פורסם 2004 במאי 1321 שנים לדעתי flash menu תעבוד חלק,כל עוד לא יהיה לך הפסקת חשמל באותה שניה של העדכון אבל זה נדיראם הביוס נדפק זה לא סוף העולם,זה יציג איזה הודעה אם BOOTCLOCK וירשה לעשות BOOT מדיסקטואז אפשר לעדכן תביוס..
פורסם 2004 במאי 1321 שנים מחבר אוקי אז דבר ראשון יש לי אל פסק אז לא נראה לי שהפסקת חשמל זה מה שידפוק לי את העדכון ביוס דבר שני אין לי כונן דיסקטים אז אין לי איך לעשות BOOT מדיסקט.. התקנתי את הFLASH MENU מהדיסק ולחצתי על UPDATE BY CLICK משהו כזה, הוא אמר לי שהגירסא של התוכנה ישנה מידי וצריך להוריד מהאתר של אביט את החדשה נכנסתי להורדות UTILITIES לדגם שלי NF7SV2.0 והיה שם רק להוריד EQ נכנסתי לBIOS ויש שם את ה2.4 ולא רק 2.3 אבל יש את הAWRD ולא את הFLASH MENU הגראפי והנוח.. דרך אגב התקנתי מהדיסק את ה NFORCE DRIVER בלי ה SATA DRIVER ואחרי זה את ה XP SP1 ובכל זאת מופיע לי UNKNOWN DEVICE אבל הUSB עובד (העכבר שלי בUSB...) - תמונה מצורפת למטה.. אחרי חיפושים באתר של אביט הם הפסיקו לעבוד עם ה FLASH MENU עד כמה שהבנתי מעדכנים ביוס רק דרך הדוס, דרך דיסקט לי אין דיסקט או אפשרות אז לצערי אני יצטרך להשאר עם הביוס הקיים גם אם הקריאה שלו לא נכונה......... :( [attachment deleted by admin]
פורסם 2004 במאי 1321 שנים הייתי צריך להתקין קודם את הSP1 ואז את הדריברבכל מקרה תוריד את הדריבר האחרון 2.42 מהאתר של NVאתה יכול גם ליצור דיסק שיכול לעשות בוט ולשים עליו את התוכנה של העדכון ביוס ואת הקובץ של העדכוןהרבה יותר אמין מהדיסקט המסריח הזהעצה, תעיף את השיט (כונן דיסקטים) הזה מהמחשב סתם תופס מקום
פורסם 2004 במאי 1321 שנים מחבר לא התקנתי כונן דיסקטים סתם תפס לי ים אבק....איך אני יעשה דיסק לעדכון ביוס?!?!
פורסם 2004 במאי 1321 שנים לגבי ההתקנים הלא מזוההיםRAID - או שתבטל אותו בביוס או שתתקין את הדריבר שהגיע על הדיסקUSB - אחרי שהתקנת SP1 תעשה לו שם הסרה ואחרי זה תסרוק לחומרה חדשה. הוא ימצא אותו שוב הפעם בלי סימן קריאה.
פורסם 2004 במאי 1321 שנים מחבר תודה איש יקר (:איך מבטלים את הRAID בביוס, הרי אין לי סיבה להשתמש בו יש לי דיסק אחד..
פורסם 2004 במאי 1321 שנים תשאיל כונן דיסקטים מחבר פתח תמארז חבר אותו לכמה זמן , לא לחבר למקום של הכונן אלא סתם זמנית..ואז תעדכן
פורסם 2004 במאי 1321 שנים מחבר לא מכיר אף אחד עם כונן דיסקים כל החברים שלי זרקו את זה לפח לפני שנתיים-שלוש
פורסם 2004 במאי 1321 שנים בנרו אתה יכול לעשותbootable diskואז לזרוק לשם את הקבצים שאתה צריך...אבל תשתמש בתוכנה של הווינדוס אני השתמשתי בזאת של אסוס כשהיה לי את הA7nx8 dlx עידכנתי שם לפחות 4-5 פעמים בלי שום בעייה התוכנות האלה נראות לי מספיק אמינות רק תבדוק שהמחשב שלך יציב קודם!
פורסם 2004 במאי 1321 שנים מחבר אבל אתה לא מבין אין לאביט תוכנה לוינדוסהיה להם והם הפסיקו לעבוד איתה שאני עושה UPDATE כתוב שהיא ישנה ולא מסוגלת לעדכן את הגירסאת ביוס החדשה!
פורסם 2004 במאי 1421 שנים מחבר אתה מלךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך יואוווווווווו אין עליךאני תמיד מחפש בGLOBAL ושם לא היה, לא חיפשתי ב USA (:עדכנתי ל24 אבל עכשיו הטמפ כאלה לא יודע.. מתעדכנות לאטאני מפעיל PRIME95 וממש לאט עולות הטמפ... אולי זה אמור להיות ככהוהוא לא הפעיל לי את ה EQ אז בדרך התקנתי את החדש..כדאי להתקין את הדרייברים החדשים ל NFORCE?!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.