עבור לתוכן

איך מתקינים כרטיס מסך?

Featured Replies

פורסם

אני הולך היום ךלקנות כרטיס מסך רדאון 9200 של ג'יגה בייט. יש לי לוח אם של גיגה בייט עאם כניסה של AGP*8 ורציתי לדעת אם יש מדריך טוב להתקנת כרטיס המסך?

תודה מראש.

פורסם

1. מורידים את הדרייבר הקודם של כרטיס המסך.

2. מתקינים את הכרטיס למקומו

3. מתקידים CATALYST 4.5. נגיש באתר WWW.ATI.COM

4. מכוונים לפי הצורך את רזולוצית המסך ואת רוחב הפס

אומרים ברכת שהחיינו ונהנים. ::)

פורסם

1)אתה פותח תמארז

2)מאתר תכרטיס הישן ומוציא אותו

3)מכניס תחדש במקומו

4)מפעיל תמחשב (המחשב יזהה אותו אוטומטי)

5)בוינדוס אתה מוריד דריוורים אחרונים

מתקין וזהו

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה המהירה.

אני אחדד את השאלה. כרגע אני משתמש בכרטיס המסך המובנה שלי.

Gigabyte GA-7N400V

אז כאשר אני מחבר את הכרטיס הקיים, אני לא צריך להסיר משהו. האם המערכת מזהה שהותקן אצלי כרטיס מסך או שאני צריך לשנות משהו? או להגדיר לה?

מה זאת התוכנה הזאת? CATALYST 4.5

שוב תודה מראש.

פורסם

אין שום מדריך.

קח את הכרטיס ותכניס אותו ל AGP תבריג וזהו סיימת, אחרי זה רק תתקין דריברים..

תבטל את הכרטיס הפנימי בBIOS

פורסם

שאתה תקבל תכרטיס מסך תא מקבל תדריוורים היששנים של אותו כרטיס

אז במקום להתקין אותם אתה פשוט מוריד דרוירים חדשים ועדכנים ישירות מהאתר של

ATI

הדריוורים ידועים גם בשם

CATALYST

והמספר זה הגירסה

פורסם
  • מחבר

אורי. תודה עד לפה הבנתי. שאלה אחרונה: איך מבטלים את הכרטיס מסך בביוס? (אם אפשר אז הסבר מפורט לאן נכנסים ומה משנים). תודה.

פורסם

אם אתה מתכוון לכ. מסך שמובנה על הלוח אם אז אתה פשוט מחפש את האפשרות של OB VGA או משהו דומה ומבטל אותה.

פורסם

אגב - אני הייתי מחפש כרטיס של ASUS. הם נותנים תמיד 3 שנים אחריות והם מקצוענים אמיתיים.

אבל גם יקרים יותר

8)

פורסם

אני דווקא לא.

גם ELSA והרקולס נותנים 3 שנים, וBFG (אומנם של נווידיה) נותנת לכל החיים.

ASUS סתם יקרים, ולא נותנים תמורה לכסף.

קנה את הכי זול (כמובן שכל הפרטים יהיו זהים). ישנם חברות זולות טובות כמו ספיר...

פורסם

בנוגע לשתי ההודעות האחרונות

למה אתם סוטים מהנושא

באמת.

פורסם

סליחה...

פורסם
  • מחבר

טוב חברים, עידכון:

קניתי את הכרטיס מסך רדאון 9200 של ג'יגהבייט. התקנתי אותו, משום מה המחשב זיהה לי אותו אוטומטית. נכנסתי לביוס ושם תחת

:ADVANCED BIOS FEATURES

הININI DISPALY FIRST:PCI

FLEXIBLE AGP 8X:AUTO ולכן זה זיהה לי אותו אוטומטית.

התקתי את הדרייברים של כרטיס המסך, לאחר מכן נכנסתי לאפשרויות ורציתי להגדיר שיש לי מסך דק. לא הצלחתי! זה נחוץ להגדיר את זה? ואם כן אז איפה?

ודבר חשוב ביותר: המחשב שלי כרגע נמצא על OC של 202MHZ (הוא AMD 2500+ ) והטמפ' היתה (לפני התקנת כרטיס המסך) על 52 ללא מאמץ, אמרו לי שכאשר אני אתקין כרטיס מסך הטמפ' תרד כי הלוח אם לא מתחמם בשימוש בכרטיס המסך המובנה. כרגע לאחר התקנת הכרטיס הטמפ' לא ירדה אפילו במעלה. זה הגיוני?

פורסם

הרידאון 9200 בקושי מהיר יותר מה GF4 MX440 המובנה בלוח שלך, לדעתי זה בזבוז של כסף תמורת הפרש זניח.

המינימום שהייתי מגדיר שיפור מורגש זה רידאון 9600 פרו או FX5700U, כל דבר פחות מזה אתה בקושי תרגיש ובטוח שלא שווה 300-400 שקל.

פורסם
  • מחבר

אני צריך אותו יותר בשביל היציאה לTV. יש לי שאלה גם בנוגע לזה: חיברתי את הTV למחשב וראו ממש גרוע. אבל ממש! אין חדות בכלל אין שום דבר. גם כדי לחזור למסך הרגיל של המחשב הייתי צריך לעשות ריסטרט ולא לנתק את הקבל של הTV זה תמיד כך?

לא יודע מה עשיתי אבל שניהם פועלים במקביל. אבל הTV מראה לי רק את תמונת לוח הבקרה ולא את הכל למה? עוד דבר כשאני לוקח את העכבר לצד ימין של המחשב, למרות שהמסך נגמר העכבר שלי ממשיך לרוץ ימינה. כדי שתבינו יותר טוב קחו את העכבר עד הקצה של המסך שלכם, זהו! זה הסוף עד לשם העכבר מגיע. אציל בצג ימין הוא עוד ממשיך הלאה... מה עושים? קודם לכן זה לא קרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים