פורסם 2004 במאי 1921 שנים שלוםיש לי (בערך) רשת, שבה מחשב שמריץ win xp pro (ומשמש כסרבר לאינטרנט-הוא מחובר למודם) ואליו מחובר מחשב שמריץ win98. עכשיו הבעיה היא שלמרות שאני מצליח להתחבר לאינטרנט מהקליינט, אני לא מצליח לגרום לאחד מהם לזהות את השני-לא שיתוף קבצים, לא פינג, לא כלום!!למישהו יש רעיון איך לסדר את זה?
פורסם 2004 במאי 2021 שנים הוא עשה את כל זה.אני אומר לך, משהו ב-98 דפוק. אם הוא לא מצליח לעשות גם פינג לעצמו... זה לא משהו הגיוני.
פורסם 2004 במאי 2021 שנים שניהם צריכים להיות עם אותו SUBNET MASK ואותו WORKGROUP.תוודא שיש בכלל תיקיה או כונן שעשית עליהם SHARE.בקשר לNETBEUI אני בחיים לא הייתי צריך להשתמש בזה כשהיה לי רשת של 98 וXP.מה שמוזר הוא שאם יש לך גישה לאינטרנט מה98, הפינגים לא עובדים - משהו לא הגיוני. אולי שמת FIREWALL על הXP, אבל ה98 אמור לעשות פינג לעצמו גם אם הוא לא מחובר לשום דבר.תוודא גם נתת להם אייפים הגיוניים (192.168.0.1/2 או 10.0.0.1/2)!
פורסם 2004 במאי 2021 שנים כל מה שתציעו פה כבר עשינו\ניסינו....הבעיה היא שהמחשב לא עושה פינג לעצמו אפילו!
פורסם 2004 במאי 2021 שנים <ping <your IP לא עובד אני מבין. ping localhost גם לא? ניסית את הפתרון האולטימטיבי לנואשות - התקנה מחודשת של 98? בטח ניסית. אני רואה את זה ככה: אם האינטרנט עובד, ועוד דרך GATEWAY, המחשב מסוגל לעשות שימוש בTCP/IP. אז אם לא בדקת תנסה פינג מהXP ל98, והכי מעניין - פינג למחשב חיצוני באינטרנט (שאתה יודע שאמור לתת תשובה). ואם כבר ניסית גם את זה, אני מוותר בבושת פנים
פורסם 2004 במאי 2021 שנים מחבר ניסית את הפתרון האולטימטיבי לנואשות - התקנה מחודשת של 98?בטח ניסית. בגלל זה (המודגש) לא ממש ניסיתי...... אבל זה מתקרב......פשוט אין לי כח להתחיל לגבות את כל המידע והתוכניות ואח"כ להתקין אותם עוד פעם....את השאר ננסה מחר.......
פורסם 2004 במאי 2121 שנים רק שכחת שיש לך עוד דברים מחוץ לתיקיה של וינדוס...ועוד משהו, מאיפה הבאת את הפקודה - deltree??ולטל- תנסה לעשות פינג לאיזשהו אתר אינטרנט שאתה מתחבר אליו(פשוט ping www.hwzone.co.il למשל)
פורסם 2004 במאי 2121 שנים זה מה שהוא אומר, שלא יעשה פורמט אלא פשוט ימחק ת'ווינדוס...Deltree מוחק את התיקייה + כל מה שבה כולל תיקיות משנה.Del רגיל מוחק רק את הקבצים שבתיקייה הראשית מבלי למחוק את התיקייה עצמה.
פורסם 2004 במאי 2121 שנים מחבר קצת איבדתי אותכם.....אז יש אפשרות למחוק רק את הווינדוס בלי למחוק את שאר הקבצים?ואם כן, הקבצים האלה לא יאבדו בהתקנה מחודשת של הוינדוס?ולטל- תנסה לעשות פינג לאיזשהו אתר אינטרנט שאתה מתחבר אליו(פשוט ping www.hwzone.co.il למשל)אני מניח שאתה מתכוון מה-98....ניסיתי לעשות את זה, אבל כשאני מקליד את הפקודה ושולח אותה מופיע חלון לאיזה שניה וחצי ואני לא מספיק לראות מה כתוב בו (גם כשאני מוסיף t-)ממה שהצלחתי לראות זה משהו כמו.ping host [url]www.hwzone.co.il[/url]זה אומר שהוא שולח או לא?
פורסם 2004 במאי 2221 שנים זה מה שהוא אומר, שלא יעשה פורמט אלא פשוט ימחק ת'ווינדוס...אבל יש דברים מחוץ לתיקיה של וינדוס שקשורים לוינדוס.Deltree מוחק את התיקייה + כל מה שבה כולל תיקיות משנה.אכן צודקים... לא שמעתי עד היום על פקודה הזאת.ולטל- לא יכול להיות ... עשית ping www.hwzone.co.il -t והוא נעלם לך בשניה?הוא אמור לשלוח פינגים עד שאתה לוחץ ctrl+c
פורסם 2004 במאי 2221 שנים למה להיות קשים?אל תרשום ב"הפעלה" את הפקודה ping www.hwzone.co.il, אלא ב"הפעלה" תרשוםcommandהוא יפתח לך חלון דוס, שם תקליד איזה פקודה שבא לך, במקרה שלנו יבוא לך:ping www.hwzone.co.ilאתה תראה מה שהוא מחזיר והחלון לא ייסגר עד שתקליד exit (או תסגור עם איקס או משהו).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.