עבור לתוכן

פיקסל 2 לא כולל סלוט לסים?

Featured Replies

פורסם

אם כך אז איך משתמשים בו בארץ?

פורסם

נכון שהפיקסל 2 כולל eSim מובנה אבל יש לו גם חריץ לסים רגיל ולא צריכה להיות בעיה להשתמש בו בארץ.

פורסם
  • מחבר

שווה להזמין אותו? אני מזכיר שחשובים לי עדכונים תכופים ולטווח ארוך

או שיש מכשיר שיש לו את זה יותר בזול חוץ מפיקסל 2?

פורסם

יש לך את שיאומי A1 שמגיע עם אנדרואיד טהור.

עם זאת, קשה להשוות אותו לפיקסל כי הוא בקטגורית מחיר וביצועים אחרת (זול וחלש יותר), אך לדעתי משתלם יותר.

פורסם

להתלבט בין ה-A1 לפיקסל 2 בגלל לשניהם יש "אנדרואיד טהור" זה כמו להתלבט בין מזדה 3 ל-BMW 7 בגלל שלשניהם יש 4 גלגלים..

פורסם

לא הבנתי את מהות התגובה שלך. הוא רשם שחשובים לו עדכונים תכופים ולטווח ארוך, וכן מכשיר זול יותר.
מעבר לעובדה שזה בדיוק מה שהמלצתי לו, ציינתי שקשה להשוות ביניהם בשל פלח השוק שאליו הם מיועדים (שזה בערך מסכם את התגובה שלך).

פורסם
  • מחבר

לכמה זמן צפויים עדכונים חדשים לשיואמי המדובר?

:) תודה

פורסם

כעיקרון כל סמארטפון שמגיע עם מערכת נקיה (כחלק מתוכנית Android One של גוגל) אמור לקבל לפחות שנתיים של עדכוני מערכת הפעלה, ולאחר מכן עדכוני אבטחה שוטפים כמו שאר הסמארטפונים. כמו כן, העדכונים אמורים להגיע למכשירים האלה מהר יותר ממכשירים אחרים המריצים מערכות מקוסטמות של אנדרואיד. החסרון העיקרי של המכשיר הזה (A1) הוא כפי שנאמר - מיועד בעיקר לשוק הביניים, כלומר אומנם מספיק מעל ומעבר לשימושים שוטפים כיום, אך החומרה היא לא חומרת high-end שיש בסמארטפונים כדוגמת S8 או פיקסל נניח.

קניתי את המכשיר הזה לפני מספר ימים - עד כה נהנה ממנו מאוד, חושב שבשביל מכשיר שעולה באיזור ה-1100 ש"ח זו אחלה תמורה.

פורסם
  • מחבר

חנות מסויימת לקנות?

איך החנות MDK?

פורסם

אין לי המלצות לחנויות וגם לא עדיפות ליבואן רשמי / לא רשמי.

יש קבוצה די גדולה של שיאומי בפייסבוק - אמליץ לך לשאול שם.

אמליץ לך כמובן גם לראות סקירות וביקורות על המכשיר כדי לוודא שהוא יתאים לדרישות שלך.

פורסם

לטעמי אלא אם יש לך סיבה מאוד ספציפית, אתה נותן הרבה יותר מדי דגש לעדכונים עתידיים. איכות הטלפון והתאמה שלו לדרישות שלך (למשל פיצ'רים מסוימים, איכות מצלמה וכו') הרבה יותר חשובים מאשר עדכון עתידי כזה או אחר של גירסת מערכת ההפעלה, שבשורה התחתונה היא לא משנה כמעט כלום. 

פורסם
  • מחבר

אוקיי חבר'ה

בסוף קניתי.

עכשיו עולה השאלה איזה כיסוי ומגן מסך לקנות בארץ ואיפה משיגים?

עדיף לא שקוף כמו שראיתי ב-KSP

:)

פורסם

תתחדש. היות ומדובר על מכשיר חדש בארץ (גם בעולם), נכון להיום קשה למצוא מגנים.

אני ממליץ לך לקנות בינתיים את ה-TPU השקוף הבסיסי נטו כדי שתהיה הגנה מסויימת לפלאפון (אחריות לא מכסה נזקים פיזיים), ובנתיים תוכל להזמין מחו"ל כיסויים טובים יותר. אתה יכול לחפש כיסויים גם עבור שיאומי 5X שכן מדובר על טלפון בעל מעטפת זהה לחלוטין.

פורסם
  • מחבר

תודה לך!

יש לי אפילו עוד שאלה

למה כתוב WLAN ולא WIFI במכשיר ובהגדרות?

פורסם

זה שם יותר טכני ל-WIFI

זה ראשי תיבות של Wireless Local Area Network.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים