עבור לתוכן

בחירת מסך LCD לעבודה גרפית.

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מעוניין להחליף את המסך שלי במסך LCD. מאחר ורוב השימושים שלי במחשב הם לעבודות גרפיקה ( פלאש, פוטושופ, 3d max וכד')

אני מחפש מסך LCD שלא יעמוד בעוכרי.

אני מודע לעובדה שמסכי LCD יותר יקרים ממסכי CRT מאותו הגודל ולכן אני מוכן להתפשר על גודל המסך ולקנות מסך LCD קטן יותר העיקר שיהיה ברמה טובה.

התקציב שלי עומד על 2000 ש"ח פחות או יותר .

ועוד שאלה, האם יש מגמה בשוק להפסיק לייצר מסכי CRT ? ואם כן, האם יש סיבה לא לקנות מסך CRT בזמננו ?

תודה מראש לכל המשיבים.

פורסם

למטרה שלך הכי טוב יהיה איזה מסך " CRT 19, מכמה סיבות:

- יותר זול מLCD

- יותר גדול מהLCD המגביל באותו מחיר

- הרבה יותר איכותי מLCD בתצוגה

- יכול להציג רזולוציות הרבה יותר גבוהות ממסכי LCD שמאוד מוגבלים בתחום הזה

החיסרון היחיד של בCRT זה הגודל, אבל אם זה לא בעיה, אז אני לא רואה סיבה ללכת על LCD.

אני אישית לא ראיתי מספיק מסכי CRT 19" כדי לתת המלצה, אבל מישהו בטוח ימליץ על משהו...

אם אתה מוכן להשקיע קצת יותר, אתה יכול לקחת שתי מסכי 17" שיכול להיות יותר נוח לעריכה\עבודה גראפית.

פורסם
  • מחבר

למטרה שלך הכי טוב יהיה איזה מסך " CRT 19, מכמה סיבות:

- יותר זול מLCD

- יותר גדול מהLCD המגביל באותו מחיר

- הרבה יותר איכותי מLCD בתצוגה

- יכול להציג רזולוציות הרבה יותר גבוהות ממסכי LCD שמאוד מוגבלים בתחום הזה

החיסרון היחיד של בCRT זה הגודל, אבל אם זה לא בעיה, אז אני לא רואה סיבה ללכת על LCD.

אני אישית לא ראיתי מספיק מסכי CRT 19" כדי לתת המלצה, אבל מישהו בטוח ימליץ על משהו...

אם אתה מוכן להשקיע קצת יותר, אתה יכול לקחת שתי מסכי 17" שיכול להיות יותר נוח לעריכה\עבודה גראפית.

שני מסכי 17" על אותו מחשב ??? :o לא צריך כרטיס מיוחד לזה ?

פורסם

רק אידיוט קונה שני מסכי 17 CRT, זה מחמם את החדר כמו תנור, זה ביזבוז של מקום וזה מעצבן לעבוד ככה בצורה בלתי רגילה + יקר.

אני גם חושב שכדאי היום לקנות מסך 17 או 19 איכותי לעבודה גרפית, אני גם עובד עם גרפיקה ואני לא על LCD למרות זאת אני לא יכול להגיד לך בביטחון אם יש היום LCD טוב מאוד לעבודה גרפית ומשתלם, הייתי מועניין גם לדעת.

פורסם
  • מחבר

רק אידיוט קונה שני מסכי 17 CRT, זה מחמם את החדר כמו תנור, זה ביזבוז של מקום וזה מעצבן לעבוד ככה בצורה בלתי רגילה + יקר.

אני גם חושב שכדאי היום לקנות מסך 17 או 19 איכותי לעבודה גרפית, אני גם עובד עם גרפיקה ואני לא על LCD למרות זאת אני לא יכול להגיד לך בביטחון אם יש היום LCD טוב מאוד לעבודה גרפית ומשתלם, הייתי מועניין גם לדעת.

וואלה. נראה לי שאלך על מסך CRT 19" בסופו של דבר.

באיזה מסך אתה משתמש ? חשבתי לקנות את ה- Samsung 959NF, מכיר ? איך הוא ?

פורסם

קשה להשיג את הדגם הזה בארץ

פורסם
  • מחבר

קשה להשיג את הדגם הזה בארץ

וואלה ? אז איזה מסך באותה הרמה אפשר כן אשר להשיג ?

פורסם

מסך LCD לא במיוחד מתאים לגרפיקאים.. אני מכיר מישהי שהיא גרפיקאית והיא עברה ל-LCD לא מזמן.. רק מקללת אותו כי הצבעים משתנים לפי זווית הראיה שלך.

חוץ מזה ש-2000 ש"ח זה לא מספיק כסף ל-LCD 17 איכותי. הם מתחילים מסביבות ה-2700 ש"ח.

ת'אמת אם אתה יכול לקחת שני מסכי 17" אולי זה יהיה עדיף לך מבחינה של עבודה גרפית.. תלוי עם אתה רגיל לעבוד עם הרבה חלונות בו זמנית.

אפשר לקחת שניים כמו ה-LG F700P או ה-Viewsonic G70F.. הם תומכים ב-1280x1024, זה יעלה בערך 2100 ש"ח..

רוב הכרטיסי מסך החדישים תומכים בתצוגה על שני מסכים.. כמו ה-Radeon9200 בסביבות ה-350 ש"ח.

מצד שני אם אתה לא משתמש בהרבה חלונות יהיה עדיף מסך 19" איכותי שמסוגל להגיע לרזולוציות גבוהות.

את הסמסונג אכן קשה למצוא.. ואין ממש מוצרים באותה רמה באותה סביבת מחיר.

יש את ה-LG F900P ואת ה-Viewsonic G90F.. עולים בסביבות ה-1700 ש"ח וצרכים להיות עדיין דיי טובים.

פורסם

Samsung CRT 19" - 959NF - Natural Flat Monitor

עולה 1980.21 בזיגזג מסך 19 איכותי ביותר וממש מתאים לתקציב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים