עבור לתוכן

מאורר לגוף הקירור

Featured Replies

פורסם

האם אני יכול להשים את ה SF2 על הגוף קירור הרגיל של אינטל ?

זה יעזור ?

אני יכול לעשות את זה מבלי להוריד את כל הגוף הקירור ?

אם כן, איך ?

פורסם

עד כמה שזכור לי המאורר בגוף קירור של אינטל הוא 70 מ"מ ככה שתוכל להרכיב את הSF רק עם קומבינות (אזיקונים וקדומה) לא יודע עד כמה תראה הבדלי ביצועים בגלל שהמאורר לא ישב פרפקט..

פורסם
  • מחבר

ואם אני רוצה להוציא את המאורר [שיש עכשיו],איך עושים את זה ?

פורסם

וואו חבר, נכנס לעניין לא קל.

עד לפני כחצי שנה היה לי את הקירור סטוק של אינטל, קירור לא רע בכלל, אך ידעתי שעם הסינק שלו הייתי יכול להשיג תוצאות שקטות וטובות יותר ע"י החלפת המאוורר.

בגלל שהמטרה שלי היתה שקט בחרתי במאוורר 80 מ"מ ג'נרי שקט וחזק שהיה לי. עשיתי כל מיני ניסוים איך שהוא ישב על הסינק טוב. בסופו של דבר מה שעשיתי זה חתכתי שתי מלבנים קטנים של פרספקס, הדבקתי אותם על הסינק במקום שבו התופסנים האפורים של הסינק נסגרים על האלומיניום. ככה הצלחתי ליצור מצב שהבסיס של המאוורר המקורי (ללא המאוורר) יושב טוב ועליו הלבשתי בעזרת סקוטשים קטנים את המאוורר כדי שאני יוכל לשלוך אותו בקלות לניקוי אבק.

אני יודע שזה קצת קשה להבין את מה שאמרתי, כי עד שאתה לא מפרק את המאוורר המקורי ורואה את הצורה שבה הוא מורכב אי אפשר להבין את זה. לסיכום, השינוי גרם לירידה של 4-5 מעלות ולדעתי הוא שקט יותר.

פורסם

איך מוציאים? פשוט מאוד - פתח תמארז מיד תראה את גוף הקירור! מן הסתם יש עליו מאוורר אם תסתכל בכל פינה יש בורג, כך מברג ותשלוף כל אחד מן הברגים החוצא, תרים את המאוורר בינתיים תנקה גם אבק מגוף הקירור ומהמאוורר עצמו וככה תרוויח עוד יותר מהתהליך ואז פשוט שים את המאוורר שאתה רוצה במקום.

אגב, הסינקים של אינטל נחשבים לטובים יחסית ביחס לקירורי Box אחרים למשל כמו של AMD..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים