עבור לתוכן

מחשב גיימינג עד 3000 ש״ח שיחזיק 1440p?

Featured Replies

פורסם

אהלן :)

אני רוצה לקנות מחשב גיימינג זול.

האתגר הוא מסך 1440p שנמצא לי על השולחן, שאליו אני מחבר את המחשב של העבודה. את המסך הזה אני לא רוצה להחליף, ובגלל שהשולחן קטן אני גם לא יכול להוסיף מסך אחר.

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש״ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש״ח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי FPS מהירים (סטייל Unreal Tournament, Lawbreakers)

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. רק FPS. כל עוד אני מגיע ל-60 fps אני מרוצה

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440p כמו שציינתי קודם, בלי אופציה להחליף

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מסתפק בבינוניות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. עכבר, בינתיים בכיוון של G502 

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? מעדיף שלא אבל לא שולל OC קל

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? Windows 10

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. גמיש

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? כמה שיותר מוקדם

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא, מצידי שעוד שנה ילך לזבל

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: חשוב מאוד להגיע ל-60 fps! אין לי בעיה להוריד את ההגדרות ל-medium, רק לא לרדת מ-60.

נערך על-ידי Ofir Agami

פורסם

האם יש לך אולי חלקים ממחשב ישן שאפר להשתמש ?

מארז,ספק SSD ?

פורסם
  • מחבר

לא צריך SSD, הארד דיסק קטן יספיק (אפילו 500GB).

מעבר לזה, יש לי מחשב עתיק שמבוסס על i5 760 + Raedon HD6870. אולי יש שם חלקים שיכולים להיות רלוונטיים, למרות שאני בספק.

פורסם

תראה איזה ספק יש שם, אולי יהיה רלוונטי.

למסך 1440 אני חושב צריך ללכת בכיוון כרטיס מסך GTX 1070  והתקציב די מוגבל.

פורסם

אני קניתי לא מזמן שילוש + כרטיס מסך ב2500

(R3 1200, לוח B350 הכי זול ,16GB,GTX1060)

זה מחשב מעולה ל1080P בהגדרות גבוהות או 1440P במדיום.

אבל כשאתה צריך גם ספק, מארז וקשיח זה יהיה לא פשוט ואתה עוד רוצה עכבר כמו ה502, זה לא יקרה.

אופציה 1:

כמה דחוף המחשב ? כי ה8100 של אינטל יצא והוא נראה חבל על הזמן בכמה גרושים מעל הR3 1200 אבל הלוחות יקרים יחסית כרגע לפחות עד שיצאו לוחות H360 ו/או H310.

+ GTX1070 אמור לעשות ירידה יפה בקרוב, אולי אפשר יהיה לדחוף אותו ו/או אולי הוא יוריד את ה 1060.

+ הזדמנות לחסוך עוד כ500 שקל +- שיעזרו מאוד.

אופציה 2:

לקנות מפרט  בתקציב עם 1050TI ולשחק על 720P, זה רבע מ1440P ככה שזה טבעי עבור המסך ו1050TI יחזיק את זה על 60FPS והגדרות גבוהות למדיי.

או לשחק במצב פיקסל 1:1 ב 1080P על מדיום.

נערך על-ידי עידן פ.

פורסם
  • מחבר

הייתי בשמחה מתפשר על 720p וקונה מחשב תקציבי, אבל מניסיון בהמרה מ-720 ל-1440 קורה downscaling מגעיל שמורח את התמונה ולא המרה טבעית מפיקסל אחד לארבעה כמו שהייתי מצפה.

נניח ונרים את התקציב למעלה בעוד 500. משם יהיה אפשר להגיע למפרט סביר?

נערך על-ידי Ofir Agami

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים