עבור לתוכן

אני לא מצליח להרכיב את לוח האם במארז החדש

Featured Replies

פורסם

טוב, קניתי מחשב שלם לפני שבוע בערך, עכשיו עם המארז החדש שקניתי לא היו ברגים. אז התקשרתי לחנות והם שלחו לי ברגים בדואר רשום שהגיעו אחרי שבוע (יום שישי). אז בנתיים מיקמתי את כל החלקים החדשים של המחשב במארז ישן (פיתרון זמני עד שיגיעו הברגים למארז החדש).

אז הברגים הגיעו, אבל יש בעיה: אני תמיד מיקמתי את לוח האם במארז ע"י הברגים האלה, שבורג אחד ממקמים על המארז ואז שמים מעליו את לוח האם ואז מבריגים מעל זה עוד בורד. אבל שוב, מרוב חוסר יעילות מוחלט, החנות לא שלחה לי את הברגים האלה. היא שלחה לי ברגים לבנים, שבצד אחד אפשר להבריג את הבורג למארז ומהצד השני יש כזאת צורת חץ.

עכשיו, אני מתקשה להתקיין את לוח האם במארז עם ברגים כאלה כי אני לא יודע מה לעשות איתם.

אני צריך קודם להבריג אותם על המארז (בחורים המתאימים) ואז להניח מעליהם את לוח האם? יש להעיר, שאני עשיתי את השיטה הזאת עם מחשב קצת ישן יותר (שבסוף בן דוד שלי הרכיב לי אותו), ובאותו מחשב הברגים האלה נשברו בשיטה הזאת.

אני צריך להכניס את הברגים, מהצד שדומה לחץ, לתוך לוח האם מכיוון התחתית של לוח האם לכיוון למעלה? ואז להניח את לוח האם על המארז ולהתחיל להבריג אותם?

בבקשה תגידו לי על פי איזה שיטה אני צריך לפעול, ואם אף שיטה פה לא מתאימה אז תנו לי אחץ טובה.

ד"א:

הלוח אם שיש לי הוא NF7. עכשיו יש עליו 10 חורים לברגים ומהחנות שלחו לי בדיוק 10 ברגים (מאלה שהזכרתי).

אני צריך למקם את כולם על לוח האם?

פורסם

פשוט תבריג את כל הברגים במארז לחורים שחופפים ללוח האם ואז תשים מעל את לוח האם ותלחץ בעדינות על יד כל בורג שיכנס הדבר הלבן הזה מעל שהזכרתה זה בעצם כליפס בצורת חץ שתופס את הלוח האם.

פורסם
  • מחבר

פשוט תבריג את כל הברגים במארז לחורים שחופפים ללוח האם ואז תשים מעל את לוח האם ותלחץ בעדינות על יד כל בורג שיכנס הדבר הלבן הזה מעל שהזכרתה זה בעצם כליפס בצורת חץ שתופס את הלוח האם.

אחי, אני עשיתי את זה פעם לפי השיטה הזאת וזה פשוט שבר לי 3 ברגים (לא זוכר כמה בדיוק), שבר לי את ה"חצים" שלהם אני מתכוון.

אתה בטוח שאין שיטה קלה יותר?

ועוד משהו: אני צריך קודם להרכיב את הפנל של המארז (איפה שיש שם חורים לעכבר וכו') במארז ואז את לוח האם או ההפך?

פורסם

קודם מרכיבים את הפנל IO האחורי ורק אז את המארז

לגבי הברגים - הברגים הלבנים האלה ממש לא נוחים ועדיף שלא תתעסק איתם.

קפוץ לחנות מחשבים הקרובה לביתך וקנה spacers כמו שצריך (כאלה בצבע זהב) וברגים נוספים, זה אולי יעלה כמה שקלים בודדים אבל זה שווה את ההשקעה.

פורסם

אני יכול לתת לך ברגים כאלה השאלה איפה אתה גר באזור שלי או לא אני גר באור עקיבא

פורסם
  • מחבר

אחי, הבעיה היא שהחנות מחשבים הכי קרובה לבית שלי היא בתל אביב ואני גר ללוד. אז נסיעות לבד יעלו לי 30 ש"ח.

ואני יודע שהברגים האלה לא נוחים, אני במפורש ביקשתי מהמוכר שלא יישלח לי ברגים כאלה ושיישלח לי את הברגים הזהובים הרגילים אבל מה לעשות עם חרא של חנות כזאת. אני מתחרט שקניתי משם בכלל.

עכשיו לגביי הברגים הלבנים האלה, אם אני אשבור בטעות או אגרום נזק בטעות ללוח אם בעקבות ההרכבה על הברגים האלה אז האחריות עדיין תהיה תקפה על לוח האם?

פורסם
  • מחבר

אני יכול לתת לך ברגים כאלה השאלה איפה אתה גר באזור שלי או לא אני גר באור עקיבא

אחי באמת תודה, אבל אתה מאוד מאוד רחוק ממני. אני גר בלוד.

פורסם

אם אתה רוצה אני יכול לשלוח לך את זה בדואר רק תתן לי את הכתובת שלך אבל פשוט תצטרך להמתין כמה ימים למה הדואר בארץ לא פועל מהר מידי יש לו את הזמן שלו

פורסם
  • מחבר

באמת תודה אחי

אני שולח לך לפרטי את הפרטים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים