עבור לתוכן

ייעוץ למחשב גיימינג וגרפיקה עד 1,000 דולר (מארה"ב)

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 1,000 דולר

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 דולר

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-.  משחקים חדשים 

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כמה שיותר טוב בהתאם לתקציב

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיותר טוב בהתאם לתקציב

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? כמה שיותר טוב בהתאם לתקציב

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?  לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? צריך להגיע עם מערכת הפעלה, אופיס לא חובה.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. מארצות הברית (יש מישהו שמביא.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב?  בקרוב

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

הארד דיסק מספיק גדול כדי להריץ משחקים, אם חייבים אז להגדיל את ההארד דיסק.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב?לא קריטי.  האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

ראיתי את המחשב Acer Predator Helios 300, מה דעתכם?

https://www.amazon.com/Acer-Predator-i7-7700HQ-1060-6GB-G3-571-77QK/dp/B06Y4GZS9C/ref=pd_sbs_147_1?_encoding=UTF8&psc=1&refRID=52RG632HEJDF33ZGP7WM

פורסם

הוא נחמד. יש גם את בdell Inspiron gaming ותדאג לקחת אותו עם מסך 4k. הם די דומים , ל Dell יש שירות לקוחות בעל שם טוב . אני יודע שגם קל מאוד להעביר אחריות מdell ארצות הברית לdell ישראל . הם לא עושים בעיות בכלל ויחסית מהירים. לכן הייתי הולך על Dell . אבל שוב , הם מאוד דומים. 

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התשובה! :)

אז אני מבין שהדגם של דל עדיף (צירפתי קישור למטה)? בסופו של דבר זה הבדל של 50 דולר שזה לא קריטי.

מה שכן בפרדטור יכלתי לשדרג ל-2 טרה SSD (ואז היה הבדל של 30 דולר לטובת דל), בדל יש לי טרה הארד דיסק "רגיל" ו-128 ג'יגה SSD. זה לא קריטי?

http://www.dell.com/en-us/shop/dell-laptops/inspiron-15-7000-gaming/spd/inspiron-15-7567-laptop/dncwf510s

פורסם

אין לאייסר 2T SSD גם אין לו 1T SSD(זה יעלה כמו כל המחשבO.o) יש לו 256. ואתה יכול להוסיף איזה HDD שתרצה (2.5'') 

בדל יש לך 1TB HDD ו128SSD . אם אתה רוצה אתה יכול לשדרג אחד מהם או שניהם , לא חושב שיש סיבה טובה. 

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים