פורסם 2017 בספטמבר 308 שנים חברים שלום, בניתי מפרט חזק שישמש אותי גם ל OC. המפרט כולל לוח אם: PRIME X299-DELUXE , מעבד: i9-7900X, זיכרון: F4-4266C19D-16GTZR DDR4 4266MHZ. למי שמכיר את הלוח יש לו מסך OLED שמראה נתונים / קוד תקלה. בהפעלה הראשונית המחשב לא עשה POST והיה נדרש ללחוץ על MemOK! ו CLEAR BIOS ואז התקבל POST עם מהירות הזיכרון הייתה 2133 והמחשב עלה. מידי פעם נראה שה OLED נותן קוד תקלה של Code 24 Check CPU ו Detect Memory במהלך Restart או הפעלה של המחשב. גם אחרי עדכון ביוס (הביוס עודכן) אך מתקבלת הודעת שגיאה במהלך ה POST Please enter setup to recover BIOS setting. After setting up Intel(R) Optane Memory or the RAID configuration was built. SATA Mode Selection must be changed to RAID mode to avoid unknown issues. הרצתי Memtest86+ ו LinX והכל היה תקין. המלצות יתקבלו בברכה.
פורסם 2017 באוקטובר 18 שנים רק להבנה ראשונית - כבר ביצעת OC על המעבד והזיכרון? בעיקרון מה שבעזרה מפרטים: Problem related to memory. Please re-install the CPU and memory then clear CMOS. If the problem still exists, please install only one memory module or try using other memory modules. גם בחלקי הפורומים השונים (באנגלית) מייעצים קודם כל להחזיר לדיפולט את כל הקינפוגי הביוס- ללא OC בכלל, ולראות משם, לאחר מכן לנסות להחליף בראשונה סלוט של הזיכרון , לאחר מכן לבדוק שתושבת ה CPU יושבת היטב... לבסוף לבדוק האם עידכון ביוס אחרון עלול לעזור נערך 2017 באוקטובר 18 שנים על-ידי גולן ונטו
פורסם 2017 באוקטובר 28 שנים בדוק את מצבו של מתג EZ_XMP על הלוח. התמונה מתוך מדריך למשתמש (עמוד 1-11). http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/LGA2066/PRIME_X299-DELUXE/E13088_PRIME_X299-DELUXE_UM_V2_WEB.pdf
פורסם 2017 באוקטובר 88 שנים מחבר החלפתי ל 4133 , מידי פעם מתקבלת הודעת שגיאה כפי שציינתי מעלה. אבל כרגע הם יחסית יציבים ועדיין מנסה לייצב את המערכת.
פורסם 2017 באוקטובר 88 שנים אגב סתם לציין גם אני בהתחלה ניסיתי על i7 לעשות oc רגיל כולל זיכרון מאופציה מובנית של הלוח ועשה לי בעיות בריסטרט ועלייה למערכת הפעלה.. לאחר שמרחתי משחה מתקדמת יותר על המעבד הוספתי מאוורר ליציאה המחשב לא עשה בעיות מאז..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.