עבור לתוכן

צריך עזרה בהתקנה של סילנסר שלא הצליחה

Featured Replies

פורסם

הגיע לי משלוח מגאב טק. אם המזל שלי כמובן הקטודה נשברה אבל זה לא לנושא.

התקנתי סיילנסר והמחשב עולה ומעלה את WINDOWS. אבל המחשב מגיע למצב של כיבוי (המסך נכבה אבל יש עדיין כוח והמאווררים עובדים) ואני ממש ממש לא יודע מה לעשות

(ההודעה הזאת נכתבת מהמחשב של אחותי. אז אם מישהו יכול לעזור לי אני ממש ממש יודה לו.

אז בבקשה אם יש לכם משהו שיכול לעזור לי אז בבקשה תגידו.

תודה מראש אור

הסיילנסר הוא REV.2 והכרטיס הוא 9600XT. אני יודע שהREV.3 הוא זה שאמור לעבוד אם ה9600 אבל הסיילנסר מתחבר מושלם ומחובר חזק. אז מה שאני חושב שהבעיה זאת בעית מתח אבל ניסיתי את זה בלי החיבור חשמל וזה עדיין לא עבד אז אני ממש לא יודע מה לעשות. אז PLZ מי שיכול עזור שיעזור כי לי ניגמרו הרעיונות

פורסם

אתה כותב בעצמך ש REV 2 לא אמור לעבוד עם 9600XT אז מה הפלא?

כנראה שאין מגע טוב בין גוף הקרור למעבד הגרפי (ואין קשר לזה שהגוף מחובר חזק) ולכן כרטיס המסך קורס עקב התחממות.

תנסה להחזיר את גוף הקירור המקורי ולבדוק מה קורה.

דרך אגב, למה להזמין מחו"ל REV 2 לא מתאים כאשר מוכרים פה בארץ REV 3 שכן מתאים לכרטיס שלך וגם עולה כמעט אותו דבר?

אני בטוח שכל ההזמנה היתה יוצאת לך יותר זול בארץ, לא היתה נשברת לך הקטודה והיית מקבל עזרה בהתקנת הסיילנסר.

פורסם

אין לי מושג מה ההבלים בין ב2 ל3 - אבל יש מגע בין הסינק לליבה? יכול להיות שב2 הסינק לא ממוקם אותו דבר...

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע אם יש מגע ב100% אבל שאני מפרק את הסינק יש תביעה של המישחה הטרמית.

והקטודה נשברה במו ידי (נפלה לי... זה ממש לא היום שלי)

**

טוב אני הלכתי באמצע של כתיבת ההודעה לPCH והמחשב עכשיו שם. אני מעדיף לשלם 70 שקל על התקנה של SP94 ושל הסיילנסר מאשר להרוס את הכרטיס מסך\מעבד\לוח אם. אז המחשב שלי עכשיו שם ואני יקח אותו מחר או היום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים