פורסם 2017 ביולי 28 שנים העכבר האלחוטי שלי זז בצורה נורמלית אבל מדי פעם הסמן (Cursor) נתקע לכמה שניות, זה קורה באופן תדיר ביממה האחרונה. ניסיתי להחליף בטריה וניקיתי את החיבור USB שלו אבל שום דבר לא פתר את זה לחלוטין. (לפני שעשיתי ריסטרט למחשב הוא היה נתקע בתדירות גבוהה יותר, עכשיו זה בתדירות נמוכה אבל עדיין מאוד מעצבן). אודה לכל עזרה כי כרגע אין לי ממש כיוון, ניסיתי לחפש עזרה בגוגל אבל נראה שלרוב האנשים אין בעיה בדיוק כמו שלי, אם אין לכם פתרון אבל תוכלו לעזור לי בניסוח של חיפוש בגוגל זה גם יהיה טוב (לא יודע אם זה נחשב Lag או משהו אחר).
פורסם 2017 ביולי 28 שנים נסה להסיר את כל הדרייברים (הקשורים לעכברים) שמותקנים כרגע על המחשב, ותתקין את הדרייבר המעודכן שלו מחדש. קליק ימני על התחל > device manager > עכברים או Mice, ופשוט תסיר כל מה שיש שם (קליק ימני ו- uninstall). לאחר מכן כנס לאתר היצרן של העכבר שלך ותוריד את הדרייבר המעודכן.
פורסם 2017 ביולי 28 שנים מחבר ציטוט של --- The King --- נסה להסיר את כל הדרייברים (הקשורים לעכברים) שמותקנים כרגע על המחשב, ותתקין את הדרייבר המעודכן שלו מחדש. קליק ימני על התחל > device manager > עכברים או Mice, ופשוט תסיר כל מה שיש שם (קליק ימני ו- uninstall). לאחר מכן כנס לאתר היצרן של העכבר שלך ותוריד את הדרייבר המעודכן. זה נשמע מתאים לעכבר חדש, שלי פועל בסדר גמור כבר חודשיים ולא הורדתי שום דרייברים לאחרונה. אבל אנסה בכל זאת ואעדכן.
פורסם 2017 ביולי 28 שנים מחבר זה עכבר אלחוטי של מייקרוסופט, אין לי את שם המודל הספציפי. הלכתי ללשונית DETAILS בPROPERTIES בDEVICE MANAGER אבל לא הצלחתי למצוא את הקטגוריה המתאימה שתתן לי את שם העכבר. אשמח אם תפנה אותי לשיטה בה אוכל למצוא את שם המודל. אם זה עוזר, ב-DEVICE MANAGER תחת Mice and other pointing device רשום HID-compliant mouse. עדכון: די בטוח שזה זה: https://www.microsoft.com/accessories/en-us/products/mice/wireless-mobile-mouse-1850/u7z-00001 נערך 2017 ביולי 28 שנים על-ידי Smough
פורסם 2017 ביולי 28 שנים וואו, ממש מוזר. יש לך מחשב אחר שאתה יכול לחבר את העכבר אליו ולבדוק אם הוא עובד באופן תקין?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.