עבור לתוכן

מה ההבדל בין הדריבר של אומגה לבין הרגילים של ATI ?

Featured Replies

פורסם

מה ההבדל בין שתי הדרייברים האלה מי יותר טוב כרגע אני עם דרייבר של ATI שקיבלתי עם הכרטיס שקניתי תמחשב קטליסט 3.8 ....הכל פועל חלק ...על הביצועים הכי גבוההים כולל המחשקים פאר קראי ,הנסיך הפרסי ועוד...

האם להחליף דרייברים ???

פורסם

הדרייוורים של אומגה הם דרייוורים שמבוססים על הדרייוורים הרגילים עם שיפור ( כך טוענים זה לא תמיד נכון..) קל באיכות התמונה או בביצועים.

אם אתה רוצה עוד מידע אתה יכול להריץ חיפוש. בעיקרון אתה אומר שהכל עובד לך חלק בלי בעיות עם ה 3.8 אז אין טעם בינתיים שתחליף.

כשתרגיש שיש בעיות במשחקים מסוימים תחליף לגירסה החדשה של ATI או אומגה.

פורסם
  • מחבר

הבנתי...

טוב תודה..

פורסם

אני מציע שתיכנס לאתר של אומגה, פרויקט מעניין מאד.

בגדול אלו הדרייברים הבסיסיים של ATI בקונפיגורציה אופטימלית ועם כלים ו Layout יותר ידידותיים למשתמש. כמו כן יש להם תמיכה בכרטיסים עם ביוס צרוב מה שלא קיים בשום דרייבר רישמי (בזה אני לא מבין הרבה מעולם לא היה לי כוח לצרוב ביוס של כרטיס מסך).

אומגה טוענים שיש להם את הגיבוי של ATI בתור "הקבוצה עם הדרייברים הכי טובים" מבין הקבוצות השונות שעוסקות בדבר, למרות שכמובן שאין שום תמיכה טכנית מ ATI (אמרתי גיבוי לא תמיכה).

אני משתמש באומגה ומבסוט, Layout ידידותי חשוב לי מאד (מה, שילמתי 1000 ש"ח כדי ללכת לאיבוד בתוך תפריטים סתומים?) ומבחינת יציבות אני חייב להגיד שיש תחושה הרבה יותר גבוהה מאז המעבר (אני לא גיימר פר אקסלנס, אבל לפני המעבר היו משחקים עם גליצ'ים וקריסות, ומאז אין - אבל לא בדקתי על המון משחקים רק המעט שיש לי).

החיסרון הכי משמעותי ובולט באומגה, זה שהם לא מעודכנים ברגע ש ATI מוציאים דרייברים אלא תקופה כלשהיא אחרי (ולא תמיד תקופה קצרה).

לסיכום: לעולם לא תדע אם לא תנסה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים