עבור לתוכן

חיפוש של תוכנה שהיא שעון מעורר

Featured Replies

פורסם

האם יש תוכנה שהיא שעון מעורר שמפעיל את הווינמפ וכך אפשר להתעורר מהמוזיקה שלו

והאם מישהו יודע איך אפשר לבטל את התוכנה שמוחקת כל דבר שהותקן על המחשב והיא מוחקת את מה שהותקן מיד לאחר הפעלת המחשב בשנית איך מבטלים תוכנה כזאת

פורסם

אם אתה רוצה אני כתבתי פעם תוכנת שעון מעורר פשוטה עם שירי אם פי 3 ואין לי בעיה לשלוח לך

עריכה*

אתה בטוח שזאת תוכנה??

זה נראה לי יותר מתאים ל smart card כמו שיש בבצפר

ניסיתי פעם לפרמט אבל עם ההפעלה הוא התקין לבד וינדוז מחדש

פורסם

אפשר לארגן ששיר מסויים יופעל עם הווינאמפ בלי בעייה בעזרת ה-Scheduled Tasks המובנה בכל ווינדוס.

פורסם

במשימות המתוזמנות אתה באמת יכול לפתוח JOB חדש ולכוון שכל יום או כל שבוע בשעה שאתה בוחר השיר שאתה רוצה יעלה.

פורסם

הבנאדם ביקש תוכנה שהיא שעון מעורר לוינאמפ, למה אתם מציעים לו כל מיני דברים מסביב?

אז בבקשה - התוכנה שבה אני משתמש היא פשוטה, חינמית וקלה: ClockAmp. האתר: http://www.freewebz.com/clockamp ומתאים גם לוינאמפ 5.

בהצלחה ותהנה,

ניר.

פורסם

הבנאדם ביקש תוכנה שהיא שעון מעורר לוינאמפ, למה אתם מציעים לו כל מיני דברים מסביב?

כי לא צריך שום תוכנת צד שלישי בשביל דבר כ"כ פשוט שאפשר לעשות בווינדוס עצמו.

פורסם

כי לא צריך שום תוכנת צד שלישי בשביל דבר כ"כ פשוט שאפשר לעשות בווינדוס עצמו.

וואלה? ואם הבנאדם רוצה גם אופציית Sleep? ואם הוא רוצה להתעורר עם כל ה-Playlist שלו ולא רק שיר אחד? ואם הוא רוצה גם אופציית Snooze?

וזו לא תוכנת צד שלישי, זה פלאג-אין פשוט לוינאמפ, פשוט ומצוין.

ניר.

פורסם

אתה בעצמך אמרת, הוא בסה"כ ביקש שעון מעורר לווינאמפ.

שישתמש במה שבא לו. אני לא רואה שום סיבה להתקין אינסוף תוכנות אם הווינדוס מכיל את אותן האפשרויות. זה בהנחה שהוא לא צריך את כל הדברים האלה שהתוכנה מוסיפה (כמוני למשל).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים