עבור לתוכן

מה קורה כשיש סטיקים במהירויות שונות ביחד?

Featured Replies

פורסם

יש לי סטיק אחד של 512 PC2700. אני רוצה להוסיף עוד סטיק של 512, על איזה מהירות ללכת?

בשלב זה אני לא חושב על מה יהיה עם DDR2 אז בבקשה לא להכניס את זה לדיון. מה שכן אני מנסה לחשוב טווח ארוך.

פורסם

כל סטיק זכרון במהירות גבוהה מ-PC2700 יסתנכרן אוטומטית ע"י המחשב כ2700.

מכאן תוכל להבין שתקנה זכרון PC3200 ,עדיף לקנות אותו על פני PC2700 ככה שיש עליו פחות עומס. הוא מעביר פחות נתונים ממה שתוכנן.

פורסם

כל סטיק זכרון במהירות גבוהה מ-PC2700 יסתנכרן אוטומטית ע"י המחשב כ2700.

מכאן תוכל להבין שתקנה זכרון PC3200 ,עדיף לקנות אותו על פני PC2700 ככה שיש עליו פחות עומס. הוא מעביר פחות נתונים ממה שתוכנן.

לא קצת סתרת את עצמך? אם הזיכרון שלו עובד על PC2700 (או 333Mhz) והוא יקנה PC3200 (או 400Mhz) אז הזיכרון יעבוד במהירות של הזיכרון האיטי יותר, כמו שאמרת... אז אם הוא קונה סטיק שפועל במהירות של 400Mhz אז הוא יעבוד כמו 333Mhz... לא יודע כמה ההפרש אבל אם הוא גדול אז אתה מסכים איתי שאין טעם לקנות

סטיק של 400Mhz שיעבוד כמו 333Mhz,נכון?

פורסם

קודם כל ההבדל במחיר בין 400MH ל 333MHZ הוא זניח ... ואפשר להריץ את ה 400 במהירות 333 בתזומנים נמוכים יותר ... בקיצור אין טעם לקנות 333 .

פורסם

Drx- זה שמעלי ענה על שאלתך יפה.

מה גם שהזכרון פחות יתאמץ,הוא יפעל במהירות PC2700 במקום PC3200.

זה יאריך לו את תוחלת החיים במידה מסויימת.

פורסם

:-\ וואללה...

:'( סליחה אני מתנצל... (על התשובה השגויה).

פורסם

הסיבה ללקנות 400 היא דווקא לא בדיוק מה שאמרו כאן - בגלל שהרבה מאוד מעבדים משתמשים היום בבאס שמצריך זיכרון PC3200 יש אפשרות לא בטלה לשדרוג. עוד משהו זה שזה בכלל לא רעיון רע לקחת זיכרון תמיד בדרגה אחת מעל מה שצריך פשוט בגלל שזה חוסך כאב ראש כשמגלים שזיכרון שאמור לרוץ במהירות מסויימת לא עושה את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים