עבור לתוכן

Thermal-Take Volcano 7 - Take 2!

Featured Replies

פורסם

אני מודע לעובדה, שאני ידוע ברחבי הפורומים של אתר זה בתור האדם הכי סקפטי כשזה נוגע למוצרים של TT, ולמעט האורבים הקטנים ומקררי הזכרונות אני לא ממליץ על שום דבר של החברה הזאתי. לי אישית היו אכזבות רבות מהחברה הזאתי, כך שאני מאוד סקפטי בנוגע למוצרים של החברה, בעיקר כאשר כמעט כל אתר חומרה שעוסק בתחום טוען שTT מבססים את המכירות שלהם על עשיית רוח סביב המוצרים, במקום על מוצרים שעושים רוח - עם טענה זאת תמיד נטתי ואני ממשיך לנטות להסכים איתה. יכול להיות שהמבקרים הראשיים של TT הינם אנשים, שהם אוברקלוקרים ואנשים שממש איכפת להם מקירור מאסיבי של המעבד שלהם בכל מחיר, ובכן לא רב האנשים הינם כך. לא כל אדם מוכן ליסבול רמות מסויימות של רעש כמו של מאוררים הדלתא השונים אלא מעוניים בפתרונות קירור שפויים יותר שיאפשרו המהרה מסויימת, אך לא מקסימאלית.

את הוולקנו 7(לא עם הפלוס) קטלו באתרינו, ואני הסכמתי עם הקטילה הזאתי. אני לא הייתי מוכן להאמין כי מוצר של TT באמת יכול לקרר מעבד ולעבוד יותר טוב מHSF אשר מגיע עם המעבד, אך טעיתי. עד לפני כמה ימים היה מותקן במחשב המשני שלי HSF של SPIRE שבא עם מעבדי AMD והוא ישב על דורון 800@1066 ב1.825 VOLTAGE רב הזמן, ובחלק מהמקרים גם ב1125 ט1.85. החלטתי לתת צ'אנס להיטסינק של TT(שקיבלתי מחבר בלי המאורר שלו). לאחר שקירצפתי את החומר שהיה מודבק להיטסינק, היות ויש לי AS2 על המעבד התקנתי אותו, התוצאות היו די מדהימות:

Spire HSF:

IDLE: 40

FULL LOAD: 46

FULL LOAD מתייחס לטמפ' המעבד לאחר עשר דקות שבהן הורצה התוכנית HOT CPU TESTER. לאחר הפסקת התוכנית נמדד גם כמה זמן לקח למעבד לחזור למצב IDLE. כאן לקחו למעבד 8 דקות לחזור למצב הטמפ' של IDLE.

Volcano 7 /w ThermoEngine 4500FPM fan

Idle: 36 < - וכשראיתי את זה אני הייתי כמו הסקפטים שמראים בתוכניות המכירה של אמריקה, אני פשוט לא האמנתי למראה עיניי!

Full Load:45 <- יכול להיות שמדובר כאן בסטייה של טמפ', אבל עדיין.

בכדי להוריד את המעבד בחזרה לטמפ' הIDLE שלו(שחזרה ל37 מעלות ולא הסכימה לרדת מתחת לכך לאחר ההרצה) לקחו 6 דקות וחצי. הטמפ' לא ירדה בחזרה ל36 מעלות.

לדעתי, הVOLCANO 7 מהווה פתרון הגיוני מאוד הן בשביל יחס עלות/תועלת והן בשביל רעש/תועלת. יש לו בסיס נחושת אשר קולטת מהר מאוד את החום הנפלאת מהמעבד, אך היא מחוברת לאלומיניום אשר פולט את החום הלאה, יותר מהר מנחושת וכך מקבלים כאן שילוב מעולה של נחושת ואלומניום. על-כן, לדעתי, הוולקנו 7 מהווה פתרון יותר הגיוני מהוולקנו 7 פלוס.

פורסם
  • אני עדיין חושב שעיצובו הבסיסי ביותר של הוולקנו 7 היה יכול להיות טוב יותר, ולהציג ביצועי שטח פנים טובים יותר למשל...
  • אני בחיים לא אסכים כי המאורר המסופק עם הוולקנו 7 טוב באיזושהי צורה, אישית אני בהחלט ממליץ תמיד להחליף את המאורר לספייר 70 מילימטר 5K...
  • ההברגה של המאורר היא פשוטה בושה, אוקיי ?
  • ביצועי הקירור של הסינק טובים, אין ספק בכך, אבל כשאתה בכל זאת רואה היט סינק טובים יותר, שלא עשו מסיביבם את אותו הרעש שעשו מסביב לוולקנו החדש אתה פשוט לא מבין על מה כל המהומה...
  • ולפי דעתי ברוב הפעמים הבסיס של הוולקנו לא טוב, אם באמת רוצים ביצועים טובים חייבים לעשות לו לאפינג טוב...

פורסם

אבל הוולקנו 7+ הוא אחד מהמוצרים הבודדים שלהם שלא נקטל באכזריות ברחבי הרשת לא?

עריכה: אז שהוציאו אותו היה מן גל התלהבות באתר בנוגע אליו.

פורסם

לי יש וולקנו 7 ולפי דעתי הוא מצויין!

מאוד שקט סה"כ

ומקרר מצויין!

יש לןי amd athlon xp 1600+

ב idle עובד על 36 מעלות

ואחרי שהרצתי prime 95 למשך שעתיים וקצת יושב על 42 מעלות ולא עולה יותר מזה.

פורסם

למה אתה חושב שוולקנו 7 יותר טוב מ7+ ?

וסתם שתדעו, 7 פלוס נמכר כבר בארץ! והמחיר של הוולקנו 7 הרגיל ירד פלאים.... מעניין אם יש לנו ווינר חדש.

פורסם

אני מודע לעובדה, שאני ידוע ברחבי הפורומים של אתר זה בתור האדם הכי סקפטי כשזה נוגע למוצרים של TT, ולמעט האורבים הקטנים ומקררי הזכרונות אני לא ממליץ על שום דבר של החברה הזאתי. לי אישית היו אכזבות רבות מהחברה הזאתי, כך שאני מאוד סקפטי בנוגע למוצרים של החברה, בעיקר כאשר כמעט כל אתר חומרה שעוסק בתחום טוען שTT מבססים את המכירות שלהם על עשיית רוח סביב המוצרים, במקום על מוצרים שעושים רוח - עם טענה זאת תמיד נטתי ואני ממשיך לנטות להסכים איתה. יכול להיות שהמבקרים הראשיים של TT הינם אנשים, שהם אוברקלוקרים ואנשים שממש איכפת להם מקירור מאסיבי של המעבד שלהם בכל מחיר, ובכן לא רב האנשים הינם כך. לא כל אדם מוכן ליסבול רמות מסויימות של רעש כמו של מאוררים הדלתא השונים אלא מעוניים בפתרונות קירור שפויים יותר שיאפשרו המהרה מסויימת, אך לא מקסימאלית.

את הוולקנו 7(לא עם הפלוס) קטלו באתרינו, ואני הסכמתי עם הקטילה הזאתי. אני לא הייתי מוכן להאמין כי מוצר של TT באמת יכול לקרר מעבד ולעבוד יותר טוב מHSF אשר מגיע עם המעבד, אך טעיתי. עד לפני כמה ימים היה מותקן במחשב המשני שלי HSF של SPIRE שבא עם מעבדי AMD והוא ישב על דורון 800@1066 ב1.825 VOLTAGE רב הזמן, ובחלק מהמקרים גם ב1125 ט1.85. החלטתי לתת צ'אנס להיטסינק של TT(שקיבלתי מחבר בלי המאורר שלו). לאחר שקירצפתי את החומר שהיה מודבק להיטסינק, היות ויש לי AS2 על המעבד התקנתי אותו, התוצאות היו די מדהימות:

Spire HSF:

IDLE: 40

FULL LOAD: 46

FULL LOAD מתייחס לטמפ' המעבד לאחר עשר דקות שבהן הורצה התוכנית HOT CPU TESTER. לאחר הפסקת התוכנית נמדד גם כמה זמן לקח למעבד לחזור למצב IDLE. כאן לקחו למעבד 8 דקות לחזור למצב הטמפ' של IDLE.

Volcano 7 /w ThermoEngine 4500FPM fan

Idle: 36 < - וכשראיתי את זה אני הייתי כמו הסקפטים שמראים בתוכניות המכירה של אמריקה, אני פשוט לא האמנתי למראה עיניי!

Full Load:45 <- יכול להיות שמדובר כאן בסטייה של טמפ', אבל עדיין.

בכדי להוריד את המעבד בחזרה לטמפ' הIDLE שלו(שחזרה ל37 מעלות ולא הסכימה לרדת מתחת לכך לאחר ההרצה) לקחו 6 דקות וחצי. הטמפ' לא ירדה בחזרה ל36 מעלות.

לדעתי, הVOLCANO 7 מהווה פתרון הגיוני מאוד הן בשביל יחס עלות/תועלת והן בשביל רעש/תועלת. יש לו בסיס נחושת אשר קולטת מהר מאוד את החום הנפלאת מהמעבד, אך היא מחוברת לאלומיניום אשר פולט את החום הלאה, יותר מהר מנחושת וכך מקבלים כאן שילוב מעולה של נחושת ואלומניום. על-כן, לדעתי, הוולקנו 7 מהווה פתרון יותר הגיוני מהוולקנו 7 פלוס.

מילה אחת SWIFTECH
פורסם

הבנתי שההתקנה של ה HSF של Swiftech די מסובכת ומצריכה פירוק של ה MB מהמארז. חוץ מזה מי מוכר Swiftech בארץ?

פורסם

הבנתי שההתקנה של ה HSF של Swiftech די מסובכת ומצריכה פירוק של ה MB מהמארז. חוץ מזה מי מוכר Swiftech בארץ?

לא והיה אחד בפ נ ד ה מהCEBIT

אז קניתי והם שמים לי

פורסם
לא והיה אחד ב!!! מהCEBIT

אז קניתי והם שמים לי

שי, ההודעה שלך ממש לא ברורה.

פורסם

חברים, הזמנתי את הוולקנו 7 פלוס רק בשביל סיבה אחת: שקט!! (אני לא צריך שום אווקלוקים וטמפ נמוכות, חשוב לי שאני ישן בשקט בלילה)

חבר'ה, עשיתי בשכל??? ??? ??? ???

פורסם

חברים, הזמנתי את הוולקנו 7 פלוס רק בשביל סיבה אחת: שקט!! (אני לא צריך שום אווקלוקים וטמפ נמוכות, חשוב לי שאני ישן בשקט בלילה)

אם קנית את זה מפנדה אז ממש לא, כי אתה ממן להם את עו"ד שיתבאו את האתר הזה, ואם תמשיך כך בקרוב לו תוכל לפרסם הודעות כאן.

פורסם

אוקי, אני רואה שצריך להבהיר כאן כמה דברים:

א. אני מת על HWZONE ואני בעצמי לא יתן שיסגרו אותו בשום אופן!

ב. האתר הזה עוזר לכולם לפתור ת'בעיות שלהם, בניגוד לפיסי-טיפ!

ג. זה שקניתי תמאוורר מהם - זה לא אומר שאני תומך בהם, להיפך, נדהמתי מהתחלה כששמעתי על התביעה!

ד. אוקי, קניתי מהם תמאוורר רק בגלל סיבה אחת - שחיכיתי למאוורר הזה מלא זמן ואמרו לי שאני יכול להשיג את זה שם, אז השגתי אותו וזהו!

ה. לא צריך להיות ילדים קטנים, ומה אם הייתי אחד שלא מכיר את פנדה והסיפורים הארוכים ? לא הייתי מבין על מה אתה מדבר בכלל אז תרגיע...!

ו. אני משתמש ותיק מאוד בHWZONE ולאחרונה החלפתי ניק וכל המוניטין שלי נהרס, מה לעשות??...

אני ישמח מאוד לקבל את תגובתך זקן העדה!

פורסם

ומי היית קודם?

פורסם

אם קנית את זה מ פ נ ד ה אז ממש לא, כי אתה ממן להם את עו"ד שיתבאו את האתר הזה, ואם תמשיך כך בקרוב לו תוכל לפרסם הודעות כאן.

מה זה הפלייה פה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים