עבור לתוכן

בעיה ׁ(כנראה) עם כרטיס המסך

Featured Replies

פורסם

שלום,

ביומיים-שלושה האחרונים, בזמן משחקים (די ישנים שלא מאמצים את המחשב), התמונה נעצרת למספר שניות.

לפעמים כשאני ממזער כתוב - "מנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שחזור".

החלטתי לעשות ניסוי, ושיחקתי בזמן שהתוכנה GPU-Z פועלת, ולאחר שזה קרה ראיתי את הדבר הבא -

jh3zmrgzjzml.gif

*מציין שכרטיס המסך שלי הוא GEFORCE 780, ושהיום התקנתי עדכון לדרייבר.

תודה מראש לעוזרים

פורסם

חסרים פרטים על המחשב- משחקים שמדובר

וכולל התוכנה שלא באמת סיפקה נתונים - הכל שם ריק!

תנסה להוריד - HWMonitor

ותפעיל אותה ברקע ותצלם כמו שצילמת.. שנבין יותר מה קורה שם

פורסם
  • מחבר
ציטוט של גולן ונטו

וכולל התוכנה שלא באמת סיפקה נתונים - הכל שם ריק!

זה מה שרציתי להראות - לאחר שהתמונה נתקעת והמסך שחור ל 2 שניות, לפעמים ה GPU-Z כאילו מפסיק לקבל נתונים מכרטיס המסך.

וככה זה נראה אחרי שאני סוגר אותו ופותח שוב - http://www.siz.co.il/my.php?i=ytjzilkmfzwx.gif

עשיתי צילום עם ה HWMONITOR, מקווה שזה מספיק כי עדיין לא הופיעה השגיאה של "מנהל התצוגה..." ולא קרה מה שהראיתי בתמונה עם ה GPU-Z, למרות שהמסך נתקע כבר 3 פעמים היום.

http://www.siz.co.il/my.php?i=nxy4zjzuzzmm.jpg

כמו שציינתי, זה קורה במשחקים ישנים שכמעט לא מאמצים את המחשב - בימים האחרונים עם COD BLACK OPS וWORLD AT WAR, זכור לי שלפני שנה קרה גם עם FAR CRY 2 (אבל בתדירות נמוכה).

לא קורה בכלל עם משחקים כמו LEAGUE OF LEGENDS ופיפא 17 שאני משחק כמעט כל יום כבר תקופה ארוכה.

נערך על-ידי mmyy212

פורסם

אני אולי מדמיין אבל נראה שהמעבד שלך "עסוק" כל הזמן? תבדוק תהליכים (אם כמובן שזה לא רגעי ואכן זה המצב)

שאלה חשובה- אתה משתמש בשני מסכים? אתה משתמש בכרטיס המסך בילט אין? אולי מוגדר לך משהו שישתמש?

פורסם
  • מחבר
ציטוט של גולן ונטו

אני אולי מדמיין אבל נראה שהמעבד שלך "עסוק" כל הזמן? תבדוק תהליכים (אם כמובן שזה לא רגעי ואכן זה המצב)

מתנצל מראש על הבורות היחסית שלי.

האם אתה מתכוון לכך שב CLOCKS גם ה VALUE וגם ה MIN מאוד גבוהים?

אם כן, זה קשור לכך שהגדרות צריכת החשמל שלי היו על "ביצועים גבוהים". ברגע ששיניתי למאוזן זה מראה 800MHZ (קרדיט לנושא אחר שקראתי היום פה בפורום, ונזכרתי בזה תוך כדי כתיבה).

ובכל מקרה, בהנחה שאני מסתכל במקום הנכון, בTASK MANAGER שום דבר לא לוקח CPU בדקות האחרונות, מלבד קפיצות קטנות של הדפדפן.

לא משתמש בשני מסכים, אבל בעבר כרטיס המסך שלי היה במעבדה למספר שבועות (רעש מהמאווררים במהירות נמוכה, אם זה משנה), אז השתמשתי באותו זמן בכרטיס המובנה. אולי באמת משהו מההגדרות נשאר מאז?

פורסם

נראה שהמובנה עסוק משם מה.. אולי המשחקים מוגדרים עליו? או הפניות מסויימות אליו.. מוסר

פורסם
  • מחבר

איך בודקים אם המשחקים מוגדרים עליו?

פורסם

ניסית להתקין דריוור לאחרונה? או עידכון? נשמע לי לא הגיוני שזה יקרה

בכל מקרה בכל משחק יש הגדרות תצוגה תברור שם

פורסם
  • מחבר

כמו שכתבתי, אתמול עדכנתי את הדרייבר.

הצלחתי למצוא בשני משחקים, וה 780 מזוהה בהם.

אולי בכל זאת התמונה הראשונה של ה GPU-Z מציגה הכי טוב את הבעיה?

פורסם

אולי @Gimel יודע לענות?

פורסם

אני לא מתיימר לדעת הכל.

להיפך, אני יודע מספיק בכדי להבין כמה ידע חסר לי.

הייתי מנסה במחשב אחר או עם ספק אחר.

לפעמים כשספקים מתיישנים הם נחלשים משמעותית, וזה כרטיס שצורך לא מעט חשמל.

נערך על-ידי Gimel
שגיאת כתיב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים