פורסם 2004 במאי 1421 שנים תנו הצעות.... לא משנה איזה סוג של מוזיקה..... מראובן המלאך ועד Pennywise - Lets Go Smoke Some Pot ..... רוק /שחור /מזרחית /נורבגית שבדית וכו ... הבנתם ת'קטע....
פורסם 2004 במאי 1421 שנים R.E.M. - At My Most Beautiful משינה - בן המלך (Live) Bob Marley - Sun Is Shining Myslovitz - Sound of Solitude R.E.M. - Find a River Simon and Garfunkel - The Sounds of Silence אני אוהב שירים שקטים בבוקר
פורסם 2004 במאי 1421 שנים a-ha-The Sun Always Shines On TVBeetles - Let It BeR.E.M. - At My Most Beautifulnena-99_luftballons
פורסם 2004 במאי 1421 שנים Rammstein - Spiel Mit Mirבתרגום חופשי שחק איתי(גרמנית)Dude! Rammstein rules!
פורסם 2004 במאי 1421 שנים כמה שירים:sonic youth - schizophreniaSonic Youth - Beauty Lies In The EyeJimi Hendrix - Little WingJimmi Hendrix - All Along A WatchtowerPink Floyd - High HopesPink Floyd - Wish You Were HereQueen Of the Stone Age - Go With The Flowנ.ב. אני שונא את ראמסטין, והם גם קצת מפחידים :'( פעם אחת ראיתי קליפ שלהם בערב והיה קשה לי להירדם :'(
פורסם 2004 במאי 1421 שנים לראמסטיין מאזינים, אין צורך לצפות בהם.לסולן שלהם יש קול משובח, מרטיט ומפחיד, אחד מהרכבי המטאל שאני כן מסוגל להאזין לסחורה שלהם.
פורסם 2004 במאי 1421 שנים הם יותר מטל ממוסחר, ולפי דעתי אין לו קול משובח כל כך.... אבל אני גם לא זוכר את השיר אז אני לא בטוח..... אבל לא נראה לי שאפשר ממש לשמוע אותם על הבוקר, זה קצת יכאיב לאוזניים ??? אבל בכל מקרה, תמיד יש שירים טובים (יחסית) ברדיו בבוקר. תמיד כשאני חולה אני אוהב לשמוע רדיו בבית בבוקר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.