עבור לתוכן

לקראת קנייה, אזור ה-4000 לאחר הרבה מחשבה - אנא חוות דעת

Featured Replies

פורסם

P4 2.8GHz HT 512KB Cache

ABit IS7-E

AData 256MB DDR 400MHz זוג סטיקים (שוקל להחליף ל-OCZ או GEIL בתוספת 80 שקל)

Maxtor 80GB \ 8MB Cache 7200RPM

Club-3D Radeon 9200 128MB

Microsoft Wireless OPTI + Mouse

LiteOn DVD 16x48 Black

CompuCase CI-6A19

Floppy חושב שעדיין אסור לוותר...

בשורה תחתונה יוצא לי באזור ה- 4100 ש"ח בהנחה שאני קונה את כל הרכיבים משתי חנויות ומבצע הרכבה עצמית - גם על זה אני זקוק לחוות דעה.

המפרט די מספק את צרכיי והייתי מעוניין לדעת על איכות המוצרים והאם יש תחליפים טובים במחירים +- זהים

תודה

פורסם

מה השימושים?

פורסם

כן באמת שאלה טובה אי אפשר להגיד עד כמה טוב או רע בלי לדעת תשימושים

שמעתי שדיסקים קשיחים של מקסטור רועשים,ובכלל בכמה השוואות שראיתי בין מקסטור לסמסונג , סמסונג עקף

עדיף סמסונג כי הם שקטים+רוב הסיכויים ביצועים טובים יותר

זכרון 512 לא יסחוב הרבה זמן עדיף 1GB

אם הדיוידי לא ממש נחוץ אז עדיף צורב,אם אתה לוקח כוננים שחורים אז גם כדאי שהמארז יהיה שחור

הרכבה שווה תכסף , אתה עלול להרוס איזה חלק

פורסם
  • מחבר

השימושים הם סרטים, אינטרנט ומעט מאוד משחקים.

לגבי הצבע - המארז עצמו גם כן יהיה שחור כמובן.

האם אתה בטוח לגבי הסמסונג? לגבי הרעש של המקסטור זה יקוזז עם הגומיות של המארז עצמו.

אין לי צורך אמיתי בזכרון 1G - ותמיד יהיה ניתן לשדרג אח"כ.

יש לי כרגע צורב רגיל שאני מתכוון להוסיף למפרט ולכן אני לא מעוניין לקנות צורב DVD עכשיו, ובמקום CD רגיל החלטתי כבר ללכת על כונן DVD (למטרות DATA, יש לי DVD רגיל בצמוד למיקום של המחשב - אם זה משפיע על השיקולים).

בנודע לסוגיה האחרונה. הייתי מוכן להוסיף בשמחה עוד כ200 ש"ח להרכבה. הבעיה היא שעבור הרכבה אני צריך לקנות הכל מחנות אחת ואז המחיר כבר קופץ למעל 4500.

הרי כל חנות מפיקה רווחים ממוצרים שונים - אני הלכתי על הזול מכל חנות וצמצמתי עצמי לשתי חנויות בלבד.

חשובה לי דעתכם, תודה

פורסם

מפרט מעולה לצרכים שלך

פורסם

אתה יכול בקלות לקחת מפרט בהרבה הרבה יותר טוב בתקציב הזה

KSP:

מעבדי ?AMD?  Price Units Total 

Athlon XP 2500+(512k 333) 480 1 480

לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total 

NF7-SL (nForce2)sata,lan,usb2 500 1 500

זכרונות? DDR 400 Price Units Total 

512MB A-DATA 570 2 1140

כרטיסי מסך? Sapphir (ATI) Price Units Total 

RADEON 9600Pro TV,DVI 128MB 860 1 860

דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 

80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 450 1 450

כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total 

Teac/SONY 1.44 40 1 40

כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD Price Units Total 

Toshiba X16 190 1 190

מקלדות?  Price Units Total 

MS Internet + MS Mouse Optical 120 1 120

Total price 3780 ¤

ותוסיף את המארז 6A19 שעולה 323

ויצא - 4103 שקל!

יש פה 1GB זכרון, וכרטיס מסך שכרגע אתה לא צריך (ה9200 בהחלט מספיק לצרכים שלך) אבל הוא פשוט מעולה, ולוח אם עם כרטיס קול מעולה מאוד

ואם אתה רוצה מפרט לבמדיוק לשימושים שלך אין בעיה (יעלה פחות מ4100):

KSP:

מעבדי ?AMD?  Price Units Total 

Athlon XP 2500+(512k 333) 480 1 480

לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total 

NF7-SL (nForce2)sata,lan,usb2 500 1 500

זכרונות? DDR 400 Price Units Total 

512MB A-DATA 570 1 570

כרטיסי מסך? ABIT Price Units Total 

GF FX5200 128MB AGPx8,TV (Kit) 360 1 360

דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 

80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 450 1 450

כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total 

Teac/SONY 1.44 40 1 40

כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD Price Units Total 

Toshiba X16 190 1 190

מקלדות?  Price Units Total 

MS Internet + MS Mouse Optical 120 1 120

Total price 2710 ¤

גם לפה תוסיף את ה6A19

ויצא 3033 שקל בלבד ואתה מקבל את אותם הביצועים כמו המפרט שאתה נתת (פלוס מינוס, אתה בטוח לא תשים לב להבדל לשימושים אתה צריך)

לפי דעתי עדיף את ה5200 מאשר 9200 הוא תומך בDIRECTX מאוחר יותר (נכון? או שזה הפוך?)

ולגבי העניין של לקנות חלקים מכמה מקומות - אני תומך בך לאורך כול הדרך, פשוט יוצא זול יותר, ההרכבה של המחשב היא דבר פשוט מאוד וממש לא צריך לפחד מזה (גם אני הרכבתי מחשב ככה וזה בכלל לא קשה רק צריך סבלנות) ממש אין טעם לשלם באיזור ה200 שקל דבר שאתה בקלות כול כך יכול לעשות לבד

פורסם
  • מחבר

המפרטים שנתת הם בהחלט מרשימים - הנקודה היא שאני לא בטוח כרגע לגבי AMD. אני לא מכיר מספיק טוב

בנוגע להרכבה עצמה - הכסף הוא לא השיקול אלא האחריות - מה קורה אם אני פותח רכיב מהקופסא והוא לא טוב? המוכר יכול לטעון שזה בגלל הרכבה לא נכונה...

פורסם

קח השוואות,

http://www.neoseeker.com/resourcelink.html?rlid=69258

http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?id=845&cid=2&pg=1

http://www.neoseeker.com/resourcelink.html?rlid=65641

פנטיום 4 C טוב יותר אבל AMD יותר משתלם ככה אפשר להשקיע במה שיותר חשוב,זכרון/כרטיס מסך

לא נראה לי שתפתח קופסא של מוצר ויהיה לא טוב,אם כבר יותר סביר להניח שאם תרכיב לא טוב הוא עלול להפוך "לא טוב"

כדאי לך להגדיל קצת את התקציב ולקחת הכול מחנות אחת כולל הרכבה

פורסם
  • מחבר

דגם

מחיר

כמות

PENTIUM 4 2.8ghz 800mhz

1100 ¤

1

ABIT IS7-E

500 ¤

1

ADATA DDR 256MB 400MHZ

330 ¤

2

MAXTOR 80/7200 SATA 8MB

525 ¤

1

CLUB3D RADEON 9200 128MB

450 ¤

1

LITEON DVDX16

210 ¤

1

כונן דיסקטים שחור

70 ¤

1

COMPUCASE CI-6A19 BLACK

370 ¤

1

MICROSOFT WIRELESS OPTI DESKTOP

290 ¤

1

הרכבת מחשב חדש

170 ¤

1

סה"כ: ¤ 4345

אני הולך על המפרט הזה והכל מהחנות נועה קומפ. מה דעתכם על החנות הזו? איך היא מבחינת אחריות \ שירות וכולי?

פורסם

למה לא לקחת את המפרטים שהבאתי לך

הם הרבה יותר טובים מהשאר...

אתה יכול פשוט לקנות את אותם רכיבים מחנות אחרת ולקחת שם את ההרכבה (למרות שיש לך אחריות מלאה בלי הרכבה, אם אתה לא שובר פיזית את הרכיב)

אין מה להכיר בAMD, לשום דבר לא משנה אם המעבד הוא AMD או INTEL, פשוט AMD בהרבה יותר משתלמים!

לגבי החנות אני לא מכיר אישית (אני גר במרכז אז לא יוצא לי לקנות שם) אבל המחירים בסדר, חנות לא רעה, ולא שמעתי עליה תגובות (שגם זה טוב מאשר לשמוע תגובות רעות)

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון תודה רבה. תודה לך ולכל השאר על העזרה...

החלטתי בסופו של דבר ללכת על אינטל והסיבה היא שאני לא אוהב לקנות משהו שאני לא מבין ולא בקיא בו. ומאחר ואני חייב את המחשב כבר בשבוע הבא, אני מעדיף להתרחק כרגע מ-AMD למרות שכבודה במקומו מונח. המפרט שבחרתי בו בהחלט מספק את הצרכים שלי ואולי אני אכניס בו עוד שינויים קטנים...

בקשר לחנות עצמה - היום ביקרתי בה והתרשמתי לטובה. עושה רושם שהבחור מבין עניין, יש לו מבחר עצום והמקום עצמו לא יותר מדי מפואר כל שהוא יכול לחסוך בעלויות ולהוזיל במחירים.

אז זהו - שיהיה לי בהצלחה :)

פורסם

החלטתי בסופו של דבר ללכת על אינטל והסיבה היא שאני לא אוהב לקנות משהו שאני לא מבין ולא בקיא בו

בוא נגיד ככה , עד עכשיו , כל מה שאמרו לך לא הבנת , אם אתה אומר את זה , סימן שגם באינטל אתה "לא מבין ולא בקיא" , אין לך מה לא להבין ולא להיות בקיא!! כי זה בידיוק אותו הדבר , רק בצורה שונה ושזה יותר משתלם בהרבה!

על המסך אתה תראה את אותו הדבר בידיוק , מה שלא נכון לגבי הארנק שלך , בארנק שלך אתה תראה חור של בערך עוד 500שקל...

פורסם

גיא לא צריך להתעצבן, סך הכול הבן אדם יקנה INTEL ולא AMD, אנחנו ניסנו לעזור ולהסביר ולפעמים אנשים לא כול כך מקשיבים, אין מה לעשות

בסופו של דבר החלטה שלו....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים