עבור לתוכן

מתלבט בין 2 מצלמות: Fuji A210 ו CANON A60 מה אתם אומרים כדאי?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה מצלמה שמצלמת תמונות באיכות טובה, וגם ווידאו טוב עד כמה שאפשר...

מה אתם ממליצים?

פורסם

משום מה אם ההתלבטות היא בין שתי המצלמות הנ"ל תיקח את הקנון.

כמו כן, יש את ה- Ricoh G3 שהיא 3MP וגם לא רעה בכלל ואף עדיפה על הקנון במקרה הזה,

תוסיף לה כרטיס 128 מגה, מטען+סוללות ותנצל אותה במלואה :)

פורסם
  • מחבר

אני לא הולך לקנות את הריקו הזאת,

מבין 2 אלה, ראיתי באיזה אתר תמונות של 2 המצלמות ומשום מה של הפוג'י נראה לי יותר טובה (כנראה בגלל מספר הפיקסלים הגבוה יותר)

אני אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי במה הקנון יותר טובה מהפוג'י ?

ואולי בכלל כדאי לי ללכת על פוג'י מי יודע?!

פורסם

חיפוש!!

פורסם

לפוג'י אין סאונד בווידאו, לקאנון יש רק שני מגה-פיקסל. לשתיהן יש lag ארוך. מה שתקנה מאלה, נפלת.

פורסם
  • מחבר

אנשים!! קניתי מצלמה היום במזלט :)

FUJI A310

מה אומרים? (ותנסו לא לבאס!! :D )

פורסם

ועל זה נאמר...... תתחדש ? ::)

תתחדש, תהנה עד כמה שאתה יכול :P

פורסם

כבר הצלנו השבוע קונה אחד מנפילה, אז הנה עוד הזדמנות: אם אתה יכול לבטל את הקניה, עשה זאת עכשיו.

מספיק שהווידאו בלי סאונד, שהעדשה 38mm ושהכרטיסים הם xD יקרים בשביל להמליץ לך לבטל את הקניה, אבל אם יש לך בכל זאת ספק, קרא את ה-review הזה:

http://www.dcresource.com/reviews/fuji/finepix_a310-review/index.shtml

ציטוטים נבחרים:

The Fuji FinePix A310 is average in almost all respects, except for image quality, where it's worse than average. For whatever reason, Fuji is overcompressing and overprocessing their images, giving them way too much noise, even at the 3M setting. And that's a shame, as the other important factors in photo quality (color, exposure) are all good. In terms of performance, the camera is average, and that goes for features as well -- the A310 is point-and-shoot, with few gimmicks other than the Windows-only webcam ability. The plastic body and movie mode both leave much to be desired. The A310 isn't a bad camera, but there are several superior cameras available for around the same price.

<snip>

What I didn't care for:

* Too much noise in images

* No manual controls of any kind

* No image compression options

* Slow frame rate, lens locked at wide-angle, no zooming, and no sound recording in movie mode

* Average performance

* Poor low light focusing / no AF-assist lamp

* Cannot remove xD memory card while camera is on tripod

* Cheesy plastic body

אם אתה יכול עוד לרדת מהמצלמה הזו, כדי שתמהר ותבטל את ההזמנה.

פורסם
  • מחבר

המממ עכשיו היא אצלי בבית וצילמתי איתה כבר, תאמת, יש לה איכות ... מ ע ו ל ה !!!! (במיוחד ברוזולוציה גבוההה!!!)

אני לא מבין על מה הם מדברים באתר ששמת פה, אבל באתרים אחרים אומרים שזאת מצלמה איכותית ביותר מבחינת איכות תמונה,

זה שאין סאונד אתה צודק זה חיסרון , אבל חוץ מזה היא ממש אחלה, יש לה מלא אפשרויות למצבי צילום מיוחדים, היא קלה יפה ומעוצבת,

בנתיים לא מצאתי בה שום רע (חוץ מזה שאין סאונד ושהיא זוללת בטריות)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים