עבור לתוכן

כדאי DDR 500 גם בלי OC?

Featured Replies

פורסם

כדאי לי לקנות

A-DATA DDR 500 ב800 שקל

או לחסוך ולקנות

GEIL DDR 400 2.5-3-3-6 ב720 שקל

אני לא הולך לעשות OC, אז האם יהיה הבדל גדול בביצועים? או שהDDR 500 הזה לא יתן לי כלום?

ואיזה מהירויות יש לA-DATA הזה?

ד"א המעבד הוא P4 שתומך ב100HZ (לפחות כך הבנתי) לזכרונות.

פורסם

אין דבר כזה מעבד P4 שתומך ב XXX מה"ז לזיכרונות, הכל בשליטת הצ'יפסט.

בלי אוברקלוק לא יהיה הבדל, אבל זה גם הפרש די קטן במחיר.

אפשר למצוא DDR400 של סמסונג בסביבות ה 600, אולי גם חלק מהדגמים היותר זולים של מושקין. במחיר כזה החיסכון מוצדק יותר.

פורסם

על פי הביקורת באתר - הADATA יתנו לך ב400 מהז תזמונים של 2-3-3-5

וזה תזמונים יותר טובים משל הגייל. בADATA יתנו לך גם אפשרות בעתיד לOC...

תשקול את זה לעומת ההשקעה, ותחליט.

אני לא יגיד לך מה שווה כי אני לא יותר עד כמה הפרוטה מצויה בכיסך אבל אלו ההבדלים בינהם

פורסם

זכרונות במהירות של 500MHZ יתנו לך תיזמונים גבוהים, מה שאומר ביצועים טיפה יותר נחותים (למרות שהוכח, גם בסקירה המצויינת באתר, שהם לא משמעותיים ומורגשים), לעומת זאת, כמעט בטוח שבעתיד תעשה OC, מה שהם מצטיינים בו מאוד, וכשהיום יש את הA-DATA DDR500 במחיר כל כך מגוכח פשוט חבל לא לקנות אותם.

פורסם

אם אתה לוקח זכרונות DDR500 עם תזמונים גבוהים סביר להניח שתוכל להריץ אותם במהירות DDR400 עם תזמונים הרבה יותר נמוכים (שוב, כפי שהוכח בביקורת).

פורסם

אכן, תמיד טוב לפתוח אפשרויות לעתיד (OC).

בכל אופן, אני חושב שה-Geil וכל DDR400 אחר, יתנו לך תיזמונים הרבה פחות נמוכים ממה שמוצהר.

היצרנים תמיד מפרסמים תיזמונים טיפה יותר גבוהים ממה שהזיכרון יכול לתת באמת.

פורסם
  • מחבר

HCK אתה בוטר את עצמך, אבל הבנתי מה אתה אומר.

ואתם יכולים להסביר לי איך בדיוק ה-ADATA יתנו לי אפשרות OC בעתיד?

מה זה נותן לי שהם DDR 500 ולא 400?

ד"א תודה על התיזמונים MoRtZkInG.

פורסם

אם תרצה לעשות OC בעתיד - הADATA יגיעו יותר רחוק (עם תזמונים יותר גבוהים ממה שהם עובדים בDDR400...).

בDDR 400 הם גם יתפקדו יותר טוב מהגייל בגלל שכמו שכתבתי הם רצים על תזמונים יותר נמוכים.

וHCK אתה טועה ומטעה. לא כל זכרון יכול לרוץ בתזמונים יותר נמוכים ממה שמפורסם עליו... תיהיה בטוח בקשר לזה. זינוי CAS ל2 מ2.5 או 3 הוא שינוי ענק לזיכרון ועם היצרן כתב 2.5 סביר להניח שהזכרון לא יסחוב 2...

פורסם
  • מחבר

אני חושב שHCK התכוון שהיצרו אולי כותב 2-3-2-6 אבל במציאות זה יותר קרוב ל 2.5-3-3-6

(הוא התבלבל בשורה האחרונה).

אבל למה אתה חושב שזה יכל לקרות בDDR400?

שמעתי שאין אחריות לכל החיים לA-DATA זה נכון? כמה זמן אחריות?

עריכה:

3 שנים, לא צריך יותר.

טוב, יש לכם משהו להגיד, כי החלטתי לקנות אותם, נראה באיזה מחיר אני יוציא 8).

פורסם

מה באיזה מחיר?

יש בKSP: 360 לסטיק של 256 או 710 לסטיק של 512...

פורסם
  • מחבר

360....נראה לי חשוד מאוד, גם KSP וגם זול מדי, לא נראה לי רעיון טוב.

בכל מקרה אני קונה מחנות אחרת, יש קשרים אז למה לא לנצל אותם ;D

פורסם

אם יש קשרים זה תמיד טוב

KSP זולים בגלל שהם מיבאים את המוצרים שלהם בכמויות בעצמם (הם מוכרים המון סיטונאי...). מה חשוד KSP? קנית אצלהם משהו פעם?

פורסם

טוב. אז אני אתקן את עצמי:

"חלק מיצרניות הזיכרון ...."

בכל אופן, יש לי ניסיון דל של 3 סוגי זכרונות, ובשלושתם ירדתי מהתיזמונים המוצהרים.

בP3 הישן(נראה לי שזה היה Kingston), בDDR400 של Samsung, והאחרון - של ADATA שבבאס 257 עובד על 2.5-4-3-5 שבמוצהר 3-4-4-8 .

אז אם Geil נחשב לזיכרון גרוע מבחינת תיזמונים, ולא יכול לרדת מתחת ל 2-3-3-5 של ה-ADATA (בבאס 200) אז ברור שעדיף ADATA, אפילו ללא OC.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים