עבור לתוכן

לכל בעלי הפלאפונים - שיטה לצאת מהשיעור לפני הזמן

Featured Replies

פורסם

לפני שאני מתחיל אני רוצה לבקש מהמנהלים לשים את זה כמדריך מומלץ באתר! ;D :P

הערה חשובה: מדריך זה פועל רק על מורים עם מנת משכל ששואפת לאפס , אז אני מציע לא לנסות את זה על מורים שיש להם שמיעה ביונית... ;D

קיצר לקחתי את הפלאפון שלי (TELITX-60) בחרתי בהקלטת מזכר קולי , הלכתי עם חברים שלי לאחד מהרמקולים של הבית ספר והקלטנו את הצילצול יציאה של השיעור.

אז בשיעור אני יושב הכי מאחורה(ככה שהמורה לא תבין מאיפה זה...) והפעלתי את ההקלטה על הווליום החזק ביותר 20 דקות לפני שמסתיים הצילצול והמטומטמת הזאת שיחררה אותנו!!

היום שעשיתי את זה זאת הפעם השניה(בפעם הקודמת עשינו את זה 10 דקות לפני שמסתיים השיעור , עם אותה מורה טיפשה) ואני וחברים שלי מתאפקים לא לצחוק בזמן שאנחנו יוצאים מהכיתה ובחוץ כולם נשפכים מצחוק!! ואיי איזה קורע!!

כל הזכויות על המדריך שמורות לחלב תנובה בע"מ.

• תגובות 47
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מורה כזאת אפילו לא צריך לסדר

פשוט יוצאים לה מהכיתה היא לא תעשה כלום.

חוצמיזה בעיה להוציא איזה אקמול מהתיק ולהגיד שאתה הולך לבלוע כי כואב לך הראש??

פורסם

לא יודע מה איתכם אבל אם אני רוצה לצאת מהכיתה אז אני פשוט יוצא בלי לבקש,

ככה זה בתיכון אתה כמו סטודנט אבל אני מעדיף להישאר בשיעור כדי ללמוד אחרת בשביל מה שילמתי על האוטובוס??? (סתם, לא קשור הכסף)

היה לי מורה ששכח שיש לנו שיעור איתו אז בדקות האחרונות של השיעור אנחנו מוצאים אותו מסטלבט בחדר מורים ופתאום הוא קלט שיש שיעור איתו.

האמת שאני אפילו לא חייב לבוא לשיעורים אז אני בא מתי שנוח לי (לצערי מחר אני חייב בגלל הפרוייקט שאני לא סיימתי עדין).

פורסם
  • מחבר

מורה כזאת אפילו לא צריך לסדר

פשוט יוצאים לה מהכיתה היא לא תעשה כלום.

חוצמיזה בעיה להוציא איזה אקמול מהתיק ולהגיד שאתה הולך לבלוע כי כואב לך הראש??

לא יודע אם אצלכם יש את זה אבל לנו יש את שיטת האיקסים הדפוקה הזאת...ולמה לברוח ולהמציא תירוצים כשאתה יכול ללכת ועוד באישור של מורה?! ;D
פורסם

כל הכבוד!

זה לא חוכמה גדולה סתם לצאת מהשיעור, כל אחד יכל, ומה תעשה לבד בחוץ?

כשכולם יותאים זה יותר כיף!

חשבתי לעשות את זה עם הפלאפון לפני איזה חודש אבל אף אחד לש שיתף איתי פעולה (לא היה לי כוח ללכת לרמקול לבד).

אז שכחתי מזה, אולי בעוד שבועים אני ינסה את זה (אני לא לומד שבוע הבא בכלל).

ד"א אני לא מאמין שזה יעבוד, המורים שלנו לא כל כך טיפשים, אבל ננסה ;D

פורסם

אוי איזה ישן זה ! עשיתי את זה עוד בי'א!!!@

פעם אחת מישהו באמת נסחף והביא רדיו ושם בתיק (אנחנו כיתה הכי מפגרת בארץ), כבל טריק נוסף

שימו מעל המזגן\במסננים שלו פלאפון עם צילצול מרגיז במיוחד וכל השיעור מישהו יטלפן אליו, איך שהמורה תתקרב לחצי הכיתה תנתקו, באחריות זה עבוד כל המורות מתפחלצות ולא מבינות מאיפה בא הצילצול.

יש עוד מלא טריקים לשיגועים, אם תרצו אני אכתוב עוד.

פורסם

אני חושב שכל תלמיד בארץ כבר מכיר את כל הטריקים ושום דבר לא השתנה

גם ההורים שלנו עשו את אותם שטויות(אולי לא עם פלאפון אבל הם גם היו יצירתיים)

כל הטריקים האלה נחמדים בתחילת שנה כשעוד לא בקטע של ללמוד אבל עכשיו בתקופת הבגרויות אני רוצה ליראות את האדיוט....

פורסם

בי"א אין לי ממש מה ללמוד עוד להשנה. אלקטרוניקה סיימתי (היום, YEAH), תנך אני לומד רק מחגי ישראל והמיקודית וכל שאר המיקצועות לא חשובים והכיתה כמעט ריקה

אני זוכר שמישהו פעם סיפר פה על צילצול של ציפור ששמו במזגן והמורה אמרה "איזה צלילים נעימים", בפעם השניה כשהם עשו את זה עם צלילי "קודקוד שומע עבור" היא די קלטה

פורסם

אני לומד תנ"ך מחגי ומאנקורי אבל מה אני פשוט גרוע בתנ"ך

ונכון באמת רוב הזמן הכיתה ריקה חוץ מבשיעוריי מתמטיקה

פורסם

בי"א אין לי ממש מה ללמוד עוד להשנה. אלקטרוניקה סיימתי (היום, YEAH), תנך אני לומד רק מחגי ישראל והמיקודית וכל שאר המיקצועות לא חשובים והכיתה כמעט ריקה

אני זוכר שמישהו פעם סיפר פה על צילצול של ציפור ששמו במזגן והמורה אמרה "איזה צלילים נעימים", בפעם השניה כשהם עשו את זה עם צלילי "קודקוד שומע עבור" היא די קלטה

גם אני סיימתי אלקטרוניקה, אתמול.

פורסם

פששששששש אהבתי אני זוכר שפעם חבר שלי אמר לי כמה דברים דומים אבל זה היה ממש מזמן (עוד לפני שהיה לי טלפון בכלל ניראה לי מתי שהו בין הדור הראשון לשני!) אז שחכתי אבל עכשיו אפשר לנסות אני יפיץ מחר וניראה מה נעשה (אם התראד הזה לא ירד אז אני יבקש מחבר שלי להקליט בווידאו את המורה מחפשת ואני יעלה את זה לפה זה בטח יהיה ענק!! חחחחחחח)

פורסם
  • מחבר

הקטע שמורה צריכה להיות ממש מטומטמת כדי לא לקלוט את זה , ועכשיו אני יגיד לכם משהו שבכלל תצחקו

היא כבר תפסה אותי עושה את זה פעם אחת אבל עדיין היא לא קולטת...

וד.א - חייב עזרה של לפחות איזה 4 חברים כדי לעשות את זה כי ככה כשאתה מפעיל את הצלצול החברים ככה קמים איתך ואז גם כל הכיתה... ;D

קיצר הקטע הזה שווה ביותר , ויש לי רק עוד אתגר אחד לעשות כדי לבחון את הטיפשות של המורה הזאת וזה לעשות את זה חצי שעה לפני הזמן...

זה נראה לי די מוגזם אבל עם מורה כזאת תאמינו לי הכל אפשרי עם המורה הזאת...

פורסם

עזבו אותכם מצילצולים ושאר פטנטים.

לנו יש מורה כזה סטלן להיסטוריה (דארקי-זוכר איתן?  ;)), שהיה איזה שיעור שהוא משום מה החליט באמצע שנגמר הזמן ועוד דקה יש צלצול ושיחרר אותנו. כמובן שאך אחד לא העיר לו, וכשכולם יצאו פתאום הוא הבין שיש עוד איזה 20 דקות לשיעור.........  ;D ;D

ואז הוא כבר אמר "יאללה לא חשוב רק צהיו בשקט" והלך.......

מסקנה: יש יתרונות לזה שהיסטוריה בסוף היום והמורה רוצה ללכת הביתה....  ;)

אלקטרוניקה סיימתי (היום, YEAH)

גם אני סיימתי אלקטרוניקה, אתמול.

me toooooo

פחות 14 שעות שבועיות.......

אחרי הבגרות בתנך ירדו עוד 4 שעות.....

זתומרת, 3 שבועות אין למה לבוא לבי"ס חוץ מפיסיקה (מתכונת ביוני) ואם כבר באנו לפיסיקה אז נשאר גם למתמטיקה........

פורסם

נחשוב על זה ;)

אם אתם זוכרים את השבועות האלו שהחליטו בארגון המורים שעושים שביתות מקומיות שבכל מקום מסיימים ב11.

היה לנו שיעור כפול באנגלית שהתחיל ב9:45 והמורה משום מה חשבה שצריך לשחרר אותנו ב10. כל הכיתה כזה מסתכלים אחד על השני, מחייכים אבל לא אומרים כלום. כבר מגיע 10 והיא רואה שהיא לא שומעת שום רעש מבחוץ אז היא הולכת לכיתה אחרת לברר ובינתיים כולנו מתפקעים מצחוק. בסוף היא חזרה וגילתה שיש עוד שעה עד שצריך לשחרר אותנו וקראה לנו "שמגעגס". אין לי מושג מה זה, אבל זה נכנס ללקסיקון שלנו ביחד עם מיטב ביטויי ALL MY SONS

"Be careful Joe, the boy is coming, he is a lawyer now"

פורסם

"Be careful Joe, the boy is coming, he is a lawyer now"

;D ;D ;D

ROFL !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים