עבור לתוכן

ייעוץ לרכישת מחשב נייד לשימוש רגיל

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

ראשית אני רוצה להודות מראש ואני מאוד מעריך את העזרה של חברי הפורום פה בייעוץ. ממש לא מובן מאליו. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד על פי הקריטריונים הבאים:

1. התקציב המקסימאלי? 4400 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הצבתי תקציב גבוה אבל אני בעיקרון מעדיף להשקיע עד 3500 כי אין לי שימושים של גיימינג ותוכנות כבדות.

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים קלים (ברמה של קונטר סטרייק הישן לא יותר), סרטי 4K בנטפליקס, תוכנת מסחר בבורסה (לא כבדה יחסית)

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אחבר ללפטופ בבית מסך מחשב Full HD ולעתים אחבר לטלוויזיה 4K.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות עד בינוניות.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא ידוע

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עדיף עם ווינדוס הום לא צריך מעבר מזה לדעתי. אופיס לא צריך.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור מרכז

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מתי שתהיה החלטה מה טוב עבורי.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). 

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: בגדול אלו הקריטריונים שחשובים לי: מסך איכותי וטוב עם Full HD לפחות, סוללה חזקה שלא תיגמר אחרי 3-4 שעות, מעבד טוב אף על פי שהשימוש קל יחסית אני לא רוצה שיקרטע אחרי שנה, כונן ssd למהירות מרבית מספיק לי גם 256GB, חיבור hdmi, usb type c ופרמטר מאוד מאוד חשוב זה ניידות. יש ניידים מאוד קלים ואני לא רוצה יותר מ1.8 ק"ג. אם יש אפשרות לדור 8 של אינטל זה יהיה מדהים כי ככה המחשב יחזיק לי יותר שנים כי יותר חזק ויותר חסכוני. תומך גם בhdr. מעדיף להשקיע קצת יותר בשביל הכי טוב שיש כיום

יש את האופציה הזאת אבל אני לא חושב שהסוללה שלה טובה:

http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=10366

אשמח מאוד לעזרתכם

נערך על-ידי גל אדלר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים