עבור לתוכן

חדשות טובות לכל שרופי בבילון 5

Featured Replies

פורסם

עם כל הכבוד לסטאר טראק, ויש הרבה כבוד - היא לא מתקרבת לB5.

בB5 כל דבר מחושב מראש והכל קשור להכל, ונבנה כמו שצריך החל מEpisode 1! בסטאר טראק הם התחילו ופשוט כל פעם המציאו סיפור חדש.

גם SG-1 סידרה אדירה (חבל שהעונה הבאה שמתחילה עוד חודשיים, תהיה האחרונה...) אבל גם היא אותו סיפור כמו סטאר טרק, ויש המווןןןן חורי עלילה.

אגב, בקיץ יוצאת גם SG Atlantis - אמורה גם להיות מדהימה :)

מדבר הבן אדם שעד כה ראה את כל הפרקים של B5 פעמיים, את ST TNG את ST Voyager ואת רוב ST DS9, את כל הפרקים עד לכאן של SG-1 (רובם פעמיים ויותר).

עכשיו אני מתחיל לראות את BattleStar Galctica (המקורית!) לרגל היציאה בקרוב של הסידרה החדשה שמבוססת על הסיפור המקורי.

• תגובות 39
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ללא ספק בכלל - סדרת המדע הבדיוני הטובה ביותר שאי פעם נוצרה.

וזה לא קשור לאפקטים ולתפאורה, ואם זה נראה כמו בסלון של סבא שלך - זה קשור באיכות של הסדרה כסרה - היחסים , המשחק, הסיפור הענקי והמעולה הזה.

הפוליטיקה, החברות, הסכסוך, המלחמה.

יש אנשים שמשווים את בבילון 5 ל"שר הטבעות" בחלל

הנה, אפילו לינק למאמר השוואה מעניין : http://www.numenore.org/articles/a0016.htm

פורסם

אין לך בושה? להוריד משו ולמכור אותו לאנשים?

מילא אם היה לך את הכל מקורי והיית צורב לאנשים עותקים עם צורב DVD, אבל להוריד משו שהוא כאילו באיכות DVD ולבקש עליו כסף?!

פורסם
  • מחבר

ללא ספק בכלל - סדרת המדע הבדיוני הטובה ביותר שאי פעם נוצרה.

וזה לא קשור לאפקטים ולתפאורה, ואם זה נראה כמו בסלון של סבא שלך - זה קשור באיכות של הסדרה כסרה - היחסים , המשחק, הסיפור הענקי והמעולה הזה.

הפוליטיקה, החברות, הסכסוך, המלחמה.

יש אנשים שמשווים את בבילון 5 ל"שר הטבעות" בחלל

הנה, אפילו לינק למאמר השוואה מעניין : http://www.numenore.org/articles/a0016.htm

מי שמעוניין - יש לי את כל הסדרה כולה, על 5 עונותיה, באיכות DVD - במחשב, ואני מוכר את זה ממש ממש בזול (על דיסקים, או DVD למחשב)

אז צרו קשר באימייל. (זה כולל את ה DVD EXTRAS ואפילו כתוביות באנגלית (כדי שתבינו את קוש  8))

אריק.

שמע,לא בז*ן שלי שהת'רד הזה ינעל,אז תשמור את הדברים הלא חוקיים בצד ותקרא את חוקי הפורום.

-סקורפי ממש צודק אי אפשר להשוות ST ל B5...כל הסדרות האלו עשו להם פיילוט ואחר כך הביאו כותבים שיחשבו פרק אחרי פרק מה יהיה באותה סידרה.

עם בבילון 5 כל חמשת העונות היו בראש של הגאון (JMS) ככה שבגדול בבילון 5 זה כמו ספר:התחלה,אמצע וסוף,דבר שאי אפשר להגיד על שום סידרת מדע בידיוני אחרת.

פורסם

הסרטים החדשים יהיו נראה נחמד מאד

לי יש בבית 31 DVD של בבילון שהם כל הסדרה

עכשיו התחלתי לראות את העונה הראשונה .

זה ממש נחמד

פורסם

THERE IS A HOLE IN YOUR MIND..... ;D

פורסם
  • מחבר

סקורפי אתה מודע לזה שהולכים להוציא סרט של בבילון 5 לקולנוע נכון?

פורסם

שמעתי על זה....

לא יכול לחכות.

אגב - למי שיש את פרק הפיילוט יש לי משו מאוד מעניין ;)

פורסם
  • מחבר

אתה מתכוון ל The Gathering? כמובן שיש לי אותו..למה מה?מי? איך?

פורסם

זוכר את מר מורדן היקר? יפה, סתכל טוב טוב באחת הסצינות שמתרחשות בחדר הבקרה של התחנה, את מי את רואה שם? :)

אגב, בפיילוט יש כמה חורים בעלילה, אבל נסלח לJMS מכיוון שזה רק פיילוט.

פורסם
  • מחבר

ינעל אבוק הבהלת אותי,זה דיי ידוע חחחחחחחחחחחחח  :P

אבל יש הרבה טקלים כאלו...כמו נארון שמשחק גם בתור אמממ אחד מ Ministry of Piece ו Byron הטלפת מהעונה החמישית משחק גם בתור מינבארי ב In the Beginning,יש עוד...

פורסם

מה שיותר מעצבן אותי, זה איך לעזאזל הרעל בכלל פגע בקוש?!

הוא יצור ללא גוף, יצור של אנרגיה, אז איך רעל פגע בו? וגם איך הרופא ניתח בדיוק יצור שכזה? ::)

יש עוד כמה חורים אבל זה ממש ביאס אותי

פורסם
  • מחבר

זה היה מכוון מהתחלה זה לא היה חור:

קוש הראה לה משהו שהיא תוכל להבין,היא לא הייתה בכלל מסוגלת להתחיל להבין איך הוורלונים נראים האמת (וגם קוש לא יתן לה לראות).

בקשר ללחיצת היד: אם אני לא טועה אז הסקיצות הראשונות של החליפה של קוש (או של כל וורלון),היו להם ידיים,או לפחות שני דברים ארוכים שנראים כמו ידיים.

פורסם

עכשיו שאני רואה את הדיון אני זוכר כמה אהבתי את הסדרה אם אני לא טועה ראיתי את כל הפרקים, אבל לא יתנגד לראות שוב, יצא כבר כל הפרקים על dvd? וכמה עולה? וכמה פרקים יש לכל עונה?

לא זוכר בקטנות אבל אני זוכר שממש אהבתי את הסדרה :)

פורסם

זה היה מכוון מהתחלה זה לא היה חור:

קוש הראה לה משהו שהיא תוכל להבין,היא לא הייתה בכלל מסוגלת להתחיל להבין איך הוורלונים נראים האמת (וגם קוש לא יתן לה לראות).

בקשר ללחיצת היד: אם אני לא טועה אז הסקיצות הראשונות של החליפה של קוש (או של כל וורלון),היו להם ידיים,או לפחות שני דברים ארוכים שנראים כמו ידיים.

לפי התיאוריות, קוש יצא מהחליפה שלו לכבד את סינקלייר.

בכל מקרה, גם אם מה שאתה אומר נכון - איך רעל פיזי, יכול לגרום נזק ליצור אנרגטי?! ללא מערכת דם? ללא מערכת עיכול? ללא מערכות בכלל.....?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים