עבור לתוכן

צריך בבקשה מפרט חזק למשחקים ופוטושופ ללא ציוד היקפי - מה המחיר בארה"ב?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה שתיתנו דעתכם ותגידו כמה דולר אתה חושבים שזה עולה בארה"ב כי לפי מה שהבנתי יותר זול שם..

אוקי טוב זה המפרט, המחשב הזה למטרות כמעט ורק משחקים ואולי קצת פוטו שופ.

טעיתי קצת ותודה רבה לכם אלו שהגיבו בבקשה תגידו לי מה דעתכם עכשיו:

Cpu

Athlon 64 3200+ (S-754)

Mother board

VIA K8T800 - Albatron K8X800 Pro II - 7.1 ViaEnvy audio

Memory

512MB A-DATA x 2

Vga cards

RADEON X800 PRO 256MB AGP

Hard disc

80 GB 7200 SATA-100

Cd

LG X16 (box)DVD

Cases

KSP 550W + PFC + SATA + EXT.12V

ותגידו אני צריך להוסיף קירור ספייר או שהאון בורד מספיק?

פורסם

מפרט נחמד

חוץ מהספק+מארז

אבל אי אפשר לדעת כה זה יעלה לך בדולרים

כי כמו פה כל חנות והמחירים שלה

פורסם
  • מחבר

נחמד?!? ואני חשבתי שהוא מצויין :'(

על איזה מארז אתה ממליץ? שיהיה הכי מכוער מצידי אבל שיהיה טוב בטכני..

תודה

פורסם

המארז עצמו לא מאוד חשוב (אולי קצת לסרקולציה טובה) אבל אני ממליץ על ספק 480W של TT.

בנוסף, תציין איזה חברה של זכרונות ואת הדגם המדוייק שלהם. כנ"ל לגבי ההארד-דיסק, שאני ממליץ לקחת כבר SATA.

לא עדיף כבר DVD בהשקעה של עוד 100 ש"ח?

ומה עם שאר החלקים כמו צורב וכו'?

לא צריך ציוד הקפי?

פורסם

אין טעם בפיצ'רים של הMOBO הזה, תוכל לקנות בהרבה יותר זול את הלוח הדומה שהוא לא PROII

הייתי מחליף את הCD לאחד לא של LG (וכבר כדאי צורב מאשר כונן פשוט, לא עולה הרבה בכלל)

אין טעם בכרטיס מסך הזה, זה פשוט לשרוף את הכסף, אתה יכול לקנות 9800PRO בחצי מחיר ולקבל ביצועים דומים (כאלו שלא לבחין כול כך בהבדלים)

המארז זה לא משנה, מה שבאמת משנה זה הספק, מKSP זה ג'נרי, אתה צריך לפחות HEC300W שיש במארז 6A19

פורסם
  • מחבר

תקשיבו דבר ראשון  אני שולח את המפרט לחול וקונה שם אז סביר להניח שיצא לי יותר זול ואני מחפש מחשב טוב שיעלה לי כל משחק שיוצא בשנתיים הקרובות בלי שאני יגע בו (לשפר אותו וכו').

ולא.. אני לא צריך ציוד הקפי אפשר להגיד אפילו שיש לי יותר מידי יש לי צורב 2 מסכים 2 מקלדות ו2 עכברים...

והכונן תקליטורים הוא dvd..

והכרטיס מסך הזה שמעתי שהביצועים שלו מטורפים ושהוא שווה תכסף אולי במבט לחצי השנה הקרובה לא באמת ירגישו את ההבדל בינו לבין 9800פרו אבל אני בטוח שעוד כמה זמן יהיה הבדל ויצאו משחקים שינצלו את הכרטיס מסך הזה ואת ה64 ביט

מארז אני באמת צריך לשנות תודה תמשיכו להגיב :-)

פורסם
  • מחבר

KSP 550W + PFC + SATA + Ext.12V

זה מארז מספיר טוב??

פורסם

סליחה על ההתערבות אבל אם הוא לא עושה אוברקלוקינג אז למה הוא צריך יותר מספק פשוט של 300W מה ההבדל???

פורסם

דבר ראשון, הכותרת שלך לא מקובלת כאן, ערכתי אותה. שים לב בעתיד לחוקים.

KSP 550W + PFC + SATA + Ext.12V

זה מארז מספיר טוב??

אף אחד מהספקים שהם "KSP" לא נחשב מספיק טוב אצלנו כי אלו ספקי כח ג'נריים.. לא של חברה מוכרת. לכן ההספק שלהם הוא לא באמת 550W.

ב-KSP מוכרים גם ספקים טובים של ANTEC ושל Thermaltake (ללא מארז, אתה בוחר עוד מארז בנפרד).

באשר למחירים בחו"ל, www.newegg.com זו בטח החנות מחשבים אונליין הכי מוכרת/גדולה בארה"ב.

אין משלוחים לארץ.

מארז לא ישתלם להביא מחו"ל כי זה יכביד נורא על המשלוח.. מה שכן, חלקים קטנים ויקרים, כגון זכרונות, כרטיסי מסך.. מעבדים.. לפעמים גם ספק כח..

לוח וכוננים קשיחים מומלץ לקנות בארץ למקרה של צורך באחריות.

סליחה על ההתערבות אבל אם הוא לא עושה אוברקלוקינג אז למה הוא צריך יותר מספק פשוט של 300W מה ההבדל???

אתה טועה, לפי nVIDIA לדוגמא הכרטיס מסך החדש שלה דורש ספק כח של 480W (שים לב שיש לו גם שני חיבורי מולקס שמתחברים לספק כח!).

חוץ מזה שככל שיותר מעמיסים על המחשב (כוננים וחומרה נוספת), מן הסתם צריך לספק לו יותר כח.. והוא צריך להיות איכותי.

פורסם
  • מחבר

תקשיב תוכל רק להגיד לי אם המפרט שלי הוא טוב\לא טוב בבקשה

אם יש לי את המארז הזה זה קריטי להפעלה ?!

בבקשה תגיד לי בתכלס

פורסם

X-800 לא מגיע רק ב-PCI-X?

שאין על הלוח הזה.. או כל לוח רגיל אחר שנמכר כרגע בארץ..

ישנם זכרונות טובים יותר מ-A-DATA, למרות שהערך שלהם לפעמים מעולה.

פורסם

X-800 לא מגיע רק ב-PCI-X?

שאין על הלוח הזה.. או כל לוח רגיל אחר שנמכר כרגע בארץ..

כרגע הדור החדש יוצא כAGP שיש לכולנו ובהמשך הם יעברו לPCI EXPRESS

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים