עבור לתוכן

המלצה למתנה

Featured Replies

פורסם

אתמול היתה לי יומולדת 15(ה18.5.2004) וסבתא שלי שאלה אותי מה אני רוצה ליומולדת.

אני לא ממש יודע... אני חושב משהו למחשב או איזה גאג'ט מגניב.

עכשיו אני חושב על אוזניות של audio-technica ATH-900 אבל אני לא סגור על זה.

תנו לי רעיונות למשהו שכדי לי.

(אני לא רוצה להשקיע את זה בחלקים למחשב כי יש לי מחשב סבבה ובזמן הקרוב אני לא רוצה להחליף חומרה)

תקציב או... דיי פתוח אבל זה צריך להיות משהו שימושי (נגיד אוזניות ב800 שקל זה אולי כן אבל סתם חלק למחשב ב800 זה לא...)

אז מה נראה לכם כדי?

פורסם

עושק את סבתא הא?

פורסם
  • מחבר

תראה... היא הציאה מתנה בתקציב פתוח בערך.. אז אני רוצה משהו לא למחשב (עוד חלק שיאיץ אותו קצת אפשר לקנות כל יום...)

אז אני רוצה משהו שלא ממש מתיישן..

אז מה נראה לך?

פורסם

האוזניות נראות לי השקעה טובה (כמובן שמומלץ גם כרטיס קול טוב)

פורסם

אני הייתי הולך על איזה "אני נהר" IHP 120 או על איזה מצלמה דיגיטלית  :)

פורסם

*אני נהר

פורסם

אוזניות כל הדרך, איזה, זה כבר עניין של טעם אישי ואם יש לך יכולת (כספית או טכנית) לבנות\לקנות מגבר.

אני הייתי דווקא לוקח איזה סנהסייזר, 555 או 595.... :)

פורסם
  • מחבר

זהו שאני מעוד רוצה שילוב של אני נהר ואת האוזניות של audio-technica.

ומצלמה דיגיטלית יש לאחותי ולאמא שלי אז מספיק 2 מצלמות בבית. אז מה שנראה לי זה שאת האוזניות אני יבקש מסבתא שלי ואת האני נהר אני יקנה בכל הכסף שאני

יקבל ואני יביא אותו מהונג קונג כי נראה לי ש2700 שקל לשלם על MP3 זה מטומטם אז נביא אותו בסביבות ה1700 (350 דולר.. אולי פחות ;D)

וסנהייסייזר (שאם מישהו יכול להגיד לי איך מבטאים את זה אני ישמח :P) אני לא רוצה כי דיי חייבים מגבר כדי שהם ישמעו טוב.

פורסם

ה555 לא חייבים מגבר, אבל מאוד מומלץ....

אני גם שוקל לקנות אותם בקרוב.

פורסם

אודיופילים, לך תבין....

פורסם

אנשים בנוער לנוער, לך תבין.....

פורסם
  • מחבר

האוזניות של audio-technica הם 40 אוהם ושל סנהסייזר בטח 120 או 300 (אני מניח ש300) אז את הaudio-technica אפשר לשמוע אם מגבר חלש

(כרטיס קול של מחשב??) ואת הסנהסייזר לא. והaudio-technica גם יותר זולות. אז נראה לי שאני יבקש את האוזניות מסבתא שלי (אם היא תסכים.. זה לא סגור)

ואת האני נהר אני יקנה משאר הכסף של היומולדת (PLZ שהייה מספיק)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים