פורסם 2004 במאי 1521 שנים איכותי במיוחד !!!כמו כן יש'ך גם את Eternity שלו (10:03 דקות) - משובח לרדומים ולמקיצים שביננו.
פורסם 2004 במאי 1521 שנים Eric Clapton - Tears In HeavenExtreme - More Then Words Daft Punk - Around The WorldLed Zeppelin - Stairs to HeavenRed Hot Chilli Pepers - Road Trippin'
פורסם 2004 במאי 1521 שנים Boston - More than a feelinhgDreamtheater - The Spirit Carries onDeep Purple - When a Blind man CriesDeep Purple- SOmetimes I feel like screaming
פורסם 2004 במאי 1521 שנים עוד כמה שירים:Sonic Youth - SundayDavid Bowie - Ashes To AshesDavid Bowie - Major TomSmashing Pumpkins - 1979Sonic Youth - Superstar
פורסם 2004 במאי 1521 שנים גם אתה עשית את הפרוייקט מוות הזה ?!?!????!?!?!לנו לא השמיעו את השיר הזהכן.. אבל סה"כ היה נחמד, יצא דווקא פריוקט טוב. (לפי מה שהבנתי זה תלוי מאוד במנחה)
פורסם 2004 במאי 1521 שנים מי טען פה שRammstein זה לא מטאל!!הם הסופר של המטאל שמע איזה דיסטורשןואיך לעזאזל אפשר לשמוע את הזבל הזה על הבוקר ?!
פורסם 2004 במאי 1521 שנים ואיך לעזאזל אפשר לשמוע את הזבל הזה על הבוקר ?!איך אפשר לשמוע אתכם על הבוקר? אתם מתווכחים כמו חבורת זקנות בסופר שרבות על קרטון מיץ השזיפים האחרון!
פורסם 2004 במאי 1521 שנים כמו כן יש'ך גם את Eternity שלו (10:03 דקות) - משובח לרדומים ולמקיצים שביננו.את זה עוד לא שמעתי אבל נשמע .לפעמים אני שומע גם את הדיסק החדש של PSYCRAFT בדרך לבי"ס.יש גם את :Sia vs. Different Gear - Drink To Get Drunk.mp3Circulation - Turquoise (Different Gear Remix).mp3Cassius - The sound of violence (Narcotic Thrust Remix).mp3מנגינה של מלך :Tito puentes golden latin jazz - oye como va.mp3Merrymoon - יציאה טובה!!!
פורסם 2004 במאי 1521 שנים מה הולך פה... מה הולך פה...איזה טראקים, נוסטלגיה!Turquoise אחלה דבר שבעולם, Drink to לא הייתי בוחר להתעורר איתו, אבל בהחלט עשוי לסייע לך כשאתה שתוי.
פורסם 2004 במאי 1521 שנים בחירות מצוינות אם אתה שואל אותי, הייתי מוסיף : Air - All I Need fiona apple - across the universe Monkees - Daydream Believer Moby - Porcelain Michael Andrews - Madworld Chemical Brothers - Let Forever Be לולה - ימים של שקט מאור כהן - הכי יפה בעולם אביתר בנאי - ברוש קורין אלאל - שיר בכיף לפי דעתי שירי בוקר קלאסים... מי בכלל שומע METAL על הבוקר???!?! למה שלא תשימו מוזיקה פסיכודלית בשעון המעורר וזהו ? תודה. לא היה לי כוח לרשום איזה 50 שירים פה, אז העליתי ת'רשימה השקטה שלי לרשת.... אני חייב לציין שהיא לא שלמה כי מלא שירים נמחקו לפני איזה חצי שנה-שנה ועוד לא שיחזרתי את כולם.... הרשימה תהנו אגב אני מסכים לגמרי עם מה שאמרת בשורה האחרונה... אתם מטורפים...
פורסם 2004 במאי 1521 שנים איך אפשר לשמוע אתכם על הבוקר? אתם מתווכחים כמו חבורת זקנות בסופר שרבות על קרטון מיץ השזיפים האחרון!ממש לא, כל אחד שומע מה שטוב לו ומה שגורם לו הנאה,כנראה שקצת קשה לי להבין איך צרחות בגרמנית עוזרות לך לפקוח את העיניים מבלי לקבל התמוטטות עצבים :-\
פורסם 2004 במאי 1521 שנים מה הולך פה... מה הולך פה...איזה טראקים, נוסטלגיה!Turquoise אחלה דבר שבעולם, Drink to לא הייתי בוחר להתעורר איתו, אבל בהחלט עשוי לסייע לך כשאתה שתוי.אם אני לא טועה יש גם טראק אחד שקוראים לו MOTOROLA של SASHA האוריגנל מיקס שלו טוב במייוחדד!!!ומתאים כשההורים נותנים לך את האוטו בשישי לב"יס!!!אואץת הדיסק Tribal_Dance_Experience2001 או את הדיסק Dynamic_-_Dynamix
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.