פורסם 2017 ביוני 98 שנים המסך הוא לא חדש, אני משתמש בו כבר מספר שנים. היום המסך בזמן השימוש בו התחיל לעשות בעיות, בהתחלה התחיל לעשות מין גלים נעים במסך, לאחר מכן רק פסים לבנים בכל המסך ועכשיו בנוסף לזה כאשר מגלגלים את העמוד למטה בדפדפן(או כל דבר אחר) הוא מראה בחלש את מה שהיה קודם. מה אתם חושבים שהבעיה כאן? אם הבעיה אינה מוכרת אני אפתח את המסך ואבדוק מה הבעיה(יש ידע באלקטרוניקה) תמונות למי שלא מבין: (בתמונות המצב נראה יותר טוב, במציאות זה יותר גרוע) נערך 2017 ביוני 98 שנים על-ידי KeepOuT
פורסם 2017 ביוני 108 שנים מחבר ציטוט של HelpSupport לאן מחובר הצג במחשב - לכרטיס המסך המובנה או לכרטיס מסך שהוסף לו ? מחובר ללוח אם(אין כרטיס מסך חיצוני, יש מובנה). הבעיה אינה קשורה למחשב(אני חושב), גם שהמסך מחובר רק לחשמל ומנותק מהמחשב הוא עדיין לא מציג את התמונה כראוי.
פורסם 2017 ביוני 108 שנים ציטוט של KeepOuT מחובר ללוח אם(אין כרטיס מסך חיצוני, יש מובנה). הבעיה אינה קשורה למחשב(אני חושב), גם שהמסך מחובר רק לחשמל ומנותק מהמחשב הוא עדיין לא מציג את התמונה כראוי. אם כך, כנראה הבעיה עם בקר הוידיאו בצג עצמו. תתחדש בחדש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.