עבור לתוכן

אין אינטרנט לאחר החלפת לוח אם, דחוף :(

Featured Replies

פורסם

מוקדם יותר היום המחשב שלי נכבה בפתאומיות, וכשניסיתי להדליק אותו בחזרה, הוא נדלק לחצי שניה ונכבה שוב. כל פעם מחדש.

הסקתי שמשהו גורם לו לקצר ולכן ניסיתי לבדוק מה. לבסוף, לאחר קריאה באינטרנט, החלטתי להחליף את לוח האם שלי בלוח אם זהה שנמצא במחשב ישן בבית.

לאחר שביצעתי פעולה זו המחשב עלה, הכל היה נראה תקין, חוץ מהחיבור לאינטרנט. הוצאתי את כבל האינטרנט והחזרתי והיה נראה כאילו המחשב התחבר לאינטרנט (נעלם הסימן של הX האדום מהצג - על הסמל של מצב החיבור) אך לאחר כמה שניות הX האדום חזר.

כרגע המצב הוא שאין אינטרנט. כאילו כבל האינטרנט כלל לא מחובר (והוא כן!).

למישהו יש רעיון מה כדאי לעשות? האם ביצעתי משהו לא תקין? (על פניו, חיברתי בחזרה הכל למקום לפי התמונות של לוח האם שצילמתי לפני ההחלפה.)

נ.ב.

על לוח האם רשום "Intel Desktop Board 02" ולא שום דבר מעבר.IMG_20170713_200928.thumb.jpg.e6ba29ecd1ee00211e785a1a2bdd8dbc.jpg

פורסם

כשהלוח הזה היה מחובר למחשב הישן, חיבור הרשת שלו היה תקין?

זה נשמע כמו פשוט בעיה במגעים..

פורסם
  • מחבר

בעיקרון "המחשב" היה פשוט מארז עם לוח האם, ספק הכוח וזהו. הפעם האחרונה שהוא היה מחשב שלם הייתה לפני שנתיים ולא הייתה בעיה באינטרנט.

נניח ויש בעיה במגעים כמו שאמרת, מה עושים?

חוץ מבעיה במגעים, יכול להיות שזה קשור לדרייבר שצריך להתקין? כשהמחשב היה בשימוש היה מותקן עליו ווינדוז 7, ועל המחשב שלי מותקן ווינדוז 10, אז אולי פה הבעיה?

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Milford Cubicle

כשהלוח הזה היה מחובר למחשב הישן, חיבור הרשת שלו היה תקין?

זה נשמע כמו פשוט בעיה במגעים..

התגובה למעלה ^

פורסם
ציטוט של Gal Tamar

נ.ב.

על לוח האם רשום "Intel Desktop Board 02" ולא שום דבר מעבר.

על הלוח כתוב גם DG41RQ - דגם הלוח.

בדוק במנהל ההתקנים אם הדרייבר מותקן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים