פורסם 2004 במאי 1821 שנים למישהו יש אתר לקניית חומרה כזה כמו ksp ו Pach בארצות הברית?? בבקשה אם למישהו יש אתר יחסית זול לקניית חומרה למחשב בארצות הברית אז תגידו לי ומי שרוצה ממש לעזור אז אם למישהו יהיה אתר חומרה בניו יורק זה יהיה קטלני תודה מראש {"_"}נדב
פורסם 2004 במאי 1821 שנים תמיד יש את הרשתות הגדולות - לגבי המקצועיות או המחירים אני לא יכול להבטיח כלוםcompusa.comcircuitcity.comאני מאמין שחיפוש לא ארוך בגוגל יעלה תוצאות יפות
פורסם 2004 במאי 1821 שנים תנסה את http://www.pricewatch.com, זה אתר להשוואת מחירים בחנויות אמריקאיות ברשת,שהוא כמו www.zap.co.il שלנו, אלא שהוא מתמחה במחשבים, חלקי מחשבים, אלקטרוניקה, וכו'. שם תוכל לראות מחירים, מי הכי זול, כמה ולמה.
פורסם 2004 במאי 1821 שנים מחבר תמיד יש את הרשתות הגדולות - לגבי המקצועיות או המחירים אני לא יכול להבטיח כלוםcompusa.comcircuitcity.comאני מאמין שחיפוש לא ארוך בגוגל יעלה תוצאות יפותאחי תודה אבל אני מחפש אתרים של חומרה שאני יכול לבחור את החלקים זה אתרים של מחשבים בנויים וגם בקושי יש שם מבוססי AMDאו שאני לא מחפש טוב תודה בכל זאת =)
פורסם 2004 במאי 1821 שנים אחי תודה אבל אני מחפש אתרים של חומרה שאני יכול לבחור את החלקים זה אתרים של מחשבים בנויים וגם בקושי יש שם מבוססי AMDאו שאני לא מחפש טוב תודה בכל זאת =)newegg.com its all of you need
פורסם 2004 במאי 1821 שנים מחבר הם זולים...אבל www.mwave.com זולים יותרmwave אחלה אתר ובאמת זול אבל אין שם מבחר בגרוש... חרא של לוחות אם..אם אפשר וסליחה שאני מתקרצץ משהו כזה בסיגנון רק עם יותר מבחר.. (מי שרוצה בmwave יש מבצע שילוש.. דווקא משתלם אבל הלוח אם SUX ASS)
פורסם 2004 במאי 1921 שנים newegg.com, כמו שאמרו, מאד זולים, וחשוב לציין גם שיש להם כמעט הכל, מבחר ענק.הם לא עושים משלוחים לארץ ד"א.
פורסם 2004 במאי 1921 שנים Newegg די בעיתיים בגלל שאין להם חנות מרכזית באף מקום , ולכן אם מישהו מגיע מהארץ לניו יורק , הוא לא יכול לקחת את הסיכון , להזמין מ Newegg ולקוות שהחבילה תגיעה לפני שהוא עוזב :\במקרים של נסיעות ארוכות , זה לא בעיה =ף
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.