עבור לתוכן

הרכבה עצמית או בחנות?

Featured Replies

פורסם

תסלח לי אבל האחריות הכי גרועה בארץ (יותר מהדובים ומכל חנות אחרת שיצא לה שם לא טוב) אלה KSP

הם יחפשו לך 700 שנה משהו שיתן להם תירוץ לבטל את האחריות

יש טכנאים שהם באמת בסדר ולדוגמא במקרה שלי כבר באו עם לוח חדש באריזה להביא לנו, אבל לא פתאום יורד איזה הורס שמחות ואומר שמצא איזה תקלה בלוח ובגללה לא נקבל אחריות (המארז לא נפתח מאז הרכבת הלוח ככה שהתקלה לא קרתה בגלל רשלנות מצד הלקוח)

יש עוד מיליון סיפורים ולא צריך להכנס לזה, כל מה שאני אומר זה שגם עם אחריות של מחשב שלם וגם עם אחריות של חלקים תמיד ינסו לדפוק אותך אז בשביל מה לתת להם להרכיב לך את המחשב

אני לא חושב שטכנאי ירכיב את המחשב יותר טוב ממני ומחברים שלי, טכנאי רוצה לגמור עם זה מהר מהר ולהמשיך לעבודה הבאה הם לא מקפידים ולא משקיעים ומחפפים מאוד, חנויות בודדות בלבד, בודדות מאוד שמדובר על תחום ארץ ישראל, יתנו לך שירות טוב באמת במחשב קומפלט

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על הדיון, שמעתי הרבה לכאן ולכאן. אני אעשה חושבים.

בסופו של דבר זה יגיע לידי לשאלה היכן אני אקנה את החלקים ומאיפה. אם הכל יגיע מחנות אחת במחיר טוב אני חושב שאני כבר אשקיע בהרכבה.

אם אהיה מעוניין בחלקים שלא נמצאים בחנות אז ארכיב בעצמי.

תודה על הדיון, שוב, תודה רבה

פורסם

אם אתה יודע להרכיב את המחשב ואתה רוצה לעשות את זה למה שלא תעשה

יתן לך רק עוד ניסיון , ואם תיתקע במשהו במאצע יש לך את הפורום הזה שיעזור לך בכל שלב אפילו אם תצטרך ...

אם אתה לא אוהב או לא רוצה או מפחד תיתן לחנות

אני בערך בדעה של וואטוס

אבל אין לי בעייה שחנות מרכיבה

פשוט אני מעדיף להרכיב לבד כי אני אוהב לעשות את זה וגם חבל לבזבז עוד 200 שקל על זה

בנתיים יצא לי להרכיב איזה 3\4 מערכות של חברים (שאני המלצתי להם על מפרט ) ולא כולל את כל הפעמים שפירקתי את המחשב שלי

אם יש תקלה אתה פשוט נותן לחנות והם מתקנים

אבל אם אתה מתקין אתה בודק את המחשב ושולח לחנות את החלק הפגום הרבה יותר פשוט מאשר לשלוח את כל המחשב

פורסם
  • מחבר

בשמחה ובששון אני ארכיב לעצמי את המחשב ויש לי גם עזרה מקצועית מחבר טכנאי.

הנקודה היא מה יקרה אם אני מוציא מהקופסא רכיב דפוק - לך תריב באמת עם המוכר שזה לא ההרכבה שדווקא אותו.

לא ככה?

פורסם

תסלח לי אבל האחריות הכי גרועה בארץ (יותר מהדובים ומכל חנות אחרת שיצא לה שם לא טוב) אלה KSP

הם יחפשו לך 700 שנה משהו שיתן להם תירוץ לבטל את האחריות

אני לא יודע איזה נסיון יש לך איתם, אבל לי יש ניסיון די גדול איתם של איזה 5-6 מממערכות שלי ושל חברים שלי ותאמת לא נתקלתי בשום בעיה.

אני יכול להגיד לך שלפני חודשיים הלך לי ההראד דיסק משום מקום - הגעתי עליהם לחיפה ועל המקום הוא בדק את ההארד דיסק על מחשב אחר - ראה שהוא מקולקל והחליף לי אותו בחדש דנדש.

חודש לפני זה הייתה לי הרגשה שהמחשב מתחמם יותר מידי (הוא הגיע ל65 מעלות עם קירור של אינטל) והם בדקו, לא מצאו כלום ובסוף החליטו להחליף לי לוח לחדש (ואני יודע שהם החליפו כי "סימנתי" את הלוח שלי) רק כדי שאני יהיה מרוצה כי הם הבינו ש"הבאתי" להם קצת לקוחות...

ואף פעם לא עשו לי בעיות על זה המדבקות של המארז היו קרועות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים