עבור לתוכן

Readon 9800 Pro on 1200nis, Now in store

Featured Replies

פורסם

שווה ביותר....יאללה אנשים רוצו לקנות :D

פורסם

מישהו מכיר \ קנה מ COMP IL ???? יודע אם הם אמינים ולא סתם שקרנים???

פורסם

מצטרף לשאלה (כנראה שאקנה).

פורסם

הוא גם מציע R9800P 256MB-DDR2!! ב1900 שקל! זה סופר זול! בPCH זה עולה קרוב ל3000 אם אני לא טועה.

פורסם

יופי גם אני יכול להציע לך השאלה אם הוא באמת מוכר ויש לו במלאי או שזה תרגיל שיווקי?!

פורסם
  • מחבר

יופי גם אני יכול להציע לך השאלה אם הוא באמת מוכר ויש לו במלאי או שזה תרגיל שיווקי?!

כתוב שהוא זמין במלאי

ומז"א תרגיל שיווקי ?

אם זה לא המכיר הנכון(=רמאות) אתה יכול לטבוע אותו.

פורסם

לא בדיוק.

הוא יכול להגיד לך שהוא פירסם משהו אחד ואתה רוצה משהו אחר..קרה בעבר בגלל זה כל מקום אינו מתחייב שהתמונה תהיה גם תואמת למוצר ולשינוי פתאומי במחיר!

תשמכ בתכלס המחיר הזה מאד קורץ לי ואני רוצה לקנות כרטיס כזה אבל אני מעדיף לעשות את זה במקום קצת יותר מוכר וידוע בגלל זה אני אתקשר מחר לksp ואגיד להם על זה הרי הם טוענים שהם נותנים את המחירים הכי זולים בארץ אז בוא נראה מה הם יגידו. לפי דעתי הם ישברו לו את המחיר!

פורסם

תיראו את זה! אני מכיר תאתר הזה עוד לפני שהוא התחדש וקיבל מראה חדש... וזה משהו כמו שנתיים.

אף פעם לא התקשרתי אבל אם אני ארצה לעשות משהו, אני אלך לשם! אקח מהן אדם תעודת זהות לפני הקניה ואהיה מאושר מהריידון הזול שלי!

פורסם

וואלה אז במידה ואתה באמת עושה את זה ...תיתן חוות דעת על המקום!

מעניין אם זה סתם מקום מעפן שיש לו אתר או שזה מקום נורמאלי שיודע מה שהוא מוכר.

למרות שלפי זה שהוא הראשון שמוכר את ה 9800 פרו במבצע לקראת צאת ה 800 זה מראה על הבנת השוק!

פורסם

קניתי שם את העכבר שלי

razer viper 1000 וכמה כרטיסי רשת

ונראה לי כמו אנשים נחמדים , זה שדיברתי איתו נראה לי כמו גימר , הוא אמר לי שעם אני רוצה לעשות headshot כל סיבוב לקנות את הבומסלנג והוא שאל אותי איזה כרטיס של ati יש לי , אז אמרתי לו שיש לי gffx5900ultra אז הוא אמר לי שאני לא רציני :-\

^^כל זה לקח 4 דקות בחנות שלהם והלכתי :-\

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

| קנה mx510 יותר שווה , הריזר מאוד מדויק ומתאים לכל יד , אבל בתנועות מהירות הוא נתקע ל1-2 שניות. |

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

פורסם

קניתי שם את העכבר שלי

razer viper 1000 וכמה כרטיסי רשת

ונראה לי כמו אנשים נחמדים , זה שדיברתי איתו נראה לי כמו גימר , הוא אמר לי שעם אני רוצה לעשות headshot כל סיבוב לקנות את הבומסלנג והוא שאל אותי איזה כרטיס של ati יש לי , אז אמרתי לו שיש לי gffx5900ultra אז הוא אמר לי שאני לא רציני :-\

^^כל זה לקח 4 דקות בחנות שלהם והלכתי :-\

יש לך את הרייזר?! אני מת לקנות אותו ולא ידעתי שיש בארץ...

המחיר אבל נורא גבוה, 415 שקל זה כפול מהמחיר בחו"ל!

הבומסלנג אגב, עם כל היתרונות שלו הוא עדיין עכבר עם כדור, נכון שהוא מדוייק מאוד אבל אני מעדיף אופטי.

ספר קצת על הווייפר, התרשמויות ומה דעתך עליו, אני גם רוצה לקנות.

פורסם

יאללה שיורידו את המחירים !!!

נקנה 9800 להמונים! זה עדיף מאדר שאח"כ הם יתקעו איתם כמו תמיד.

פורסם

Radeon 9800Pro נמכר כבר כמה חודשים בNewegg ב$210 כולל משלוח (שאני קניתי ועכשיו הוא ב415/390), אז שכל אחד יגרום לדוד האהוב עליו לקנות לו. ה9800Pro אמור אפילו לרדת עוד במחיר לאור הכרטיסים החדשים, אבל לא עוד הרבה כמו שחושבים בגלל שיחסית די יקר לייצר אותו. מהישראלים תמיד יגבו הרבה יותר כסף וזה לא קשור לאיזה רכיב קונים או כמה חדש הוא. מארזים ולוחות תקנו בארץ, את השאר תביאו מחו"ל באריזת OEM כדי שיהיה קטן לסחוב. לגבי Newegg חייבים שיהיה מישהו באמריקה שיקנה לכם את זה כי הם לא מקבלים שום דבר חוץ מכרטיסים אמריקאים שכתובת החיוב שלהם באמריקה.

פורסם

ok אני רוצה שהוא יעלה 1000 שקל בכל חנות נראה לי מחיר נורמאלי! ושיתחילו לתמחר חומרה במחיר הגיוני מה השטות הזאת על 3000 שקל כרטיס מסך! מי יקנה כזה דבר?

אני אומר צריך לעשות מהפכה! x800 להמונים!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים