עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

עכבר אלחוטי נתקע מדי פעם

Featured Replies

פורסם

העכבר האלחוטי שלי זז בצורה נורמלית אבל מדי פעם הסמן (Cursor) נתקע לכמה שניות, זה קורה באופן תדיר ביממה האחרונה. ניסיתי להחליף בטריה וניקיתי את החיבור USB שלו אבל שום דבר לא פתר את זה לחלוטין. (לפני שעשיתי ריסטרט למחשב הוא היה נתקע בתדירות גבוהה יותר, עכשיו זה בתדירות נמוכה אבל עדיין מאוד מעצבן). 

אודה לכל עזרה כי כרגע אין לי ממש כיוון, ניסיתי לחפש עזרה בגוגל אבל נראה שלרוב האנשים אין בעיה בדיוק כמו שלי, אם אין לכם פתרון אבל תוכלו לעזור לי בניסוח של חיפוש בגוגל זה גם יהיה טוב (לא יודע אם זה נחשב Lag או משהו אחר).

פורסם

נסה להסיר את כל הדרייברים (הקשורים לעכברים) שמותקנים כרגע על המחשב, ותתקין את הדרייבר המעודכן שלו מחדש.

קליק ימני על התחל > device manager > עכברים או Mice, ופשוט תסיר כל מה שיש שם (קליק ימני ו- uninstall).

לאחר מכן כנס לאתר היצרן של העכבר שלך ותוריד את הדרייבר המעודכן.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של --- The King ---

נסה להסיר את כל הדרייברים (הקשורים לעכברים) שמותקנים כרגע על המחשב, ותתקין את הדרייבר המעודכן שלו מחדש.

קליק ימני על התחל > device manager > עכברים או Mice, ופשוט תסיר כל מה שיש שם (קליק ימני ו- uninstall).

לאחר מכן כנס לאתר היצרן של העכבר שלך ותוריד את הדרייבר המעודכן.

זה נשמע מתאים לעכבר חדש, שלי פועל בסדר גמור כבר חודשיים ולא הורדתי שום דרייברים לאחרונה. אבל אנסה בכל זאת ואעדכן.

פורסם
  • מחבר

עידכון: אחרי שעידכנתי את הדרייברים הבעיה לא נפתרה.

פורסם

מה הדגם שלו?

פורסם
  • מחבר

זה עכבר אלחוטי של מייקרוסופט, אין לי את שם המודל הספציפי. הלכתי ללשונית DETAILS בPROPERTIES בDEVICE MANAGER אבל לא הצלחתי למצוא את הקטגוריה המתאימה שתתן לי את שם העכבר. אשמח אם תפנה אותי לשיטה בה אוכל למצוא את שם המודל.
אם זה עוזר, ב-DEVICE MANAGER תחת Mice and other pointing device רשום HID-compliant mouse.

עדכון: די בטוח שזה זה: https://www.microsoft.com/accessories/en-us/products/mice/wireless-mobile-mouse-1850/u7z-00001

נערך על-ידי Smough

פורסם

האם תוכל לעלות תמונה של התווית בחלק התחתון של העכבר?

פורסם
  • מחבר

אין שום תווית לצערי :/ 19691190_111719762786153_570186910_n.jpg?oh=d733b2a8ba9966b733f860b7246572e2&oe=595BF29E

פורסם

וואו, ממש מוזר.

יש לך מחשב אחר שאתה יכול לחבר את העכבר אליו ולבדוק אם הוא עובד באופן תקין?

פורסם
  • מחבר

לא כרגע, אבל אבדוק את זה היום ואעדכן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.