עבור לתוכן

חדשות טובות לכל שרופי בבילון 5

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

e-d-a: כן כל חמשת העונות יצאו בדיוידי,אני הזמנתי מאמאזון ככה שכל קופסה עלתה סבביבות ה300 שקל אולי קצת יותר (עדיף,בארץ רוצים איזה יותר מ400 שקל).(באנגליה איזור 2 העונה החמישית עוד לא יצאה).

בכל עונה ישנם 22 פרקים,מאחורי הקלעים,פספוסים וכל הבאלאגנים. כל הפרקים עברו המרה דיגיטלית (למרות שאני עדיין חושב שהאיכות שלהם לא משהו).

סקורפי: לא,קוש לא יצא מהחליפה,אין סיכוי...הפעם הראשונה שקוש יצא מהחליפה הייתה בסוף העונה השנייה,אם סינקלייר היה רואה את קוש האמיתי...זה כבר סיפור אחר לגמרי.

• תגובות 39
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני יודע, הוא יצא מהחליפה להציל את שרידן.

שמעתי השערות שגורסות כי על מנת שהרעל יפגע בקוש, הוא היה צריך לצאת מהחליפה - ויכול להיות שהוא יצא מהחליפה על מנת לחלוק כבוד לסינקלייר (זה שבסוף זה לא יצא לפועל וסינקלייר לא ראה אותו מחוץ לחליפה זה סיפור אחר...)

פורסם
  • מחבר

יכול להיות,מאחר שזה לא היה באמת סינקלייר אלא מינבארי (הוא היה מה Grey Council נכון?) (רק הGrey Council ידעו את הסיפור האמיתי).

פורסם

אתה יכול לפרט יותר אמרת כל קופסא 300 שקל? זה הכל ביחד? טוב הנה אני ירכז את השאלות שלי:

אמרת 22 פרקים לעונה, אז כמה דיסקים זה יוצא לעונה?

כמה עולה כל עונה?

יש תרגום לעיברית?

ואני בטוח שיהיה עוד שאלה אבל זה לאחר-כך שאני יזכר :)

פורסם

הוא לא סאטיי, הוא היה מינבארי מהWarrior cast שלהם, מקלאן הWin Swords אם אני זוכר נכון.

פורסם
  • מחבר

e-d-a: כן,כל קופסה היא עונה ובכל קופסה ישנם 6 דיסקים (כל עונה בערך 300 ש"ח),אין תרגום לעברית עד כמה שאני יודע...אולי אם אתה קונה בארץ אז אולי כן אבל לא ביררתי.

סקורפי: צודק...נו תעזוב אותך מ The Gathering,מי ידע אז שמהפיילוט הזה תצא סידרה כזו מושלמת? ;D

פורסם

וואי קצת יקר עליי... יוצא 1500 שקל לכל העונות...

אני יבדוק יום ראשון אולי יש אפשרות להשכיר את זה, בכל מקרה מאוד הייתי רוצה שיהיה לי על גבי dvd, אם יש למישהו עותק מקורי שיצור איתי קשר בקשה...

פורסם
  • מחבר

דווקא בהשוואה לעונות של סידרות אחרות כמו Star Trek ו Farscape,בבילון 5 היא דיי זולה.

פורסם

אז בטח לסדרות האחרות יש יותר פרקים או משהו כזה.

אבל בכל מקרה זה עליי בלי קשר לסדרה אחרת, בגלל זה שאלתי עם יש למישהו כי אם כן אולי הוא יוכל להשאיל לי או להשכיר לי בשביל לראות....

פורסם
  • מחבר

איזה באסה richard biggs זוכרים אותו? (הדוקטור הכושי),הלך לעולמו :'(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים