עבור לתוכן

כתבה חובבנית במוסף און-ליין של מעריב לנוער.

Featured Replies

פורסם

אח שלי קיבל היום מעריב ולנוער ונתן לי את המוסף של און-ליין, כי זה אולי יעניין אותי.

פתחתי וראיתי שכל הגליון מוקדש להמלצות למחשב חדש.

אתם פשוט לא מבינים מה קורה שם, הם ממליצים מעבד 2.6 של אינטל למשחקים, כי "זה המעבד הכי טוב שאינטל יכולה להציע". קודם כל יש לאינטל מעבדים הרבה יותר טובים... אז כתוב שם בסוגריים שיותר מהר מזה ההבדל זניח... ומה עם מעבדי ה64 סיביות של AMD? הם הזכירו את AMD בהתחלה, אך רק כאלטרנטיבה למעבדי הסלרון של אינטל (??????). הם המליצו שם גם על 9600XT 256MB (הכותב בטח הסתנוור מכמות הזכרון), שם אומרים שכרטיס זה מספק כמה רמות מעל הסטנדרט בשוק (אומנם זה נכון כי לרוב האנשים יש GF4MX, אבל זה לא מספיק למכונת משחקים אמיתית, או איך שהם לא קוראים לזה שם). הם גם המליצו על SOUND BLASTER LIVE! 7.1 (כמובן שלא קיים דבר כזה, אבל בסבבה...), הם כמובן אמרו שהספק לא חשוב ועוד ועוד, פשוט אין לי עוד כוח לפרט...

איך שהוא, הם הצליחו להגיע ל9000 ש"ח... אפילו אם נורא מתאמצים אי אפשר כל-כך הרבה... (אומנם זה עם ג'ויסטיק, הגה, WINDOW וNAV, אבל עדיין...).

הם גם הצליחו לבנות איכשהוא מחשב מולטימדיה ב20,000 ש"ח... כאילו, מה?

מישהו עוד ראה את זה?

ממש בושה... אנשים עוד ירוצו לקנות את זה כשהם מתבססים על הכתוב במאמר...

אם תרצו שאני אסרוק את המאמר (או חלקים ממנו, תגידו).

נו, אז מה אתם אומרים?

פורסם

רק עכשיו אתה מגלה שעתונים לא מקצועיים? יש על זה 100 תראדים פה

מה שכן קיים Creative Audigy 2 ZS 7.1

פורסם

נו מה אתה מצפה זה

מערבי לנוער

אהבלים

פורסם
  • מחבר

רק עכשיו אתה מגלה שעתונים לא מקצועיים? יש על זה 100 תראדים פה

מה שכן קיים Creative Audigy 2 ZS 7.1

אני יודע שקיים AUDIGY 2 ZS (יש לי כזה במחשב שלי), אבל הם דברו על לייב, כי כמובן יש לו איכות שאונד מעולה (בגלל ה7.1 כן...).

ואני יודע שמעריב לנוער לא משהו בדברים האלה, הם פשוט עושים כתבה, בידיעה שאנשים רבים, שאין להם מושג, יקראו אותה, ויפעלו עפ"י המלצותיה...

דרך-אגב, שמת לב שזוהי ההודעה ה4444 שלך?

פורסם

תפסיק לקרוא את מעריב לנוער תעבור למעריב לילדים... (מה אתה כבר מצפה ?)

פורסם

ב 20,000 ש"ח בערך (5000 דולר) הרכבתי מחשב של אלייאן וור (alienware אני חושב שככה רושמים) עם המפרט הכי פצצה בעולם יענו הATI החדש 340 גיגה בSATA של WD (מערך) 2 גיגה רם 4000 מעבד 3.4 HT של אינטל ועוד רבים באותו קלאס אז אותו מחיר למולטימדיה לא חבל ??? (חוץ איך הם הגיעו לזה????!!!!)

פורסם

"מעריב לנוער" הם חובבנים בנוגע ל-ה-כ-ל ובמיוחד בענייני חומרה, יותר גרועים ממני אפילו ;D ואת זה

ניתן לראות רק לפי תוכן שאר הכתבות שלהם שנועדו לא יותר מאשר למלא בשטויות ראשים של בני-נוער

מתוסכלים מינית וחסרי חיים משל עצמם. התוכן של כל העיתון הוא רק אפנה, רכילויות על סלברטיז ופשוט...

קחו את העיתון ורפדו איתו את הכלובים של האוגרים שלכם כי חוצמזה אין שם שום דבר טוב כמעט. :-[

בושה מה שהנוער שלנו קורא...

פורסם

תיקון ל merrymoon:

לא בני נוער, ילדות בנות 8 עד 14 שרוצות לחשוב שהן בנות 16.

פורסם

תיקון ל merrymoon:

לא בני נוער, ילדות בנות 8 עד 14 שרוצות לחשוב שהן בנות 16.

בוא-נה, הפעם ה-1 שהעיתון הגיע לידיים שלי, הייתי בת 11 וחשבתי שזה דרעק לא נורמאלי ונחרדתי במיוחד ממדור

היעוץ הרפואי, שם ילדות בנות 12 מספרות על הילולות הלילה שלהן (נקרא לזה כך) ובמה הן נדבקו במהלכן ושואלות

קיצד נרפאים וכו' וכו'. חוצמזה, בגיל 8 זכיתי במנוי לשנה חינם ל"ראש אחד", זה היה דיי בסדר כי דיברו על נושאים יותר

רציניים וכתבות על מוזיקה היו יותר מגוונות, היה גם פופ, גם רוק, גם מטאל, גם הכל, היום זה בריטני ו-שוט-מי וגם

גיל הקוראים היה 14 ומעלה ויותר בנים קראו את העיתון. היום באמת, לפי איך שהכתבות נראות הוא מכוון לילדות

שחור-דיניות שהחימצון עבר כנראה למוח שלהן דרך שורשי השיער.

זה בסדר כשאנשים מדברים על משהו שהם לא מבינים בו כלום כי כך הם לומדים מטעויות. אבל כשאנשים מוכרים לאנשים

טעויות... זה כבר דפוק. :-\

פורסם

אחת השאלות הכי נפוצות במעריב לנוער היא

בת 14 : "עשיתי ביד , ואני חושבת שאני בהריון !!! אמא שלי תהרוג אותי . היתי צריכה להשתמש בקונדום ? ? ? " ::)

פורסם

משהו כזה אבל יכולת לנסח את זה אחרת... :-X

חוצמזה, יש לי רעיון. או שתציעו לכתוב להם את הביקורות כי מן הסתם אתם מבינים בזה יותר מהעורכים המפגרים שלהם (ולשלם לכם על זה), או, שתגידו להם ללכת לאיבוד היכן שהשמש לא זורחת ולא להתיימר ושפשוט יכריזו רשמית על העיתון לא כ"מעריב לנוער" אלא "מעריב לפוסטמות קטנות חסרות חיים שאנו מנצלים כדי לטפטף להן פרסומות לראש ולהרוויח יאמבה כסף מהמפרסמים". 8)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים