עבור לתוכן

שאלה בקשר ללוחות אם ל A64 וזכרונות ל OC ל A64

Featured Replies

פורסם

אני קונה בקרוב מחשב, חדש, את המעבד והכ. מסך כבר יש לי (A64 3200+, BB ATI 9800 Pro) וצריך עזרה בקשר ללוח אם וזכרונות:

לוח אם, אני חושב לחכות עד שהלוח של גיגהבייט, ה GA-K8NS-Pro, מבוסס NF3-250 יגיע לארץ. הדובים אמרו לי שהוא יגיע בשבוע-שבועיים הקרובים.

אני חשבתי אולי לחכות ללוח אם של DFI ל A64, ה Lanparty. הם ממש יפים, זוהרים ב UV, וגם יש להם באנדל ממש עשיר.

הבעיה היא שהם יצאו לארה"ב רק בסוף יוני, בערך אותו הדבר בארץ. הוא אמור לתת מתחים יותר טובים לזכרונות, מעבד, ציפסט וכו', ול DFI יש מוניטין מעולה עם הלוח ל NF2, שהוא הלוח הכי טוב ל OC לNF2. אז לדעתכם שווה לי לחכות, או לא?

בקשר לזכרונות, אני הולך על 2x512, אחרי שראיתי דברים רעים על גייל אני חושב על Mushkin PC4000. איך הם? ראיתי גם הרבה ביקורות אוהדות על OCZ PC400 EL gold ו Copper, אבל המושקין נראים לי יותר טובים. מה לדעתכם? חשבתי גם על אולי PC3500 שעובדים בתזמונים נמוכים. למשהו יש מושג אם יש בארץ OCZ PC3500 LE (Limited Edition) 512MB? ראיתי רק במקלות של 256MB. או אולי יש סיכוי אחר להשיג Kingston HyperX PC3200/3500 מREV ישן יחסית, או Corsair XMS מREV ישן יחסית...?

תודה מראש על כל עזרה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים