פורסם 2004 במאי 1321 שנים דבר ראשון צריך לעדכן ביוס או שהוא מגיע עם ביוס בסדר?האם הטמפ שהוא קורא נכונות?דרך אגב אני ממש מרוצה מהכרטיס קול אין מה להשוות ל CMEDIA\SOUNDMAX שהיה לי לפני.. סוף סוף שומעים איכות ב ATP3לוח ממש סבבה והמאורר של ה NB לא מרעיש כמו שחשבתימשום מה המאורר של ה CPU פועל ב200סלד יותר לאט מהמאורר השני, שתיהם אותו סוג מאורר ושתיהם חדשים מהקופסא
פורסם 2004 במאי 1321 שנים מחבר ענארף...הא ועוד משהו יש לי שתי מאוררים זהים, זה שמתחבר לCPU עובד על 2400והשני עובד על 2600נראה לי שהלוח מוריד לי את המהירות לפי טמפ.. איך אני מבטל את זה?
פורסם 2004 במאי 1321 שנים הוא לא.כנראה בחיבור הזה יש לך קפיצת מתח קטנה או שמאוורר אחד משומן קצת יותר וכו'.נסה להחליף ביניהם.
פורסם 2004 במאי 1321 שנים מחבר הלוח חדש המאוררים חדשים.. אני ינסה אחרי זה להחליף בנהם...ונראה לי שגירסאת הביוס זה 12\24\20
פורסם 2004 במאי 1321 שנים במידה ואין לך את ה-BIOS החדש, הייתי ממליץ לעדכן אותו מכיוון שקריאת הטמפ' בעדכון ה-BIOS האחרון הינה המדוייקת ביותר (נכון להיום).
פורסם 2004 במאי 1321 שנים מחבר בדיסק יש לך תוכנה בשם FLASH MENU נדמה לי שהיא מעדכנת לך את הביוס..קריאת הטמפ העכשווית גבוה או נמוכה יותר מהמקור?כי אני עם מאורר חלש (32CFM) וסינק טוב (SLK947U), על 40 במנוחה!!! (זה גבוה בטירוף)
פורסם 2004 במאי 1321 שנים אתה עוד אחד שמצטרף לרוב די גדול של משתמשים בעלי לוחות אביט שהחיישן שלהם מודד גבוה מאוד.ועובדה שלפני ההחלפה של הלוח היה לך טמפ' סבבה, קיצר כנראה שהלוחות של אביט באמת מודדים גבוה מאוד, לא חושב שיש לך סיב לחשוש ועוד עם קירור כזה.אם אתה עדיין מודאג ורוצה להסיר דאגה בכל מקרה , שים מאוורר בעל דחיפת אוויר גדולה יותר.
פורסם 2004 במאי 1321 שנים מחבר יש לי סמארט פאן שיכול להגיע לדחיפת אוויר ממש גבוהאבל יש למאורר העכשווי שתי יתרונותשקט מדהים, 25 dba לא נשמע בכלל בכללוהוא מאורר לדים ממש ממש יפה שיהיה לי מאוד קשה לוותר עליו (:בכל מקרה לפני ההחלפה של הלוח אם היה לי מעבד אחר לגמרי (סלרון 2400@3288) ככה שאי אפשר להשוות טמפ..
פורסם 2004 במאי 1321 שנים מחבר נסה להחליף ביניהם.אוקי החלפתי בינהם, מקודם המצב היה כזה (אני מזכיר מאוררים חדשים לוח חדש הכל נקי)CPU 2400PWR 2600מהירות של המאוררים לפי המפרט 2500 סלד אז זה עוד סבירהחלפתי בינהם, עכשיו זה בסביבות ה:CPU 2500PWR 2600קצת רוקד אבל זה הממוצע...בקיצור אני עדיין חושב שיש שליטה פלוס מינוס לפי טמפ כי אצל חבר שלי ב IS7Eשהטמפ גבוהות המאורר עובד במהירות המקורית שלושהטמפ נמוכות המהירות צונחת באחוזים בודדים..
פורסם 2004 במאי 1321 שנים Vatos-Locos , קודם כל מזל"ט על הלוח דבר שני, באתר של אביט משום מה, הגירסה האחרונה של הביוס שמעודכנת שם היא מספר 23 למרות שקיימת גירסה 24. אני מציע לך להוריד מהאתר את התוכנה FlashMenu, שבודקת אוטומטית אם יש עידכוני ביוס חדשים וגם מתקינה לך אותם מתוך וינדוס. שם תוכל לראות שיש גם גירסה 24, וגם תוכל לעדכן יותר בנוחות מאשר לצאת לדוס עם דיסקט...
פורסם 2004 במאי 1321 שנים מחבר יש לי את ה flash menu בדיסק...השאלה אם היא בטוחה ונוחה לפעולה כי הבנתי שמספיק פאק קטן בעדכון ביוס ונתקעתי קשות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.