עבור לתוכן

לא נפסיק לקנות: עוד דילים מה-Prime Day של אמאזון

Featured Replies

פורסם

הצלחתם לשרוד עד כה עם קצת כסף לבזבוזים? הנה עוד 10 המלצות חמות עבורכם שכנראה ישנו את המצב

לכתבה

פורסם

בינתיים יש הוזלה משמעותית חזק ואמץ

פורסם

כן רק חבל שזה לא יגיע אליך הביתה

פורסם

המשלוחים מאמאזון הם בין הטובים שראיתי מאתרי ההזמנות השונים עד היום, יש מספר מעקב, אתה משלם מיסים מראש (שלרוב זולים ממה שהיית משלם בארץ - מחושבים ע"י אמאזון וניתן החזר כספי אם לא נגבו ע"י המכס) והחבילה מגיעה עד הבית ולרוב תוך שבוע שבועיים (אמאזון בריטניה, אמריקה שבועיים ומשהו) הזמנתי מוצר שלא התאים, והם זיכו אותי בהחזר כספי, (יש להם שירות לקוחות מצוין)

פורסם

Gavriel Tashimov, רק שאתה שאתה כותב דברים לא נכונים. משלוחי אמאזון הם עם שליחים עד הבית לרוב או לכל הפחות, עד לסניף הדואר עם שליחים מטעמם. לפעמים גם DHL, תלוי. שירות הלקוחות של אמאזון הוא הטוב ביותר בעולם.

פורסם

אמרסון מצוינים המשלוחים וגם באחריות על המוצרים מניסיון

פורסם

הזמנתי אוזניות בשישי בשני המשלוח יצא , ברביעי בערב הן היו אצלי

פורסם

חברים אם יש מישהו שלא מכיר יש אתר בשם http://www.ushops.co.il תעתיקו לינק של המוצר מאמזון ארהב והם ישלחו לכם לארץ הכל כולל הכל אממה יש אתר חוץ מאייבורי וksp שכל מה שקשור למחשבים ממש זול שם מישהו פה הזכיר אותו נקרא tms נראה לי שאת המחשב הבא שלי אני קונה משם( רק שיצאו כבר החלקים?)

פורסם

יש גם באמאזון ארה"ב הוזלה על מעבדי רייזן, אם כי המחירים כולל משלוח ומיסים לא נמוכים משמעותית מאשר בארץ. רייזן 1600 ב-860~ ש"ח, רייזן 1700 בפחות מ-1150 ש"ח, רייזן 1700x (שעליו כן יש מבצע פריים) ב-1400~ ש"ח (המשלוח משום מה יקר פי 2 מרייזן 1700 הרגיל, מה שהורס את הדיל).

פורסם

Tomer

פורסם

?

פורסם

האמת שראיתי את כל הדילים האלו כבר היום. חשבתי יש עוד הפתעות :P

פורסם

חלק כולל מיסים ומשלוח, שים לב

פורסם

איזה מזל שאין הבדל משמעותי בי ה 1700 ל 1700x. אחרת הייתי מתבאס, כי בדיוק היום הרכבתי מערכת עם 1700.

פורסם

הנתב של NETGEAR יעצר במכס, הוא משתמש בתדרים של 5G שאסורים לשימוש בארץ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים