עבור לתוכן

מסך טוב Vs כרטיס מסך טוב! * צריך גם חוות דעת על המסך שלי*.

Featured Replies

פורסם

ההתלבטות היא בין 3 הדברים הבאים -

9800 פרו עם מסך 17 אינץ' ברמה גבוהה.

9800 פרו עם מסך 19 אינץ' ברמה בינונית.

X800 פרו עם מסך 17 אינץ' ברמה בינונית.

את מה מבין 3 הדברים הבאים הייתם לוקחים??

פורסם

בכל אחד מהכרטיסים שציינת השאלה היא כזו:

האם המחשב מסוגל לייצר יותר פריימים מתדר הרענון המקסימלי ברזולוציה הגבוה ביותר שהמסך מאפשר ?

אם כן מומלץ בחום לקנות מסך מהיר יותר.

פורסם

אני היתי בוחר את האפשרות השנייה

9800 פרו עם מסך 19 אינץ' ברמה בינונית

פורסם
  • מחבר

תן דוגמא למחשב כזה

פורסם

איך אתה מגדיר מסך בינוני?

לפי דעתי אם אתה לא מתכנן להחליף את המסך שלך בתדירות שאתה מחליף את הכרטיס מסך עדיף מסך הכי איכותי שאפשר וכרטיס מסך בינוני+

פורסם

דוגמא:

Farcry

אם המחשב מסוגל לייצר 100+ פריימים בשניה ברזולוציה של 1280x1024 (שזה מחייב מערכת עצבנית ביותר)

אז לא תרצה שהתדר המקסימלי של המסך ב1280x1024 יהיה 85Hz .....כי אתה תהיה מוגבל ל85 פריימים בשניה....

פורסם
  • מחבר

מצטער על השאלה הנובית אבל אתה אומר שאם אני רוצה לשחק ב100 פריימים אני צריך לעבוד בתדירות של 100Hz?

פורסם

אפשר לחשוב מה ההבדל בין 85fps לבין 100fps ,אתם משווים ל hz של מסך??? זה לא אותו דבר.

אני הייתי לוקח את האפשרות השנייה

פורסם

The Byter - מה שאתה אומר יקרה רק אם הוא יפעיל את הVSYNC שזה לא חובה בכלל. אני בכל אופן הייתי הולך על מסך 19" ורצוי איכותי. אם לא אז 17" איכותי אבל בשום פנים ואופן לא 17" בינוני. זה כבר ממש הורס את המשחק (לא תוכל לנצל את הX800 עם מסך כזה)

פורסם
  • מחבר

כשאני אומר בינוני אני מתכוון למסך שטוח של AOC עם רזולוציה של 1280*1024 ותדירות של 85Hz .... מה אתם אומרים על זה?

פורסם

ה-AOC נחשב למסך פחות טוב מבינוני. לא מומלץ כלל.

פורסם

איך אתה מגדיר מסך בינוני?

לפי דעתי אם אתה לא מתכנן להחליף את המסך שלך בתדירות שאתה מחליף את הכרטיס מסך עדיף מסך הכי איכותי שאפשר וכרטיס מסך בינוני+

תשובה לעניין

גם אני מצטרף להמלצה

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה על העזרה , עוד כמה שנים אני חושב שאני יקנה מחשב חדש יחד עם מסך אז כבר אז אני יקנה משהו טוב , בינתיים אני ישאר עם בינוני וX800 פרו.

פורסם

The Byter - מה שאתה אומר יקרה רק אם הוא יפעיל את הVSYNC שזה לא חובה בכלל. אני בכל אופן הייתי הולך על מסך 19" ורצוי איכותי. אם לא אז 17" איכותי אבל בשום פנים ואופן לא 17" בינוני. זה כבר ממש הורס את המשחק (לא תוכל לנצל את הX800 עם מסך כזה)

ללא VSYNC ישנה תופעה של "חיתוך בתמונה" מה שפוגע קשות באיכות התמונה.

פורסם
  • מחבר

התוכנה AIDA אומרת שהמסך שלי הוא AOC 7K לא יודע אם זה אותו דבר כמו 7K+ ..... מישהו מכיר אותו, מה אתם אומרים עליו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים