עבור לתוכן

בירות

Featured Replies

פורסם

קורונה באמת לא הכי משהו....

הלימון אגב, במקור בשביל לנקות את החלודה מהבקבוק. בגלל כל הלחות והחום במקסיקו והפקק הדי זול...

• תגובות 35
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא סובל אלכוהול , אבל בארועים חברתיים מעדיף הייניקן

פורסם

בארה"ב קורונה עולה 1.5$ אבל בארץ תקעו לה מחיר מפוצץ כדי למתג אותה כבירה איכותית (ונראה לי שהצליחו בכך)

פורסם

בארה"ב קורונה עולה 1.5$ אבל בארץ תקעו לה מחיר מפוצץ כדי למתג אותה כבירה איכותית (ונראה לי שהצליחו בכך)

ממש לא...בארה"ב גם קוקה קולה ועוד הרבה משקאות עולים מחיר זול יחסית, מסיבה אחרת לגמרי...

אני ממש לא בקטע של אלכוהול...עם סטייק אנטריקות 500 גרם הכל הולך... :P

פורסם

הוגארדן, אפליכן וויינסטפן. בקיצור בירות על בסיס חיטה.

פורסם

גם בארה"ב לקורונה תג מחיר גבוה יחסית. הנה מה שיש ל-175 אנשים קשקשנים (אמריקאים ברובם) לומר על הקורונה אקסטרא:

http://www.epinions.com/fddk-Beers-By_Name-All-Corona_Extra/display_~reviews/1_~opinion_list/pp_~1/pa_~1?0=sec#list

פורסם

בלאט קורונה זה סתם שתן מוגז לפי דבריי בסקינית ! ............אני לא מבין מה אתם מוצאים בזה ........קיצר אם אתם לא אוהבים בירה אז תשתו וודקה .!

פורסם

בירה ממש טובה לדעתי זאת miler אבל אני אוהב לשתות גם הייניקן וגינס מידי פעם

פורסם

מה אתם מוצאים כ"כ טעים בגינס ?? טעמתי את זה פעם אחת והיה לזה טעם של נפט !! יאק !! אני לא יודע אם זה מקולקל או שזה הטעם שלה..

טובורג הכי טעים, הייניקן לא משהו..

פורסם

What He Said ^^^

(על הגינס)

פורסם

And that comes from the man that drinks cocktails designed by homosexuals.

הם אולי מיועדים יותר לנשים אבל מה הקשר להומואים?

אני לא אוהב משקאות חזקים.. ובירה זה עדיין משקה זול עם טעם של שתן.. :P

אז אם אני כבר יושב בפאב אני אשתה קוקטיל קליל וזהו..

פורסם

מילר היא נחמדה עם מחיר סביר.

הוגארדן לדעתי נופלת מהבירות האיריות הכהות.

ווינשטפן נחמדה.......... יש לה שם מגניב.

אני אוהב:

גינס

מרפיס

מבין הזולות יותר אני אוהב את היינקן

ובירה נשר ;D (תאמת שזה אחלה משקה)

ואני אישית כן אוהב קורונה............ היא לא יותר "מושתנת" מהרבה בירות אחרות. מה שכן, זה ממש מצחיק. בפרסומת אומרים "הבירה המקסיקנית הטובה בעולם". מה שהם שחכו להזכיר זה שהיא היחידה. ;D

(סתם)

והיא גם מיוצרת בכלל בבלגיה או דנמרק. :\

פורסם

לא ניתן להשוות את הוגארדן לבירות האיריות הכהות מכיוון שזהו טעם אחר לחלוטין והוא פונה לקהל יעד אחר. זה כמו שתשווה דג לבשר, לא אפשרי.

פורסם

הייניקן, טובורג Green & Red label (יש גם Gold Label בחו"ל, הכי טובה ששתיתי עד כה), בוואריה כשאין כסף מתקבלת יפה, גולדסטאר הולכת אצלי כמו מים, מכבי הבקבוק של ה750 מ"ל כשאני ממש רוצה לדפוק ת'ראש ואין כסף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים