עבור לתוכן

הוספת זכרון RAM

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי במחשב שני זכרונות של 4 GB כל אחד מסוג קינגסטון DDR3 . יש עוד שני סלוטים פנויים.

אני מעוניין להוסיף עוד זיכרון למחשב. האם עדיף להוסיף אחד של 8 או שניים של 4? האם אפשר לקבל המלצה לזיכרון טוב שאפשר לקנות?  אלו הנתונים של המחשב:598499c675291_2.thumb.png.b3cc31947974d13ac355ef8861e10a74.png5984998fd6287_.thumb.png.eb6dfafcef17223efd81613ff11cd366.png

פורסם

עדיף מקל של 8 ג'יגה שתהיי לך אפשרות להרחיב בעתיד אם תרצה רק תדאג שיהיה אותו מהירות כמו הקודמים 10700.  ו ddr3  ואתה יכול לשים סמסונג או מיקרון חברות טובות ויד גם הייניקס 

פורסם
  • מחבר

הלוח אם שלי תומך בכרטיסים של 8 ג'יגה?

אתה יכול לתת לי קישור לסטיק זיכרון מומלץ?

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לתת לי קישור לסטיק מומלץ בבקשה?

שיתאים למערכת שלי

נערך על-ידי nati.menash

פורסם

יש לך קינגסטון במערכת אז תוסיף עוד אחד של קינגסטון כל זיכרון יתאים רק תבדוק מהירות של הזיכרון 

פורסם
ציטוט של nati.menash

הלוח אם שלי תומך בכרטיסים של 8 ג'יגה?

הלוח GA-H77-DS3H תומך בנפח זיכרון מקסימלי של 32GB ב-4 חריצי הרחבה, כלומר הוא תומך במודולים בנפח של 8GB. כמובן שמדובר על זיכרון DDR3 בלבד.

ציטוט של nati.menash

מישהו יכול לתת לי קישור לסטיק מומלץ בבקשה?

שיתאים למערכת שלי

אי אפשר לומר בוודאות מוחלטת שכל מודול זיכרון שתקנה יתאים - תמיד קיימת האפשרות שתהיה בעיית תאימות כלשהי, אם כי הסיכוי לכך הוא דיי קטן.

הדבר החשוב ביותר שיש לוודא כאשר מוסיפים זיכרון הוא שכל מודולי הזיכרון יהיו מסוגלים לעבוד באותו המתח. במקרה הזה הזיכרון עובד במתח סטנדרטי של 1.5V, כך שרוב מודולי הזיכרון בשוק יתאימו מהבחינה הזו.

בכל מקרה חשוב לקנות זיכרון של חברה מוכרת ורצוי עם אחריות לכל החיים.

ציטוט של nati.menash

האם עדיף להוסיף אחד של 8 או שניים של 4?

אם אתה מתכוון להגדיל את נפח הזיכרון בעתיד, אז בחירה במודול אחד של 8GB תאפשר לך גמישות גדולה יותר כי יישאר לך חריץ הרחבה אחד פנוי.

בכל מקרה, אם אתה רוכש מודול בנפח של 8GB תדאג להתקין את הזיכרון כך שבכל ערוץ נפח הזיכרון יהיה 8GB כך שהזיכרון יעבוד בתצורה של ערוץ כפול. תסתכל בחוברת של לוח האם שלך בכדי לראות אילו חריצי הרחבה משוייכים לכל ערוץ.

פורסם
ציטוט של nati.menash

כן זה יתאים המערכת תעבוד על 1333 בגלל הזיכרון הקיים אצלך במערכת

אבל אין בעיה עם זה .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים