פורסם 2017 ביולי 178 שנים שלום לעוזרים! ניסיתימלפרמט את המחשב שלי ונתקלת בהודעת שגיאה. מצורפת תמונה. מה אפשר לעשות?! תודה רבה מראש לעונים מלי
פורסם 2017 ביולי 178 שנים איזה מערכת הפעלה ועל איזה חומרה? עושה רושם שהתוכנה מפגרת הרבה אחרי החומרה פה.
פורסם 2017 ביולי 178 שנים מחבר זה וינדוס XP לא בטוחה במה שהיה אולי וינדוס 7... וכשאני מנסה עם ה 7 זה מה שאני מקבלת ולא נגעתי במחשב. הדיסק בפנים. תודה
פורסם 2017 ביולי 178 שנים וזה בגלל שאת משתמשת ב USB3 . את צריכה להחליט: מה את רוצה להתקין בסופו של דבר: XP או 7 ואז אפשר יהיה להמשיך.
פורסם 2017 ביולי 188 שנים עליל להשתמש בדיסק און קי "ישן" שהוא USB2 ולחבר אותן לשקע במחשב שגם הוא USB2 .
פורסם 2017 ביולי 188 שנים מחבר את זה אני כבר לא מבינה... אני יכולה לצלם את ה BOOT יכול להיות ששם נגעתי במשהו שחא הייתי צריכה?! ניסיתי גם לעשות בדיקה לפי הסבר וזו ההודעה
פורסם 2017 ביולי 188 שנים לא ברור לי מה את שואלת ולא מובן מה זאת התמונה האחרונה ולמה בכלל ואיך הגעת אליה. הא ! הבנתי. אתה מנסה לרקוד בשתי חתונות וזה עד היום לא הצליח לאף אחד. או שאת כאן או שאת שם. והם טועים ומטעים. נערך 2017 ביולי 188 שנים על-ידי Ivan
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.