עבור לתוכן

מפרט ב-6300 ש"ח מחנויות שונות - זקוק לדעתכם.

Featured Replies

פורסם

היי מה קורה :)

אני חדש פה, כרגע נרשמתי ושמעתי שיש פה כמה אנשים שמבינים ממש טוב בחומרה.

אני קונה את המחשב הבא ורציתי הצעות/הערות על המפרט, לוודא שהכל בסדר :

CPU :  AMD Athlon 64 3000+ CPU BOX / Tray + TT Venus 12 - PCH 1,457.03

Motherboards for AMD : Albatron K8X800 Pro VIA K8T800 Motherboard (AMD64, FSB800, SATA RAID, 5.1 Sound, 3Com LAN, USB 2.0) - PCH 628.8

Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory - PCH    673.71

Video Card Sapphire Athlantis Radeon 9800PRO + TV Retail - ZIGZAG 1,577.91

HDD Western Digital 120GB 7200 ATA-100 8MB Buffer - KSP 550

Floppy Sony 1.44 - KSP 40

CD-RW Lite-on 52 x 32 x 52 (box) - KSP 200

DVD-ROM Toshiba x16 - KSP 190

Case Thermaltake Xaser Lanfire midi - KSP 660

Power Supply HEC-300AR-T ATX 12V - 300W PSU - ZIGZAG 178.80

VGA Cooler Arctic-Cooling VGA Silencer Rev.3 - ZIGZAG 116.22

Laser-Led SUNBEAM Laser Led BLUE - ZIGZAG 40.23

SUBTOTAL : 6,312.7 NIS

בקשה : בבקשה, רק אנשים שמבינים, אל תתחילו לנחש לי מפרטים והצעות. רק מישהו שהוא בטוח במה שהוא אומר.

תודה רבה ;)

פורסם

הספק הזה לא יספיק למפרט כזה.

קח ספק של TT 420 WATT וחוץ מזה מפרט מעולה.

אבל למה אתה קונה lazer-led?

פורסם

הכל נירא לי טוב. סבבה של מפרט. רק יש לי ספק קטן בקשר לספק כח אם הוא יחזיק או לא. אז כדאי שתחכה למישו שיש ניסיון אם הספק הזה שיודע יותר טוב ממני אם הוא יוכל לסחוב את המפרט

פורסם
  • מחבר

אבל למה אתה קונה lazer-led?

אמממ, לחבר שלי יש ספק 300W בדיוק כמו שלי, יש לו 3 מאוררים עם לדים, 2 ניאונים, R9700PRO ו VOLCANO 12 (מקרר מעבד ממש חזק) והוא פועל בסדר גמור ולא עושה בעיות מבחינת אספקת כח.

ומ'זתומרת למה? זה כמו מנורה כזאת שאתה תולה אותה בגג המארז (בפנים כמובן) והיא מאירה לך את כל המארז, אז למה לא לקנות ? ;)

דרך אגב, מה הפקודה לשים חתימת-תמונה?

פורסם
  • מחבר

ולמה אתה קונה lazer-led?

:| ?

פורסם

תשמע ראית את הדרישות של כרטיסי מסך עתידיים? מומלץ איתם ספקי כח של 480W (ולא ג'נרי מסריח).

כמו כן אני לא מאמין שה-HEC הזה יחזיק לך את המחשב יציב.

אני ממליץ לך על ה-420W של Thermaltake, גם יהיה יותר טוב לשידרוגים עתידיים נראה לי הוא במחיר טוב בזיגזג.

ל-KSP יש את הכרטיס מסך ב-100 ש"ח יותר זול..

אני חושב שהצורב בצבע לבן לא? אלא אם כן אתה מתכוון לצבוע אני ממליץ על הגירסא השחורה, כנ"ל כלפי הכונן דיסקטים. זה נראה נורא עם מארז שהוא לא בז'.

כוננים קשיחים, יש נטיה בזמן האחרון ללכת על סמסונג שנחשבים הכי שקטים. חלקם מגיעים עם שלוש שנים אחריות (לפחות אלו של ה-SATA) והיה גם איזה בנצ'מק שהראה תוצאות יותר טובות מה-WD.

הם פחות וותיקים מ-WD בנושא, אבל אני מאמין שאפשר לסמוך עליהם (בעצמי הזמנתי עכשיו את ה-160GB שלהם).

בשביל לשים חתימה יש להשתמש בתאג [im g] אבל שים לב לחוקים בקשר לכך בפורום "על האתר".

פורסם
  • מחבר

תשמע ראית את הדרישות של כרטיסי מסך עתידיים? מומלץ איתם ספקי כח של 480W (ולא ג'נרי מסריח).

כמו כן אני לא מאמין שה-HEC הזה יחזיק לך את המחשב יציב.

אני ממליץ לך על ה-420W של Thermaltake, גם יהיה יותר טוב לשידרוגים עתידיים נראה לי הוא במחיר טוב בזיגזג.

ל-KSP יש את הכרטיס מסך ב-100 ש"ח יותר זול..

אני חושב שהצורב בצבע לבן לא? אלא אם כן אתה מתכוון לצבוע אני ממליץ על הגירסא השחורה, כנ"ל כלפי הכונן דיסקטים. זה נראה נורא עם מארז שהוא לא בז'.

כוננים קשיחים, יש נטיה בזמן האחרון ללכת על סמסונג שנחשבים הכי שקטים. חלקם מגיעים עם שלוש שנים אחריות (לפחות אלו של ה-SATA) והיה גם איזה בנצ'מק שהראה תוצאות יותר טובות מה-WD.

הם פחות וותיקים מ-WD בנושא, אבל אני מאמין שאפשר לסמוך עליהם (בעצמי הזמנתי עכשיו את ה-160GB שלהם).

בשביל לשים חתימה יש להשתמש בתאג [im g] אבל שים לב לחוקים בקשר לכך בפורום "על האתר".

ואחרי הידיעה ההיא כתבו שגם יהיה אפשר להריץ כ.מסך עתידניים עם ספק של 350W.

ואני לא יורד מה WD :)

כואב הלב לבזבז על ספק 330 שקל אבל אם אין ברירה אני אעשה זאת.

התוכל למצוא לי ספק טוב של 400W+ באחת מהחנויות KSP,PCH,ZIGZAG?

ודרך אגב, ב-KSP יש את זה ב 150 שקל יותר זול אבל זה OEM, ואני חייב RETAIL... ואין ל KSP. אני אשאל אותם, אם הגיע אז אני אקנה מהם ;)

תודה על העזרה.

בקשר לחתימה, עשו טובה מה זה IM G תכתבו במדוייק ותנו דוגמא לא סתם...

פורסם

למה לקנות מכל כך הרבה חנויות? עדיף לקנות הכל מחנות אחת

בניתי מפרט מPCH

1 Motherboards for AMD : Albatron K8X800 Pro VIA K8T800 Motherboard (AMD64, FSB800, SATA RAID, 5.1 Sound, 3Com LAN, USB 2.0) [628.00]

1 CPU : AMD Athlon 64 3000+ CPU BOX / Tray + TT Venus 12 [1457.03]

1 Cooling / Modding : Vantec HDC-502A HDD Cooler [82.34]

1 Hard Disks : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [652.75]

1 Memory : GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Value Memory w/Heat Spreader [636.28]

1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Bulk Video Card [1564.18]

1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Liteon 16/48 - Black ![221.58]

1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52/32/52 Black CD-RW [257.51]

1 Floppy : Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive [82.29]

1 Cases : Raidmax Scorpio 868 Midi Tower Gaming Case ( P/S not included ) [411.82]

1 Power Supplies : Thermaltake TT420APD 2-fan APFC Power Supply [374.28]

1 Service : Computer Assembly [155.06]

סה"כ 6541.12

קצת חורג מהתקציב בגלל הרכבה

לא שמתי מה שלא נחוץ כגון הקירור לכרטיס מסך

שמתי דיוידי של לייטון כי אני מכיר מישהו שהיה לו טושיבה שהתקלקל אחרי שנה,ספק כוח 420 איכותי

מארז יפה אם 3 מאוררים 2 אחוריים ואחד בחלון צד ומקום לעוד שניים,קירור לדיסק קשיח עוזר בימים חמים

שמתי דיסק קשיח SATA כי זה הבדל קטן במחיר כמו כן שמתי WD כי אמרת שאתה לא מוכן לשנות לחברה אחרת

אני ממליץ לך לקרוא את זה זה עלול לשנות את דעתך:

http://websupport.wdc.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32&whichpage=1

512 זכרון לא מספיק בשביל משחקים כבדים כדאי להוסיף עוד 512

פורסם

בקשר לחתימה, עשו טובה מה זה IM G תכתבו במדוייק ותנו דוגמא לא סתם...

[im g]your image link here like duhhhh[/ img]

תכתוב את זה בלי הרווחים.... לא השתמשת בפורומים אף פעם? :P

באשר לספק, אין יותר איכותי או משתווה מבחינת המחיר לערך של ה-TT 420.. בגלל זה כולם ממליצים לך עליו... ;)

פורסם

אגב, בקשר לספק כוח.. יש לי TT360AD (אחד בעל 2 מאווררים אך ללא PFC,מה שמוכרים עכשיו זה רק עם מאוורר אחד אבל עם Active PFC) והוא מחזיק לי כמו בובל'ה:

4 סידירומים

R9800P

P4 2.0A בOC ל2600

יש לי מארז Enermax Rainbow אז הוא מחזיק את כל המנורות שלו כולל הנאון הכחול שיש לו.

גם 4 מאווררים (אחד על המעבד, אחד בדלת, אחד מאחורה ואחד מתחת לכרטיס מסך שהוספתי 80mm, לא כולל מאווררים של הספק.)

בקיצור הוא יספיק לך :)

פורסם
  • מחבר

[im g]your image link here like duhhhh[/ img]

תכתוב את זה בלי הרווחים.... לא השתמשת בפורומים אף פעם?  :P

באשר לספק, אין יותר איכותי או משתווה מבחינת המחיר לערך של ה-TT 420.. בגלל זה כולם ממליצים לך עליו...  ;)

זה בדיוק מה שעשיתי ותאמין לי שהייתי במלא פורומים ואני יודע וניסיתי את ה [im g]your image link here like duhhhh[/ img] אבל זה לא עבד....(בלי הרווחים) אבל כל פורום והקודים שלו יש גם עם IMG>אז מאיפה לי לדעת....

ולהוא שאמר לי למה לקנות ממלא חנויות - כי יש את הסחורה יותר זולה משם. ואני לא צריך הרכבת מחשב אני מרכיב אותו לבד... ואתה משנה לי דברים שים לב במקום SAMSUNG אתה מביא לי GEIL ובמקום המארז שאני הכי רוצה אתה מביא לי RAIDMAX...

המאורר של ספייר חרא, שמעתי מהמון מקורות אמינים אז אני קונה לו ארקטיק קולינג זה קולה 116 ש''ח... ולמה לצריך קירור להארד דיסק למען השם >_< ?

יש לי עוד שאלה חשובה...

אני באמת ירגיש את ההבדלים אם אני אקח AMD 64 או AMD BARTON 2800 ? אני ירגיש בביצועים? כי חבר שלי אמר לי שזה סתם בזבוז של כסף...

פורסם

זה כבר פעם שניה שאתה מקפיץ את הת'ראד, תעשה פשוט עריכה, לפי דעתי עוד פעם אחת וכבר ינעלו לך אותו

אני רוצה רק להגיד לך שהשימוש שלך בכתוב מודגש מציק ונראה כאילו אתה צועק על אנשים, תעשה טובה ותפסיק להשתמש בו כול כך הרבה

ולעניין,

יש הבדל בין 64BIT 3000+ לבין XP 2800+, שכרגע רואים אותו בבנצ'מרקים, אבל עוד מעט יוצאת מערכת הפעלה 64BIT של מיקרוספוט ואז המעבד 64BIT צפוי לקבל בוסט משמעותי בביצועים (באיזור ה20~30 אחוז תוספת, אבל זה רק הערכה בנתיים)

ההבדלים בין ספייר לATI לא גדולים, בגדול זה קירור של הכרטיס שהוא שונה, עדיף כבר ספייר כי בדרך כלל אותו כרטיס גם עולה פחות מאשר הATI

לגבי הספק - לפי דעתי כדאי בהחלט, לא מחיר בשמיים ובהחלט איכותי מאוד ושל חברה רצינית בתחום

אני תומך בהחלטה שלך לקנות את החלקים הכי זולים בכול חנות ולא להתקע בחנות אחת כשאפשר להשיג בזול יותר, דרך אגב המחירים של KSP במעבדים הם הכי זולים

נכון שבדרך כלל אני לא ממליץ על SATA (אין בו הרבה טעם) אבל תמורת 20 שקל בלבד (פחות מהמחיר של כבלים מעוגלים) אתה יכול לכנות את ה120GB SATA של SAMSUNG, לפי דעתי - עדיף

פורסם
  • מחבר

זה כבר פעם שניה שאתה מקפיץ את הת'ראד, תעשה פשוט עריכה, לפי דעתי עוד פעם אחת וכבר ינעלו לך אותו

אני רוצה רק להגיד לך שהשימוש שלך בכתוב מודגש מציק ונראה כאילו אתה צועק על אנשים, תעשה טובה ותפסיק להשתמש בו כול כך הרבה

ולעניין,

יש הבדל בין 64BIT 3000+ לבין XP 2800+, שכרגע רואים אותו בבנצ'מרקים, אבל עוד מעט יוצאת מערכת הפעלה 64BIT של מיקרוספוט ואז המעבד 64BIT צפוי לקבל בוסט משמעותי בביצועים (באיזור ה20~30 אחוז תוספת, אבל זה רק הערכה בנתיים)

ההבדלים בין ספייר לATI לא גדולים, בגדול זה קירור של הכרטיס שהוא שונה, עדיף כבר ספייר כי בדרך כלל אותו כרטיס גם עולה פחות מאשר הATI

לגבי הספק - לפי דעתי כדאי בהחלט, לא מחיר בשמיים ובהחלט איכותי מאוד ושל חברה רצינית בתחום

אני תומך בהחלטה שלך לקנות את החלקים הכי זולים בכול חנות ולא להתקע בחנות אחת כשאפשר להשיג בזול יותר, דרך אגב המחירים של KSP במעבדים הם הכי זולים

נכון שבדרך כלל אני לא ממליץ על SATA (אין בו הרבה טעם) אבל תמורת 20 שקל בלבד (פחות מהמחיר של כבלים מעוגלים) אתה יכול לכנות את ה120GB SATA של SAMSUNG, לפי דעתי - עדיף

-אמממ אני לא כותב מודגש כדי לצעוק על אנשים, באמת שלא אלא רק להדגיש... אני עושה זאת בעוד פורומים...

-אז אני מבין שעדיף ללכת על ה A64 ?

-ב KSP מוכרים RETAIL של ATI R9800P בפחות מה SAPPHIRE...הבדל של 40 ש''ח, אבל המאורר של ATI יותר טוב משל SAPPHIRE זה בטוח... רק באיכות של הכרטיס אני עדיין מתלבט...

-אתה מתכוון לזה של TT נכון?

-אני פשוט יותר סומך על WD מאשר על SAMSUNG... האם זה הבדל משמעותי בין ה ATA לבין ה S-ATA ?

פורסם

הכרטיסים של ATI וספייר הם באותה איכות.. המאוורר זה ההבדל, ואתה קונה סיילנסר לא? אז זה לא משנה לך, קח מה שיותר זול.

ובקשר להארד דיסק תאמין לי (ולכולם) הארד דיסק של WD פשוט פחות טוב, הסמסונג יותר שקט ומהיר ויש לו 3 שנים אחריות אז למה לא לקנות אותו?

ועדיף לך לקחת SATA, ההבדל במהירות הוא אפסי אבל זה עוד 50 שקל וזה גם עושה סדר במארז וגם לא יאט את ההארד דיסק אם הוא מחובר לסידי ומשתמשים בשניהם ביחד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים