פורסם 2017 ביולי 198 שנים שלום אני קניתי מחשב חדש עם ssd ודיסק קשיח בהתחלה חיברתי רק את הssd כדי להוריד עליו את המערכת הפעלה אחרי שהתקנתי את המערכת הפעלה חיברתי את הדיסק הקשיח, כיביתי את המחשב ונכנסתי ל bios שם ווידאתי שהמחשב ידלק דרך הssd והדלקתי אותו בחזרה כשהדלקתי אותו הסתכלתי על devices and drives והמחשב לא מראה את הדיסק קשיח מה לעשות? תודה
פורסם 2017 ביולי 198 שנים תעלה תמונה של "ניהול הדיסקים" לפורום. (עם הפקודה diskmgmt.nsc משורת ההפעלה.)
פורסם 2017 ביולי 198 שנים מחבר ציטוט של Ivan תעלה תמונה של "ניהול הדיסקים" לפורום. (עם הפקודה diskmgmt.nsc משורת ההפעלה.) אתה יודע איך קוראים לזה באנגלית? אני לא מצליח למצוא את זה
פורסם 2017 ביולי 198 שנים ציטוט של YairAgami אתה יודע איך קוראים לזה באנגלית? אני לא מצליח למצוא את זה בWIN10 ימני על חלונות => DISK MANAGER
פורסם 2017 ביולי 198 שנים יש לך את דיסק 0 בגודל של 1 טרה ורואים שהוא לא מפורמט בגלל זה אין לך גישה אליו . תעשה עליו קליק ימני ותפרמט אותו .
פורסם 2017 ביולי 198 שנים מחבר ציטוט של Yehudaa תעשה עליו קליק ימני ותפרמט אותו . ציטוט של Ivan לא ניתן לפרמט בקליק ימין. לפני כן יש להגדיר מחיצה/ות - עם קליק ימין. זה זה? ואם כן, מה אני עושה עכשיו?
פורסם 2017 ביולי 198 שנים ציטוט של Ivan לא ניתן לפרמט בקליק ימין. לפני כן יש להגדיר מחיצה/ות - עם קליק ימין. ידוע , שיעשה קליק ימני ויעקוב אחרי ההוראות .
פורסם 2017 ביולי 198 שנים מחבר ציטוט של Yehudaa תבחר GPT ותמשיך ציטוט של Ivan בוחר למטה MBR ולוחץ OK . נסיתי את שניהם, אף אחד לא עובד אבל עכשיו נפתחה לי עוד 2 אופציות: "convert to dynamic disk" ו "new simple volume" משהו מהם יעבוד? נערך 2017 ביולי 198 שנים על-ידי YairAgami
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.