עבור לתוכן

מסיים לכתוב ספר פנטזיה - שאלות לגבי הז'אנר

Featured Replies

פורסם

ממצב

אני המחבר של 'הדרך של יובל'. ואחרי שנתיים של כתיבה ועריכות, יש לי סיפור פנטזיה בשני חלקים כתובים.

עכשיו, כמו שחלקכם יודעים, הסגנון שלי מעט ייחודי. והמקבילים שלי היום הם: אילן הייטנר. כן זהו. וזה לא שאנחנו כותבים דומה, אבל אין עוד למי להשוות ושנינו אומרים קוקסינל מדי פעם.

יש כמה הצהרות שאני רוצה לצאת בהן, ואני די בור, במיוחד בהתחשב בזה שאני לא ממש קורא ספרים, ובמיוחד לא יצא לי לקרוא פנטזיה. הספר שכתבתי הוא הראשון שקראתי.

הבעיה שלי בגדול היא שהוא לא יובל, יובל עשה המון רעש בארץ וגרם לציפיה עצומה מהספר השני. והוא פשוט לא הולך לספק את אותה החוויה... וזה מובן. אבל מאוד קשה לי עם זה.

לצורך פרסום ושטויות אני רוצה להגיד שזה ספר הפנטזיה הדפוק ביותר שנכתב, אם לא המצחיק ביותר. הומור זה דבר אינדבדואלי, נכון. אבל סטטיסטית-דמוגרפית, לקוראי הפרסומות שלי, חשוב שאמתג את עצמי בדרך מסויימת.

בכל אופן, אני מנסה להבין, מה המתחרים שלי בז'אנר הפנטזיה-קומית. כי מהחיפושים שלי מצאתי רק כל מיני טר'י פראצ'טים ועוד זקנים ממדינות אחרות.

הייתי מפרסם קטע אבל לפי מה שזכור לי קללות לא עוברות כאן.

ממש תודה

אם יש פה כאלו שיש להם מספיק ידע בכל הנושאים האלו כדי לעזור בכל אופן קצת מעמיק יותר לגבי תוכן, Roy Michael Shefy זה הפייסבוק שלי. חפשו אותי בראשון. כאילו, דברו איתי בפרטי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים