עבור לתוכן

איך מתקינים כרטיס מסך?

Featured Replies

פורסם

החיישן של החום ככל הידוע לי נמצא בגשר הדרומי בעוד שהכרטיס המובנה נמצא בגשר הצפוני ככה שזה לא ישפיע על הטמפ'.

בכל מקרה ההפרש זניח.

לגבי ה TV, תדאג שהאות נשלך בפורמט PAL-B והרזולוציה לפחות 800*600 (רוב הטלויזיות מסתדרות עם 1024*768).

בכל מקרה אל תצפה שתוכל לקרוא את הכתב על הדסקטופ יותר מדי בקלות, זה טוב רק בשביל לראות סרטים.

המסך הדק שלך מחובר דרך DVI ? כי אם לו אין שום הבדל מבחינת הכרטיס בינו לבין מסךך אנלוגי רגיל.

פורסם

כן, זה תמיד ככה...

הדבר היחיד שאת היכול לעשות, זה להוריד את הרזולוציה הREFRESH RATE, להגדיל את הפונטים ולהקטין רזולוציה...

אם היית רואה בטלוויזיה חד כמו במסך רגיל, היה אפשר פשוט לחבר את הטלוויזיה למחשב ולא לקנות מסך רגיל, נכון?...

פורסם
  • מחבר

אוקי. המסך דק שלי לא מחוב לDVI לחבר אותו?יש למסך יציאה כחולה שלא מתחברת לDVI (שזאת בצבע לבן) למרות שקיבלתי פלאג מתאם כזה, זה אמור להתאים?

איך אני מכניס תמונה לפה? אין לי אופציה לחפש אותה. שמרתי אותה על הכונן שלי ואין לי אופציה להעלות אותה.

לגבי המסך... אני במסך רואה רק את התמונה של שולחן הבקרה וזהו. אין לי את כל הלחצנים כמו על המחשב. למרות ששניהם עובדים ביחד.

פורסם

1) לחבר DVI בעזרת מתאם לVGA (היציאה הסגולה-כחולה) זה מיותר... אם אין DVI לDVI, אז תעשה כבר VGA לVGA... האיכות לא תשנה במקרה שלך...

2) אתה לוחץ על אפשרויות נוספת בשליחת ההודעה בצד ימין למטה.

3) הדרייבירים הכי מעודכנים (4.5)?

פורסם
  • מחבר

רגע אבל יציאת DVI זה יציאה למסך דק לא? בכל אופן חיברתי את המסך הדק שלי לDVI. כאשר אני מחבר את המסך הדק שלי לDVI הבעייה עם העכבר נעלמת אבל המחשב לא עובד על הTV. כאשר אני מוציא את המסך שלי מהDVI הבעייה עם העכבר שוב חוזרת הTV שלי עובד אבל מראה לי רק את התמונה של הלוח בקרה וזהו ללא האייקונים עליו. לא משנה מה אני עושה התמונה של הTV לא משתנה. מה לעשות?

אגב עידכנתי את הדרייברים.

פורסם

חיבור מסך לפורט DVI באמצעות המתאם לא נותן לך שום דבר.

איזו בעיה עם העכבר ? פיספסתי משוה פה ?

לא הבנתי בדיוק מה קורה לך בלוח הבקרה, אבל זה נשמע כמו תקלה די מוכרת של וינדוס. לפי מיקרוסופט הפיתרון (שגם עבד בכל הפעמים שנתקלתי בתופעה) הוא להתקין מחדש את האקספלורר.

פורסם
  • מחבר

אני אסביר לגבי העכבר: כאשר מזיזים את העכבר שמאלה (או ימינה, למטה ולמעלה) הגבול שלו זה בעצם כשהמסך נגמר נכון? אז אצלי כאשר המסך מתחבר ליציאה הרגילה לא לDVI כאשר אני לוקח את העכבר שמאלה הוא ממשיך הרבה אחרי שהמסך נגמר. רק כאשר המסך מחובר לDVI אז הגבול של העכבר הוא כמו של המסך. ממש מוזר!!!

לגבי הTV: כאשר אני מחבר את הTV ליציאה בכרטיס ומנתק את מסך המחשב(כולל חיבור הDVI) התמונה משודרת לTV (באיכות חרא אבל עדיין). כאשר אני מחבר את את המסך ליציאה הרגילה ולא לDVI שניהם פועלים במקביל (אבל אני נתקל בבעיה של העכבר). אי אפשר שהTV תהיה מחוברת והמסך שלי יהיה מחובר לDVI ויראו בשניהם אותו הדבר?

איכות: כאשר אני מחבר את הTV למחשב האיכות ממש גרועה, הבנתי שאין חדות וזה בעיקר לסרטים, אבל אני רואה ריצוד של התמונה, ז"א פסים לבנים כאלו שמרצדים על המסך, לא תמונה חדה. יש משהו לעשות?

ואני עדיין לא מצליח להעלות תמונה. מה עושים כאן אני לי את האפציה של בראווז שתמיד יש, כדי לחפש את התמונה מהארד דיסק.

פורסם

תשחק עם ההגדרות של הכרטיס (כפטור ימני על הדסק טופ>מאפינים...)

גם לי היו בעיות כמו שלך כשחיברתי את הGF MX שלי לTV, אחרי הרבה שינוים הצלחתי גם להעלות את החדות עד שאפשר יהיה לקרא טקסט של הWIN ונעלם גם הריצוד.

תמשיך לנסות, לי זה עבד אבל אני לא זוכר את האפשרויות המדויקות ששיניתי וגם יש לי כרטיס של NVIDIA אז זה שונה.

פורסם
  • מחבר

טוב חברים, אני צריך את הניסיון המלומד שלכם בכרטיסי מסך. הבעייה היא כך יש אופציה לבחור (בהגדרות כמובן):

1.USE THIS DEVISE AS THE PRIMARY MONITOR

2.EXTAND MY WINDOWS DESKTOP ONTO THIS MONITOR

מה שקורה זה כך שהמסך דק מחובר ליציאה הרגילה (לא לDVI) והTV מחובר למחשב, במסך אחד או שאני רואה את כל האאיקונים של WINDOWS וזהו! ובמסך השני אני רואה את סרגל הכלים (זה שלמטה) ורק את תמונת הרקע וזהו. זה כאילו שהתצוגה של המחשב נפרס לשני מסכים. וכמובן אם טני משנה את ההגדרות של מה שננתים לכם מקודם אז הכל מתהפך. איך אני גורם לכך שיראו בשני המסכים אותו הדבר בדיוק??? ולא במפוצל.

אגב כשאני מחבר את המסך דק שלי ליציאה של הDVI (עם המתאם שקיבלתי) הTV לא פועל בשום מקרה. מוזר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים