עבור לתוכן

התמכרות לאינטרנט ותוכן זמין ON DEMAND

Featured Replies

פורסם

עם השנים נהייתה אצלי בעיה יותר ויותר גדולה של התמכרות לאינטרנט. זה מתבטא בעיקר בשיטוטים חסרי מיעוס באינטרנט, כל הזמן לחפש משהו חדש ברשתות החברתיות.

הייתי מודע לבעיה אבל לא הצלחתי לפתור אותה בדיוק. מדי פעם הייתי עושה LOG OUT מפייסבוק וזה היה מחזיק מעמד לשבוע ואז שוב חוזר חלילה.

האמת לאחרונה יש לי פתרון מאוד פשוט. אני פשוט מנתק את המודם של האינטרנט שלי לכמה שעות. אני עדיין מוצא את עצמי מנסה להדליק את הדפדפן ולגלוש אבל נזכר שהמודם מנותק.

יש לי עדיין אינטרנט בפלאפון אבל בפלאפון זה פחות נוח לגלוש וזה יותר "תקורה" להתחיל לגלוש בפלאפון. איכשהו בפלאפון אני פחות "מכור".

היה ניסוי שנתנו למעשנים סיגרייה והם היו יכולים לבחור אחת משלושה צורות להחזיק אותה. אם הם התאפקו לא להדליק אותה הם קיבלו על זה כסף הבתאם לאיך הם החזיקו אותה.

שלוש הצורות היו אחת להחזיק אותה בפה, השניה ביד, והשלישית על השולחן רחוק מהם או משהו כזה.

מי שהחזיק את הסיגריה בפה היה הכי פחות מסוגל להתאפק לא להדליק אותה. כמובן מי שהתאפק ובחר להחזיק את הסיגרייה בפה הרוויח הכי הרבה.

אז זהו, לפעמים שלוקח חצי דקה להדליק את האיטנרנט שוב, זה נותן מספיק זמן להתאפק לא לעשות את זה. כשאתה יכול לגלוש תוך חצי שניה בדף אינטרנט, אז קשה להתאפק.

מוכרת לכם הסיטואציה?
.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים