פורסם 2017 בדצמבר 237 שנים המחשב הסלוני האיכותי של מפתחת השבבים הנודעת זמין לרכישה כבר בעבור פחות מ-700 שקלים חדשים, כולל מסים ומשלוחלכתבה
פורסם 2017 בדצמבר 237 שנים תקשיבו ותקשיבו לי טוב, הם יכולים גם להכניס בפנים אלף מעבדים ולהקטין לגודל של ציפון. הפאשלה שהם עשו עם השלטים עוד תעלה להם ביוקר. המערכת לא שמישה בגלל בעייות בשלטים, הם חוסכים בסוללה ונכנסים לsleep ולוקח להם שניות רבות להתעורר, להעביר שירים ביוטיוב או להרים ווליום פשוט הפכו את המערכת ללא שמישה. - גם אחרי 7 עדכונים מאז שהמערכת הראשונה שוחררה, זה לא תוקן-
פורסם 2017 בדצמבר 257 שנים ציטוט של Ngel תקשיבו ותקשיבו לי טוב, הם יכולים גם להכניס בפנים אלף מעבדים ולהקטין לגודל של ציפון. הפאשלה שהם עשו עם השלטים עוד תעלה להם ביוקר. המערכת לא שמישה בגלל בעייות בשלטים, הם חוסכים בסוללה ונכנסים לsleep ולוקח להם שניות רבות להתעורר, להעביר שירים ביוטיוב או להרים ווליום פשוט הפכו את המערכת ללא שמישה. - גם אחרי 7 עדכונים מאז שהמערכת הראשונה שוחררה, זה לא תוקן- אני עם הדגם הקודם ולא נתקלתי בבעיה שכזאת. קראתי קצת על העניין ונראה שזה אכן רלוונטי לדגמים החדשים (2017). העדכון האחרון (6.2) אמור לשפר תגובתיות (עם עדכון קושחא לשלט), אולם נראה שלא בכל המקרים הבעיה נפתרה - לצורך העניין הדיווח שלך בין השאר. יחד עם זאת, אני רואה כל מני סיבות אחרות שגרמו לבעיות דומות, ואנשים שפתרו בעיות אלו בהזזת המכשיר מרכיבים אלקטרונים אחרים, החלפת בטריות בשלט, ניתוקי hubs וכו'... דוגמא אחת: נערך 2017 בדצמבר 257 שנים על-ידי SyndromE
פורסם 2018 בינואר 17 שנים ואם משתמשים עם שלט של HARMONY אז לא אמורה להיות בעיה כלשהי , נכון ? נערך 2018 בינואר 17 שנים על-ידי MikMak
פורסם 2018 בינואר 27 שנים למיטב זכרוני לא דווח על בעיה דומה עם שלט של Harmony. אגב, אם אתה מחבר את השילד לטלויזיה ב HDMI-CEC, השלט של הטלויזיה שולט גם על השילד. בכל אופן, מתחילים להגיע דיווחים שהבעיתיות עם השלט של השילד יכולה להיות קשורה בעדכון של Google Play Services, כאשר הסרת העדכון פותרת בעיות sleep / lag (אותו הדבר קורה עם Nexus Player Remote): https://forums.geforce.com/default/topic/1024541/shield-tv/troubleshooting-tips-for-shield-remote-connectivity/post/5266904/#5266904 http://www.androidpolice.com/2017/12/29/nexus-player-remote-going-sleep-randomly-frequently-responding-slowly-thanks-faulty-play-services-update/ נערך 2018 בינואר 47 שנים על-ידי SyndromE
פורסם 2018 בפברואר 17 שנים ציטוט של Ngel תקשיבו ותקשיבו לי טוב, הם יכולים גם להכניס בפנים אלף מעבדים ולהקטין לגודל של ציפון. הפאשלה שהם עשו עם השלטים עוד תעלה להם ביוקר. המערכת לא שמישה בגלל בעייות בשלטים, הם חוסכים בסוללה ונכנסים לsleep ולוקח להם שניות רבות להתעורר, להעביר שירים ביוטיוב או להרים ווליום פשוט הפכו את המערכת ללא שמישה. - גם אחרי 7 עדכונים מאז שהמערכת הראשונה שוחררה, זה לא תוקן- גם אני סובל קשות מהבעיה הזו. לפני יומיים יצא עדכון (6.3) שכלל עדכון קושחה לשלט. אני מקווה שהוא יפתור את הבעיה.
פורסם 2018 בפברואר 227 שנים ציטוט של Animor גם אני סובל קשות מהבעיה הזו. לפני יומיים יצא עדכון (6.3) שכלל עדכון קושחה לשלט. אני מקווה שהוא יפתור את הבעיה. פתר את הבעיה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.