוקל איזה 130 קילו שעובר בבית ספר (בעיקר בחטיבה הצמודה) ובודק שאין בעיות ושאין מסתננים פנימה או החוצה.

פורסם

בכמה מהתיכונים בכפר סבא יש

פורסם

תיכונים עם מצלמות? מה זה? 1984? זה אבסורד. בהתחלה הם הופכים את בתי הספר לכאלו שאף אחד לא רוצה להיות בהם, אחרי זה הם מחריכים אנשים להימצא שם בעזרת מצלמות מעקב, מחזיקי מפתחות עם שבב אלקטרוני וכרתיס מגנטי

ועוד מורידים ציונים למבריזנים גם אם הם מעולים במקצוע.

רק חסר שהם ישתילו לכם שבב אלקטרוני מתחת לעור ויעקבו אחריכם 24/7!

>:(

פורסם

רעיון נחמד לבתי ספר שעדיין יש בהם לוחות גירים:

1.לקחת בקבוק מים מלא ונייר טואלט מהשירותים.

2.להשפריץ מים על הלוח.

3.לשטוף את כל הלוח בעזרת נייר הטואלט.

4.להשאיר רטוב עד שהמורה באה.

5.לקבל שעתיים חופשיות.

בשבילי זה עבד בכיתה ג'... אמנם קיבלנו עונש (לא נורא) אבל קיבלנו שעתיים חופשיות כי אי אפשר היה לכתוב על הלוח.

ועכשיו לרעיון שמבוסס על הפיזיקה שלנו:

ישנתי אצל חבר לפני כמה ימים ולפני שראינו סרט הלכנו להביא את הקולה (דיאט קוקה קולה).

כיוון שהקולה היתה חמה, לקחנו קוביות קרח ורצינו לשים ישר בתוך הבקבוק. (זה יותר כמו מקלות קרח כי יש לו תבניות קרח עם שקעים ארוכים ודקים שבהם הקפאנו את המים)

לקחנו את מקל הקרח הראשון, התחלנו לדחוף אותו לתוך הבקבוק (הפיה היתה באיזה מילימטר יותר צרה מהקרח ולכן הינו צריכים להשתמש בכוח) חצי מקל כבר היה בפנים, כשלפתע הקולה התפרצה דרך הפיה כמו גייזר בן יומו, וכמו שמפניה מנוערת היטב הקולה הגיעה לתקרת המטבח שהיתה גבוהה ב2 מטר מפיית הבקבוק דרכו פרץ הזרם האדיר. אם תשתמשו היטב ברעיון זה תוכלו גם אתם להרויח כמה שעות חלון טובות.

בהצלחה!

פורסם

Wow dude,

חתיכת תעלול... :D

מזכיר לי איך חברה אחת שלי עבדה בתור מלצרית באיזו מסעדה בפתח-תיקוה והיה שם אירוע והיא ערכה את השולחן

ושמה בקבוקי קולה. פתעום בה איזה ילד קטן, לוקח בקבוק אחד, מנער אותו כאילו אין מחר ובורח! אח"כ התחילו

לבוא האורחים ולהתיישב להם ובצידו האחד של השולחן (היכן שהונך הבקבוק הממולכד) ישב זקן ובצידו השני זקנה.

הזקן כנראה היה מאד צמא ולא חיכה עד שכולם התיישבו ומייד נטל את הבקבוק לידיו. תוך שניה התפרצה לה מזרקה

של קולה ונשמע מטח קללות באידיש, כמו מטח יריות... הזקנה כוסתה מכף רגל ועד ראש במשקה המרענן ומכיוון ש-

-היתה לבושה לבן, הדבר היה נעים אף פחות. :D ;D

פורסם
  • מחבר

רעיונות מצויינים!! LOL

שתדעו שאני לא מקפח רעיונות אני ינסה את כל מה שהציעו ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים